- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.469
- 63
Bu dudak tiryakiliğini nasıl çözücez peki
90 cc den sonra göğsümü verdim 2-3 kez emdi uykuya daldı sonra çekip yatağa koyunca yine ağlıyor valla anlamadım açlık mı meme bağımlılığı mı?
Çözemedim canım valla bebemi ya geceleri nedense doymuyor gibi geliyor
Gece uykusuzluğu çok zor gerçekten, bizim her gece öyle geçiyor 5-6 saat uyanık kalıyoruz bi de derdini de anlayamıyoruz gaz mı aç mı uykusuz mu diye
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Evet canım benim hala o elektrik hissi oluyor ilk emişte 1 dk falan sürüyor. Göğsüm çok hassas benim yaralarım da tam iyileşmedi ondan heralde. Aman memeyi düzgün tuttur bir de yara olursa o acı 100 e katlanıyor. Benim için sezaryenden daha çok acılıydı emzirmek
2 saattir de ben uğraşıyorum kızı yatırıyom oğlan çıktık atıyo uyandırıyo kızım kolumda uyumaya alışkın oğlum göğüsümde durmak istiyor ben başım ağrıyor uyumak istiyorumKızlar bebem uyudu
Hızlıca iki lokma yedim bulaşık makinasını boşalttım, makinaya çamaşır attım üstümü değiştirdim, tam azıcık uzanayım dedim bilim bakalım ne olduuuuu
Bebem uyandıı
Bebiş çekti çok şükür canımCanım benimde çoktı sütüm bir ara öyle taş gibi oldu kitle geldi elime agrıdan duramadım sıktım hiç süt çıkmadı acıdan sagamadım sonra sütüm azaldı gitti dikkat et sagmaya çalış canım
Siz de bebeğinizi yemek istiyor musun öpe öpe doyamıyorum kafayı yicem
Çok şükür canım benimki emememişti o kadar tuhaf şişmiştiki uç kısmı kahverengi bölgeye gömülmüş gibi olmuştu ne emebildi nede sagabildim sabahı sabah etmiştimBebiş çekti çok şükür canımsabah acidan duramadim o göğüsle emziremedim sağım yapmak istedim olmadı. Kızlar bebeğin emmesi lazım diyince ağlayarak emzirdim resmen, çok şükür düzeldi
Önce hastanede alıyorlar sonra teyit için 2. Kez saglık ocağında alıyorlar. Bebekten alınan kan cok cabuk bozuldugu ıcın teyit olarak saglık ocagında da 2. Kez almak istiyorlarmjs. Baska seylere bakmıyorlar bence aynı seylere bakıyorlar. Ben 4. Gün saglık ocağında aldırdım 2. Topuk kanını. Hastane formunda tsh ve zeka testleri için saglık ocagına gidiniz yazıyordı. Saglık ocagına sordum topuk kanı içinde bunlsra bakılıyor dedı. Tsh yanı topuk kanı içinde otomatik bakılıyor sanırımAynen canım ama hastanede bizim de aldılar topuk kanı ayrıca Sağlıkocağı aldı. İkisi farklı şeylere bakıyor diye biliyorum o kısmı çözemedim
Şaka bi yana sütü çok etkiliyo mudur ya çünkü şu an tek keyfim buHahahaha gel bacım okeye dördüncüyü bulduk
Bebeği öpmek koklamak anne sütünü arttırıyormuşSiz de bebeğinizi yemek istiyor musun öpe öpe doyamıyorum kafayı yicem
Bende tekrar uyuttum azıcık yatam dedim noo asla uykum gelmedi2 saattir de ben uğraşıyorum kızı yatırıyom oğlan çıktık atıyo uyandırıyo kızım kolumda uyumaya alışkın oğlum göğüsümde durmak istiyor ben başım ağrıyor uyumak istiyorumen son ikisini de yeni uyuttum ama benim uykum kaçtı
26 günlüğüz bugüne kadar hep günde 4 9 arası yaptı dünden beri yapmıyorİlk gün yaptı mı canım? Benim oğlum ilk gün hastanede 6 kere kaka yaptı sonra 2 gün yapmadı 4. Gün yaptı biriktrmiş 3 bez doldurmuştu. Sonra düzenli yapmaya başladı
Yeni doğum yaptın sandım. Normal canım yapar korkma. 6 7 gün yapmazsa sıkıntı26 günlüğüz bugüne kadar hep günde 4 9 arası yaptı dünden beri yapmıyor
Evet canım haklısın, inşallah gelir sütlerimiz dediğin gibi tek derdimiz bu olsunCanım annelik sadece süt vermekle gaz çıkarmakla olmuyor ki. O aç değilkende göğüsünü istiyor kokunu duymak için. Hala tek ihtiyacı olan sensin. Dilini sen anlarsın hissedersin sıkıntısını hala senden başka kimsesi yok hala sadece seni tanıyor yüzünü sesini teninin kokusunu. Varsın sütünü de almayıversin sağlığı yerinde olsun karnı doysun da gerisi önemli değil. Bende kaç gündür taktım kafayı süt az diye diye artık bugün iyice azaldı. Takıntı yaptıkça morel bozdukça daha da azalıyor. Bende dün verdim artık mama. Yapacak bişey yok öyle de büyüyorlar böyle de. Ama her türlü anneye ihtiyaçları var
İnşallah canımDuşun altındayken hatta su biraz sıcağa yakın olsun tarakla yukarıdan aşağıya göğsünü tarıyorsun canım o bezelerin açılmasını sağlıyor bir de onu dene bakalım faydası olur belki
Yok hiç gelmiyor yani ped takıyorum beyaz geliyosa da farketmedim ama işte sonra yine kanamaya dönüyor
Kuzum üzme kendini bak çoğumuz mama veriyoruz ama geçici bu durum merak etme bebekler toparlayacak sütümüz artacak inşallah gerek kalmayacak bir süre sonra
Rutin kontrol dedi doktor canım 6 tüp kan aldılarher şeyine baktılar
Kaç günlüksünüz canım? Bolca beslenmesi kaka çiş yapması lazım. Mama veriyor musun? Eğer vermiyosan emzirme sonrası 1 veya 2 şırınga verebilirsin ben öyle yaptımKızlar sarılık değerimiz 12 çıktı neler yapmam lazım elim ayağıma dolandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?