Neyse en azından şunu yedim çocukta gaz yaptı durumunu ekarde ettik psikolojik rahatım artıkYapmıyor canım ne kadar dikkat edersen et ahlaksız çocuk ahlaksızdırgazı varsa yapacak bişe yok kimi bebekler çok gazlı oluyor
Beslenmesi iyiyse mamaya gerek yok zaten canım bende sadece emzirerek geçirdim sarılık süreciniBugün 5 günlüğüz kaka çiş yapıyor çok şükür ama mama vermiyorum bol bol emziriyorum doktor mama ver demedi beslenmesi iyi böyle devam et dedi yarın sağlık ocağına gidicem onlar yönlendireceklermiş beni öyle söylediler
Beslenmesi bittikten sonra sayıyorum benKızlar iki saatte bir besleme olayını nasıl yapıyorsunuz 7de emzirmeye başladıysanız bi sonraki 9da mı oluyor yoksa 7.30da bitti diyelim bittiği saatten itibaren sayıp 9.30da mı tekrar emziriyorsunuz
Sütünle bebek doyuyorsa verme mama canım bol bol emzir geçer inşaAllahBugün 5 günlüğüz kaka çiş yapıyor çok şükür ama mama vermiyorum bol bol emziriyorum doktor mama ver demedi beslenmesi iyi böyle devam et dedi yarın sağlık ocağına gidicem onlar yönlendireceklermiş beni öyle söylediler
Beslenme basi baz aliniyormus.doktorum dedi.Beslenmesi bittikten sonra sayıyorum ben
Başımıza çok tanıdık birinden geldi annesi kıyamadı yapmaya çocuğun pipisi yapıştı ama zaten 3 ay gibi erkek süreçte sünnet düşünüyorsan gerek yok ama 1 sene sonrası için ise gerek var çünkü açtığında o beyaz şeyler çıkıyor temizlenmesi gerekteBenim teyzem böyle yapın dedi sonra sünnet konuşulurken annem dr'a sordu hayır ellemeyin dedi dr
Bence yapmaz ya bizim doktor da herşeyi yiyebilirsin dedi.P Pembepilates
Kızlar bi reels daha gördüm orda “Anne sütü sindirimi kolaydır gaz yapmaz. Bebeğin emerken yuttuğu hava gaz yapar” yazıyordu. E şimdi yediklerimiz bebekte gaz yapıyor mu yapmıyor mu
Evet tuhaf bi yapısı varBu arada ben arada fark ediyorum o deri kendi açılmış gibi oluyor
Eşime diyeyim alsın canım bir kaç bağEvet evet annem salata yaparken özellikle dereotunu bana koyuyordu. Taze soğan aynı şekilde. Gaz yapma olayına dikkat edersin
Bir 4 haftalık olsun bu sefer uyusun diye uğraşıcaksınBaşlarda altını açınca uyanıyordu bizimki de ama artık onu da umursamıyor
Ben bittiği saatten sayıyorum canımKızlar iki saatte bir besleme olayını nasıl yapıyorsunuz 7de emzirmeye başladıysanız bi sonraki 9da mı oluyor yoksa 7.30da bitti diyelim bittiği saatten itibaren sayıp 9.30da mı tekrar emziriyorsunuz
Biz de tüm gün böyleyiz ama bayılıyorumKucakçilara benide ekleyin:)
Ah bilsek bende keşkeKızlarrrr imdattt bizimkisi saatlerce memede kalmak istiyor yerine yatırınca çok ağlıyor napıcaz böyle
Benim doktorum gaz yapar yediklerin dediP Pembepilates
Kızlar bi reels daha gördüm orda “Anne sütü sindirimi kolaydır gaz yapmaz. Bebeğin emerken yuttuğu hava gaz yapar” yazıyordu. E şimdi yediklerimiz bebekte gaz yapıyor mu yapmıyor mu
Şuan bende öyle yapıyorum inşallah kısa sürede etkili olurBeslenmesi iyiyse mamaya gerek yok zaten canım bende sadece emzirerek geçirdim sarılık sürecini
Aaa ben hiç fark etmedim öyle beyaz bir şey arada o et kendi sıyrılmış gibi oluyor o zaman bir şey göremedimBaşımıza çok tanıdık birinden geldi annesi kıyamadı yapmaya çocuğun pipisi yapıştı ama zaten 3 ay gibi erkek süreçte sünnet düşünüyorsan gerek yok ama 1 sene sonrası için ise gerek var çünkü açtığında o beyaz şeyler çıkıyor temizlenmesi gerekte
Aaa ben de bitisini baz aliyordum çok şaşırdımBeslenme basi baz aliniyormus.doktorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?