2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aaa ben de bitisini baz aliyordum çok şaşırdım bazen bizim süreç epeyi uzuyor beslen alt değiştir beslen gibi 1 de kalktiysa 2:30da uyuyor. 5:00 gibi uyansa aslında benim bebişim 4 saatte 1 mi besleniyor Dicem
Aynen cnmbikac yerde de ayrica okudum.
Gunluk alinmasi gereken ml hesabi var aslinda bebegin kilosuna gore.onu 8 ogun olarak dusunerek 3 saatre bir diyorlar. Sen 6 ogun veemis olursun ama daha cok iciyorsa sorun olmaz bence.gunluk almasi gereken onemli sonucta.

Tam 2 saattir emziriyorum bitiriyo yatırıyorum 5 dk sonra geri kalkıyo bizim 2 saatte bir hesabı yalan oldu mesela şu an başlangıcı baz alamayız 7 buçukta başladı saat 9 buçuk ben zaten hala emziriyorum

Benim doktorum gaz yapar yediklerin dedi kime inanacagimizi şaşırıyoruz
Gerçekten burda herkesin doktoru o kadar farklı şeyler söyledi ki. Kimisi 40 ı çıkana kadar korse takma dedi. Benim doktor sarılık olunca mama önermedi. Bazıları sarılık çıksın çıkmasın direk mamayla da desteklemiş. Kimisi direk korse tak dedi. Gaz yapar yapmaz mevzusu da bak seninki yapar demiş. Sünnet konusunda da goldene 3 ay demişler diğer anneye 28. Gün . Yani gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık kaldık

Aaa bakayim bir benim bebiş kaç ml almalı. Belli bir düzenimiz yok canım. Bizimki genelde uyku öncesi emmek istiyor. Dün mesela emzirdim, alt degistirdim(emmek isteyince alt değiştirmeyle baslayamiyorum hep emzirmekle başlıyor süreç) sonra tekrar emzirdim. Yatıracakken sırtının ıslak olduğunu fark ettim,terlemiş. Üstünü değiştirdim uykusu kaçtı bu sefer tekrar emzir yatır oldu. Canı ne zaman isterse gibi bir şey var 6 öğünden fazla oluyor bizimki de

Tetanoz gibi yemin ediyorum herkes farklı bir şey diyo ya... Ya bizim bi tanıdığın başına gelince şu sünnet meselesi çocuğun pipisi yapışmış falan ben acicam ya bu biraz da demek ki artık anneye bakiyo içimiz nasıl rahat edecekse öyle yapicaz gibi.. baksana sarılık meselesini yazdığın gibi her kafadan ayrı ses ama ben sık sık emzirdim öyle geçti ki annem uyanınca emzir demişti beni de zamaninda cok kotu sarilik yaomis ahhahas ben araştırdıgim bilgilerle 2 saate bir emzirdim çok şükür geçti sariligi

Kızlar iki saatte bir besleme olayını nasıl yapıyorsunuz 7de emzirmeye başladıysanız bi sonraki 9da mı oluyor yoksa 7.30da bitti diyelim bittiği saatten itibaren sayıp 9.30da mı tekrar emziriyorsunuz
Ben bitiş saatine göre yapıyorum canım bazen yarım saat sürüyor çünkü başlangıca göre yapsam sürekli koltukta oturup emzirmem gerekecek
3. gün tamamen gelmişti benim sütüm canım, senin de gelir merak etme

Kızlar siz de uyusun diye binbir takla atip uyuduktan sonra açıp fotolarına bakıyor musunuz
Beraber hiç fotomuz bile yok, kızımın da çok az çektim hiç aklıma gelmiyor günler nasıl geçiyor anlamıyorum bir bakıyorum sabah bir bakıyorum akşam. Ne zaman düzeleceğiz golden tünelin sonunda ışık var mı evden sadece doktor kontrolü için çıktık iki kez o kadar. Bunaldım iyice sanırım ama dışarıda da emziremem göğüslerim hala yara, ilk alışta baya cebelleşiyoruz diye cesaret edemiyorum evden çıkmaya. 40 ımız çıkınca düzene girer miyiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…