2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sabah emzirdim sütyenin kopcasini takmadan aldım gazını ciksrtayim diye öyle uyumuşuz. Eşimin alarmina kalktım boynum tutulmus resmen. 1 saat de uyumusuz hiç anlamadım nasıl uyuduk. Göğsüm sutyene denk gelince bütün sütümü emmiş resmen sırılsıklamdi yerine koydum uyandı. Tekrar kucakta uyut koyunca uyansın derken döngüye girdik. En son burnunu bı temizliyim dedim çok hırıltı vardı sanki biraz daha rahatladı. Çok gaz sancısı olursa kovaya su koyup içine daldircam omzuna kadar. Rahatlar herhalde. Şimdi şükür uyudu. Düz yatirinca uyanıyor kıpır kıpır ters yatırdım ben de

Doktorum bebisler gaz sancısı olduğu için emmek ister sürekli demişti. Sadece doymak için değil rahatlamak için de emiyorlarmis. Gaz için masaj yapıyoruz biz. Bacaklarını karnına cektiriyorum. Bisiklete biniyormus gibi çeviriyorum. Karnına aşağı yönlü masaj bir de göbek deliğinin altına doğru masaj yapıyorum. Yüzüstü yatırıp sırtını sivazliyorum. Yüzüstü olunca genelde çıkartabiliyor. Ayaklarını karnına çekiyor, uykuya dalınca uykusunda da çıkartıyor. Bir de yan çevirip üstte kalan bacağını yine karnına doğru cektirince çıkartıyorlar. Bebeğin yüzü sana değil de karşıya bakacak şekilde tutup yine ayaklarını karnına çektirme var. Bir de ayak altlarına masaj yapıyoruz her alt değiştirmede. Gaz bitiyor mu hayır ama çıkartınca en azından rahatlıyor

Burnunu nasıl temizliyosun canım benim de temizlemem lazım korkuyorum

Evet bak kızımda da eski doktoru söylemişti onu. Çok gazı olunca rezene içir ve kovaya omzuna kadar suya sok yine geçmediyse alın arabayla yarım saat gezdirin bişeyi kalmaz demişti. Dalga geçiyor heralde araba filan diye düşünmüştüm doğruymuş benimki pusette uyuyor çare onu bulabildim

Burnunu nasıl temizliyosun canım benim de temizlemem lazım korkuyorum
Serum fizyolojik aldık eczden canim. Siringayla alıyorum sıvıyı bebeği yan yatıyorum siringanin yarısını bı burun deliğine diger tarafına çevirip kalan yarısını diger burun deliğine sıkıyorum. Sonra hemen ters çevirip bebeği havaya kaldırıyorum aşağıdan yukarı sırtına vuruyorum ağzından burnundan çıkıyor balgamlar sumukler. Bize şu video yardımcı oldu

Derdi kakaymis bizimknin az önce bir yaptı ortalığın anasını ağlattı benim sortuma kadar alt değiştirmemiz hep bı olay bezi düzgün takamamisim

Teşekkür ederim canım akşam eşim gelince beraber deneyelim

Şimdi duruyorken şırınga iyi ama sonra hareketle başını kendini çevirince burnu acıyor şırınganın ucu sivri geliyor. Kalmamış aldığım yerde ama illaki vardır bu silikon uçlardan tavsiye ederim istediği kadar hareket etsin batmıyor

Eklentiler

• IMG_2473.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 37
Derdi kakaymis bizimknin az önce bir yaptı ortalığın anasını ağlattı benim sortuma kadar alt değiştirmemiz hep bı olay bezi düzgün takamamisim
Ay arada bizde de sızıyor dün beline kadar batmış yapsın yapmasına da ortalık batmasaydı iyiydi. Gerçi rahatladıysa insanın gözü ortalığı da görmüyor
Bizimki sıçıyor da dert o da değil fenalık geçircem artık

Burun aspiratörunun ucuna benziyor aslında ama ağzı daha dardır tabii bunun. Bulursam alayım canım çok teşekkürler

Ya çok huzursuz bugün. Kvler gitti ilk günümüz. Normalde emip uyuyan çocuk ayrılmak istemiyor kucağımda uyuyacak bırakınca uyanıyor. Kucağımda uyutuyorum uyanınca emme zamanı geliyor emiyor yatiriyorum uyanıyor döngü içindeyiz. Ağlıyor çok fena yatağına yatıramaz oldum yapışık gibiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…