- 17 Mart 2022
- 1.866
- 1.685
- 63
- 31
Bılmıyorum kı canım iyi mi ebe hıc yorum yapmadı bırde gecen bır konusma olmustu arkadasınkı 1500 almıstı bırde bebeğim daha 3100 ya bıraz daha cok alsın ıstıyorumKız daha ne olsun 1 ayda 800 gram az mı
Masallah canım o zaman canını niye sıkıyosun doyuyo demek ki bebişin1 ayda 800 gram aldı canım ama ılk zamanlar prematüre olduğu için uyandıramıyorduk ikinci ay daha netleşir diye düşünüyorum ama bu kılo alımıda normalmış
Ben de öyleyim çoğu lohusa da öyle canım neden korkuyosun ağla rahatlaArkadaşlar merhaba.Öncelikle bebeklerimizi sağlıkla,hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin ALLAHIM.Bende 20 mayısta doğum yaptım.normalde de duygusal biriyim ama doğumdan sonra durup dururken ağlıyorum bu durum ne zaman geçer.Yada ne yapıp kendimi rahatlatabilirim.Korkuyorum çok.Lohusa denilen şey bu mu acaba.Şimdiden teşekkür ederim
Nette 1 15 arasında alıyormuş bebişler benımkıde zayıf bıraz toplansın istiyorumMasallah canım o zaman canını niye sıkıyosun doyuyo demek ki bebişin
İyi tabi daha ne olsun. Benimki bakalım nekadar almış inşallah 800-900 görürüz bizde yani. 1500 kg hayal gibiBılmıyorum kı canım iyi mi ebe hıc yorum yapmadı bırde gecen bır konusma olmustu arkadasınkı 1500 almıstı bırde bebeğim daha 3100 ya bıraz daha cok alsın ıstıyorum
Yaa demi bu annelık ne değişik bir durummuş bende biliyorum aslında kılo da alır boyu da uzar ama çevremdeki herkes sankı 40. Haftasında zayıf doğmuş gibi davranıyor sankı benım elımdeymıs gıbıİyi tabi daha ne olsun. Benimki bakalım nekadar almış inşallah 800-900 görürüz bizde yani. 1500 kg hayal gibiama sen kıyaslama senin bebişin prematüre anca yakalıcak akranlarını. Şükür bukadar oldu sağlığı yerinde ya kiloyuda elbet alır. Benim kızım 940 gram doğdu biliyorsun yaşıtlarını yakalasın kilo alsın diye kırk takla attım. 2 yaş kontrolünde doktoru boyu çok fazla uzamış boy atması durursa çok kilolu olur dedi şimdide kilo almasın diye bakıyorum. Annelik biraz delilik
Aman bacım benimki 3kilo doğdu bana da yok küçük yok sütün mü yaramıyor yok bilmem ne bi sürü laf konuştular takmayalım diyoruz biyerde de takıyoruz ister istemez. Ama onların konuşmaları bitmez bizde de verilecek cevap bitmezYaa demi bu annelık ne değişik bir durummuş bende biliyorum aslında kılo da alır boyu da uzar ama çevremdeki herkes sankı 40. Haftasında zayıf doğmuş gibi davranıyor sankı benım elımdeymıs gıbı
Daha 3 haftalık bile olmayan bebemin bundan haberinin olmamasıAtaklar gümbür gümbür geliyp kizlar
Bebeklerde Büyüme Atakları | Mutlu Bebekler
Bebeğiniz rutin düzeninden çıkıp sebepsiz ağlamaya, uyumamaya ve iştahında değişimler yaşamaya başladığı zamanları gözlemlemiş olabilirsiniz. Annelerin anlam veremediği bu değişimler, büyüme ataklarının (sıçramaların) belirtileri olabilir. Hadi gelin büyüme ataklarını detaylıca inceleyelim.mutlubebekler.com
Eki Görüntüle 3433438
Aktif de emiyormuş aslında. Emmeden önce 30 çıkıyor sağsam daha çok çıkar diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi.20 dk duruyor memede 7-8 kez hızlı cekıyo sonra 2-3 sn duruyo yeniden cekıyor 20 dk bu sekılde oluyo yani dinleniyor 2-3 saniye. 30 cc bebek emdikten sonea mı cıkıyor emmeden önce mi çıkıyo
Ay bu bebişler neden kilo almıyor yahuKızlar bebişim hiç ağlamıyordu ama uyumuyordu da meme de kalmak istiyordu hep saatlerce öyle kalıyorduk bugün sağlık ocağına götürdüm meğerse çocuğum açmış altına da hep yapıyordu pazartesi 3220 idi bu pazartesi 3180 çıktı böyle olan varsa sağlık ocağına götürün isterseniz sütünüzün yetip yetmediğini anlarsınız
Bi çözemedik şu işi vallaVallahi çok şaşırdım çokta üzüldüm kıyamam kuzuya yabende sağıyorum bazen emiyo diye düşünüyorum şuan şüpheye düştüm. Yutkunma sesi geliyor ama bi ara 3-4 gün gelmedi o ses boş emiyodu demekki ozaman şimdi yutkunma sesi var lıkır lıkır içiyordur heralde diye düşünüyorum inşallah içiyordur
Kız yiyorum hem hoşafını içiyorum hem posasını yiyorum ayrıca da kendisini yiyorum ama yok yine yağsızSütün yağ oranıyla alakalı diye biliyorum bu yüzden incir hurma ceviz yiyin
30 dan fazla bile alır canım avent kalkan var bende üstü delikli ama eğilince dökülüyor üzülüyorum o zamanÇok aynıyız. O aktifliği yakalatamıyorum 20-30 dk sonra dürtükleyip bıraktırıyorum ben de. Emmeyi mi beceremiyolar acaba bana da sütüm var gibi geliyo ama doymuyo çünkü.
O kalkanlar 30 cc topluyo mu ya? Küçücük bi şey değil mi onlar sende hangisi var benim sağ göğsümdeki süt hep boşa akıyo
8 bin miiii aboo iyiki boyatmıyorumKız hiç deme bu ombre ne kadar pahalıymış saati de öyle uzun 8 bin lira diyorlarben süt sağıp eşime bırakmayı düşünüyorum ama bir türlü kuaföre karar veremedim
Hahahahahhs yok kız kuaför arıyorum kız gülümse hem ombre hem de keratin üst üste çok mu yıpratır ki acaba daha masum keratin yağını ben alıp evde düşük derecede mi yapsam kuaför aynı işlemleri aynı anda yapsa saçım dökülür diye korkuyorumKaynanan yokken daha çok buralarda takılıyordun hep o kadın ayırıyor seni bizden
Bakamazsam,yetişemezsem gece ağlarda haberim olmazsa gibi bir çok şeyden korkuyorum canım.Umarım tez zamanda geçiririz bu süreciBen de öyleyim çoğu lohusa da öyle canım neden korkuyosun ağla rahatla
Canım ikisi arasında bi kaç hafta geçsin bence aynı anda yaptırma keratin iyi geleceğine daha kötü olur saç. Hatta becerebilecek biri varsa al evde kendin yap bana 2bucuk demişti keratin bakıma kuaför. Bence sen git önce saçı boyat o kötü renkten bi kurtul mentalin yükselsin. Keratin serum sipariş ver bi kaç hafta onu kullan sonra keratin bakımı yap bir iki ay sonra da keratini tekrarlaHahahahahhs yok kız kuaför arıyorum kız gülümse hem ombre hem de keratin üst üste çok mu yıpratır ki acaba daha masum keratin yağını ben alıp evde düşük derecede mi yapsam kuaför aynı işlemleri aynı anda yapsa saçım dökülür diye korkuyorumama saçlarım da rengi aynı çingene gibi olmuş sen hangi seti almıştın memnun muydun keratinden
O kadar çok çığlık atiyordu ki yikayamadimCidden şansın yokmuş valla
yıkasaydın başka türlü nasıl arındırdın
Ay bu çocuk durup durup çığlık atıyor
Ay kaç cc birikiyorsa dolapta toplar birleştiririm onları ben
Bizim sağ kulak geçti sol geçmedi 1 hafta sonra gittik iki kulakta geçti.Kızlar doğumda sonra duyma testinden hemen geçti mi bebeleriniz? Bizimki düşük çıktı yarın yine gideceğiz bazen oluyor dedi ama korkuyorum
Kesınlıkle canım sağlık en onemlisi ama işte bızımde psıkolojımız cok ıyı degıl her duydugumuzu kafama takıyoruzAman bacım benimki 3kilo doğdu bana da yok küçük yok sütün mü yaramıyor yok bilmem ne bi sürü laf konuştular takmayalım diyoruz biyerde de takıyoruz ister istemez. Ama onların konuşmaları bitmez bizde de verilecek cevap bitmezsalla gitsin bebeğinin sağlığı yerinde mi gerisi boş
Çok sağol canımBizim sağ kulak geçti sol geçmedi 1 hafta sonra gittik iki kulakta geçti.melegim can onunda öyle olmuş
Öyle bi bağırıyolar kiBakamazsam,yetişemezsem gece ağlarda haberim olmazsa gibi bir çok şeyden korkuyorum canım.Umarım tez zamanda geçiririz bu süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?