• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Su içmek bile büyük bı velinimet oldu bırakıp içtim hemen ağladı geri aldım. 2 dk çamaşır astım. Çocuğun da zıbını kalmamış simsi attım asabilcem mi meçhul. Karnım aç, akşama yemek yok. Çocuk üstümde yapışık 😅
Çok çok aynı durumdayız uyumuyorduuuu. Kızımın bi dönencesi vardı onu buldum taktım ona bakıyor şimdi az oyalanır heralde umarım inşallah yani. Su derdim değil bi kahve içmek istiyorum Allah razısı için kafam yerine gelsin 🤣🤣 yemeği de dışardan söylücem umrumda değil vallahi. Bi bakıcı buldum gibi hadi inşallah olursa rahata ercem
Ya bugün artık sling falan mı alsam dedim de tuvalet olayı nasıl olacak mesela hep aklıma l takılıyor 😂
Olmadı akşam kangurunun takilisini ogreneyim de dışarı falan çıkartırım ya 😂
tek elle bebeği göğüste tutarken tek elle donunu indiriyosun artık indiği kadar yani 🤣🤣 mahremiyet kalmadı zaten bende kucakta bebek karşımda kızım cümbür cemaat girip çıkıyoz tuvalete. El yıkama kısmı en büyük sıkıntı işte 🤣🤣

Ay bızde de bu dongu var 5. Hafta atağımıymış neymiş sürekli bi ıh ıh ıh en ufak bır sese uyanma sureklı emmek ıstemesı uzun sure emmıyorda 5 dakıka emıp yarım saat sonra gene ver dıyor
Atakmıymış bacım bu aynı benimkide böyle. bize gelen atakları napcaz bu bebeler yüzünden bana da sinir krizi atakları geliyor ya sabır çekiyorum 😂

Saçını boyatcaktı en son merakla onu bekliyorum ben 7 saatlik işlemi nasıl yaptırabilecek🤨 oluyosa ben de gidicem ahsjsj P Pembepilates
Kız hiç deme bu ombre ne kadar pahalıymış saati de öyle uzun 8 bin lira diyorlar 😃 ben süt sağıp eşime bırakmayı düşünüyorum ama bir türlü kuaföre karar veremedim:(

Çiş için gösterge diyorlar ama doktor Hıc oralı olmadı zaten bebeğin kilosu da ortada. Bilmiyorum benim de canım sıkkın
Aktif emiyor muydu peki yoksa dura dura uyuklayarak mı emiyor? Benimki bir seferde tek meme emiyor 7-8 dk aktif emiyor sonra uyukluyor toplamda 20 dk tutuyorum. Çenesini dürtüyorum falan ama yok yani o aktif emme şeyine dönmüyor artık. O yüzden mi kilo alamıyor diyorum. Ben sağım da yapamıyorum göğüslerim yara diye. Ama mesela tek meme emerken diğer memeye kalkan takıyorum aka aka 30 cc birikiyor o sırada. Sütüm yetersiz değil gibi geliyor öyle olunca da. Bilemedim çözemedim ben de bu işi.

Atakmıymış bacım bu aynı benimkide böyle. bize gelen atakları napcaz bu bebeler yüzünden bana da sinir krizi atakları geliyor ya sabır çekiyorum 😂
Banada geliyorlar soldan soldan eşim gelsin yemeği yiyip kendimi dışarı atıcam gazı falan varsa bıraz dökülsün

Ben de 22. Gün kontrolune gittinim doktora. 3410 dogmustu. 3330 hastaneden cıkıs kılosu. Bugun 3300 cıktı kılo kaybetmıs hem de gunde 5 çiş ve 3 kaka fılan oluyordu cok uzuldum. Silikon uçla emziriyordum ucunu almadıgı ıcın. O bosa çekiyor olabilir dedi doktor çünkü sütüme baktılar iyi dediler. Sımdı sık sık emzırcem 20 şer dk 2 meme ve 2 saatte bir 20 şer dk sağım dediler . Nasıl yapcam bilmiyorum ama perşembeye kadar yap dediker. Sağım sütünü hemen ver dedi eger 30 cc altıdaysa sağım mama yap 30 cc dedi
Bende silikon uçla emziriyorum büyük ihtimalle ucunu emiyorlar süt çekemiyorlar sütünde azalma oldumu peki senin bu süreçte

Bende silikon uçla emziriyorum büyük ihtimalle ucunu emiyorlar süt çekemiyorlar sütünde azalma oldumu peki senin bu süreçte
Yok en bastaki gibi bence. Ama her sagdıgımda 30 cc filan cıkıyor bilmiyorum ya silikon cok sıkıntı nasıl bırakcaz bunu

Aktif emiyor muydu peki yoksa dura dura uyuklayarak mı emiyor? Benimki bir seferde tek meme emiyor 7-8 dk aktif emiyor sonra uyukluyor toplamda 20 dk tutuyorum. Çenesini dürtüyorum falan ama yok yani o aktif emme şeyine dönmüyor artık. O yüzden mi kilo alamıyor diyorum. Ben sağım da yapamıyorum göğüslerim yara diye. Ama mesela tek meme emerken diğer memeye kalkan takıyorum aka aka 30 cc birikiyor o sırada. Sütüm yetersiz değil gibi geliyor öyle olunca da. Bilemedim çözemedim ben de bu işi.
20 dk duruyor memede 7-8 kez hızlı cekıyo sonra 2-3 sn duruyo yeniden cekıyor 20 dk bu sekılde oluyo yani dinleniyor 2-3 saniye. 30 cc bebek emdikten sonea mı cıkıyor emmeden önce mi çıkıyo

Çok çok aynı durumdayız uyumuyorduuuu. Kızımın bi dönencesi vardı onu buldum taktım ona bakıyor şimdi az oyalanır heralde umarım inşallah yani. Su derdim değil bi kahve içmek istiyorum Allah razısı için kafam yerine gelsin 🤣🤣 yemeği de dışardan söylücem umrumda değil vallahi. Bi bakıcı buldum gibi hadi inşallah olursa rahata ercem

tek elle bebeği göğüste tutarken tek elle donunu indiriyosun artık indiği kadar yani 🤣🤣 mahremiyet kalmadı zaten bende kucakta bebek karşımda kızım cümbür cemaat girip çıkıyoz tuvalete. El yıkama kısmı en büyük sıkıntı işte 🤣🤣
Yaa sabahtan beri o kadar kesik kesik uyudu ki toplamı 1 saati bulmaz. En uzun bir kez yüzüstü uyudu o ara hemen kahvaltı yaptım ikinci bardak çayımı icemedim. Geceden beri uykusu böyle. Nasıl bu kadar uyanık kalabilir anlamıyorum şu an uykusuzluktan bayilmasi lazımdı 🤦🏼‍♀️ aay hadi inşallah olur bakıcı🙏🏻 Senin iki bebiş durum çok daha zor

Yeterli çiş kaka olup nasıl kilo almıyor bebekler ben anlamadım ya benim de öyle oldu en alt sınırda kilo almış doktor 1.5 2 saatte bi emzir dedi de gece 3 saat oluyor hatta altını aç temizle vs derken 4 saat bile oluyor memeyi ağzına sokana kadar. Benim de canım sıkılıyor kilo işine. Evde tartmanın yolunu arıyorum
Sütün yağ oranıyla alakalı diye biliyorum bu yüzden incir hurma ceviz yiyin

Aaycok güldum 3 kişi tuvalet😂😂

Ben de 22. Gün kontrolune gittinim doktora. 3410 dogmustu. 3330 hastaneden cıkıs kılosu. Bugun 3300 cıktı kılo kaybetmıs hem de gunde 5 çiş ve 3 kaka fılan oluyordu cok uzuldum. Silikon uçla emziriyordum ucunu almadıgı ıcın. O bosa çekiyor olabilir dedi doktor çünkü sütüme baktılar iyi dediler. Sımdı sık sık emzırcem 20 şer dk 2 meme ve 2 saatte bir 20 şer dk sağım dediler . Nasıl yapcam bilmiyorum ama perşembeye kadar yap dediker. Sağım sütünü hemen ver dedi eger 30 cc altıdaysa sağım mama yap 30 cc dedi
Bide derler ki çişli bez sayısına bakın. E baktık noldu. Hey Allahım ya neye inancağımızı nasıl takip edeceğimizi şaşırdık

Çok aynıyız. O aktifliği yakalatamıyorum 20-30 dk sonra dürtükleyip bıraktırıyorum ben de. Emmeyi mi beceremiyolar acaba bana da sütüm var gibi geliyo ama doymuyo çünkü.
O kalkanlar 30 cc topluyo mu ya? Küçücük bi şey değil mi onlar sende hangisi var benim sağ göğsümdeki süt hep boşa akıyo

Back
X