- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Cengihan bey iyi ya sevdim ben onu wpden de kafama takilani soruyorumBana doktorum 40.gun gel kontrol edelim dedi o yüzden sordum canım aynen bebek için 1.ay ücretli var cengizhan beye değiştirdim hayır kitapçıkta onun adı var kadın doktora vermişler
Sağlık ocağı 5. Gün 15. Gün 1. AyBu kontroller her yerde neden aynı değil ya böyle olunca hep bi şeyler yanlışmış gibi geliyo. Sarılık çıkmasaydı doktor da bi daha gelmenize gerek yok 1.aya kadar demişti sağlık ocağı da direkt 1 ay dedi
Bizim de 3. Gün 15. Gündu kilo verince 7. Gün de çağırdı bebise göre değişiyor sanırımBu kontroller her yerde neden aynı değil ya böyle olunca hep bi şeyler yanlışmış gibi geliyo. Sarılık çıkmasaydı doktor da bi daha gelmenize gerek yok 1.aya kadar demişti sağlık ocağı da direkt 1 ay dedi
Topuk kanını 2 kez hastanede aldılar sağlık ocağı gerek yok dedi. Telefonda boyunu kilosunu sorup kayıt açtı sen direkt 1.ay aşısına gel dedi. Yanlış bi şey yok o zaman dimi gitsek de bunları yapacaktı demek kiYok canım herkes 3 yada 5.gün gitti burda. Topuk kanına bakmaları lazım boy kilo ölçümü bide kayıt açmaları lazım. Biz 4.gün bide 15.gün çağırdılar
Allah allah yaa… hiç anlamadım nerenin rutini bunlarDuşun altındayken hatta su biraz sıcağa yakın olsun tarakla yukarıdan aşağıya göğsünü tarıyorsun canım o bezelerin açılmasını sağlıyor bir de onu dene bakalım faydası olur belki
Yok hiç gelmiyor yani ped takıyorum beyaz geliyosa da farketmedim ama işte sonra yine kanamaya dönüyor
Kuzum üzme kendini bak çoğumuz mama veriyoruz ama geçici bu durum merak etme bebekler toparlayacak sütümüz artacak inşallah gerek kalmayacak bir süre sonra
Rutin kontrol dedi doktor canım 6 tüp kan aldılarher şeyine baktılar
Arkayı 4leyelim lütfenOoo hoşgeldin gel kervana sende katıl üçlendik
Ama küçücük benimki essek kadar olduTeyzeler biz uyumuyoruz
Karnımız tok, altımız temiz, gazımız yok ama illa anne kucağında olmak istiyoruz
Cengihan bey iyi ya sevdim ben onu wpden de kafama takilani soruyorum
Ooooo hosgeldinnnArkayı 4leyelim lütfen
Çok sevindimmmmKızlar bebiş emince gerçekten açıldı. Pompanın yapamadığını yaptı minik kuşum. Başta resmen ağladım o kadar çok acıdı ki çekerken. Masaj yaptım kenardan sürekli çektikçe açım azaldı şimdi resmen yumuşadı bir kez daha emse tamamen biter sanırımçok korkmuştum dr'a gideyim diyordum çok teşekkür ederim kizcelerim I ImaginaryLife cesursavasci Runam
Ben şok. Bu kadar fark olamaz yaSağlık ocağı 5. Gün 15. Gün 1. Ay
Pediatri de 3. Gün baktı kilo verince 7. Gün baktı sonra 15. Gün 1. Aydi
İlk gün yaptı mı canım? Benim oğlum ilk gün hastanede 6 kere kaka yaptı sonra 2 gün yapmadı 4. Gün yaptı biriktrmiş 3 bez doldurmuştu. Sonra düzenli yapmaya başladıKızlar bebeğim 24 saattir kaka yapmadı aranızda böyle olan var mı besleniyor çünkü anne sütü ve mama alıyor
Aynen canım ama hastanede bizim de aldılar topuk kanı ayrıca Sağlıkocağı aldı. İkisi farklı şeylere bakıyor diye biliyorum o kısmı çözemedimTopuk kanını 2 kez hastanede aldılar sağlık ocağı gerek yok dedi. Telefonda boyunu kilosunu sorup kayıt açtı sen direkt 1.ay aşısına gel dedi. Yanlış bi şey yok o zaman dimi gitsek de bunları yapacaktı demek ki
Hahahaha gel bacım okeye dördüncüyü buldukArkayı 4leyelim lütfen
Valla karnımızda aynı kilodalardıAma küçücük benimki essek kadar oldu
Canım benimde çoktı sütüm bir ara öyle taş gibi oldu kitle geldi elime agrıdan duramadım sıktım hiç süt çıkmadı acıdan sagamadım sonra sütüm azaldı gitti dikkat et sagmaya çalış canımSütün az gelmesine inanılmaz moralim bozuldu çocuk aç kalsa uyumazdi herhalde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?