2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Tam olarak o bebek ağladıkça bende ağlardım çok garip bisi ve benim 2 hafta sürdü ama bu biraz kafanın rahatlatilmasiyla alakalı huzur bulacağın şeyler yap

Allah allah sütünün arka kısmına gelmeden bitiyor mu acaba emme işi

Kızlar bebeğimin kakasi baya koyulasti puturlu puturlu sizde olmuş muydu bu sıralarda böyle bisi 24 günlüğüz golden-snitch gulumsebebek
Bizimki hep öyle canım arada bi cıvık pütürlü oluyor sonra yine katı pütürlü oluyor hem baya katı oluyor yani. Doktorda tesadüfen kakasını yapmış bezini açınca gördü doktor mama mı verdin dedi hayır dedim mama kakası bu dedi. Katı koyu pütürlüydü. Yok hocam mama vermedim dedim ozaman sütün koyu bu güzel bişey dedi.

Kızlar az önce emzirdim yatırdım ama öyle bir ağlama krizine girdi ki katılacak sandım bi ara. En sonunda mama verdim 90 cc yaptım 60 cc içti hemde soluksuz. Çocuğum sabahtan beri aç mıymış ondan mı böyle kıyameti koparıyormuş şuan çok kötüyüm. Ama emzirirken memeyi ağzından bırakınca sütüm damlıyordu hala yada sıkınca fışkırıyodu. Ay çok üzgünüm. İki gündür ısırganotu komposto filan kullanmadım eşim bugün alıp gelecekti aktardan

Kızlar bebeğimin kakasi baya koyulasti puturlu puturlu sizde olmuş muydu bu sıralarda böyle bisi 24 günlüğüz golden-snitch gulumsebebek
Bizimkinin de pütürlü hardal sarısı rengi canım, bir defa bir tik daha koyuydu 3-4 gün önceydi galiba ama yediklerimden diye düşündüm. Şimdi yine pütürlü hardal sarısı

Yaa ben de bugün sütümü sagdim sonrasında uyandı emdi. Sütünüz olmasa bile o an üretiliyor geliyor galiba dimi? Çünkü memeyi siktigimda süt vardı. Açsa her türlü içiyor. Ben de sagdigimi vermedim ısıtmak gerekti memeyi sıkınca süt de vardı. Çok ağlayınca memeyi verdim ama çok sık emdi bugün. 10 dk emiyor uyuyor. Çok kısa zaman geçiyor uyanıyor bir daha emiyor. Sagmakla hata mı ettim anlamadım

Benim kizim da küvezde kaldi 4 gün.
Kilo verdi ödem gittiginden ilk zamanlar kilo vermesi normal dediler.
Simdi yavaş yavaş alıyor
Üzülmeyin toparlar

Melek sıktığınızda görünen süt bebeğin anca ağzını ıslatıyor midesine alemdürüt gitmiyor demişti galiba. Ben bugün hiç sağmadım ama her emişinde luk luk yutkunma sesini duyuyordum. Böyle bişey nasıl olur aklım almıyor resmen krize girdi çocuk. Mamayı içti şuan uyuyor. Çok üzgünüm daha önce aklıma gelipte mama vermediğim için inat edip illa emcek diye düşündüm çocuğumu aç bırakmışım dokunsalar ağlıcam şuan

Yaa bende de durum tam olarak bu.atak olabilir cidden.surekli etrafa bakmak istiyor dikkati daginik.gozu acik uyuyor..bugun ne yedi ne yemedi onu bile anlamadim.surekli mama verdim 30 luk icip duruyor devamink getirmeden uyuyor hop uyanip mizmizlaniyor.alti temiz kakasinin, yapti gazini cikardi..uyutamadim.

Uzulme ayni yollardan gectik hepimiz.cogu anne yasiyor galiba.mayis grubunda ilk basina gelen bendim.mama ile destekliyorum yapacak birseyim yok.benim ac kalma sebebi yara olan goguslerimmis sutte dogru duzgun yoktu sagarak arttirdim.hala iyilesmedi gogus ucum ama cok daha ii.sende hemencecik acigi kapatirsin

Benimki de aç olunca asla susmuyor bence doymuyorlar. Zaten emerken belli oluyor nefes nefese saldırıyor benimki.

O zaman güzel bir şey teşekkür ederim

Yaa ben memeyi tam boşalttım mı emin değilim çünkü birini sagdim ötekine geçtim sonra merak edip ilkine döndüm yine çıkmaya başladı. Kapattım o kalsın uyanınca içer diye. O kadar ağladı ki biberonla vermiyorum kaşıkla veriyorum en iyisi emerek içsin demistim. Çünkü ısıtmaya gidecek durumum bile yoktu. Ne zaman sağsam sütü problem oluyor sanki ya. Yarın sagmadan devam edicem

Bizimkinin de pütürlü hardal sarısı rengi canım, bir defa bir tik daha koyuydu 3-4 gün önceydi galiba ama yediklerimden diye düşündüm. Şimdi yine pütürlü hardal sarısı
Sağol canım teşekkür ederim benimkinde putur azdı ama vardı suluydu bugün 3 4 seferdir görünce baya koyu puturlu hardal sarısı acaba mi olmuştum

Evet evet burnu temiz, kakasını yaptı, gazını çıkarttı. Her şeyi tamam ama yine huzursuz. Sütümü sagdim diye mi böyle oldu anlamadım ya düzeni kaydı sanki

İnşallah canım ya çocuk hala uyuyor açlıktan ağlamış bütün gün yavrum ona üzüldüm. Sütte yorgunluktan mı azaldı neden gitti hiç anlamadım başta hem kızıma veriyodum hem emziriyodum hem buzluğa atıyodum şimdi yetmiyor
Benimki de aç olunca asla susmuyor bence doymuyorlar. Zaten emerken belli oluyor nefes nefese saldırıyor benimki.
Vallahi mama vermek sıkıntı değil ona gram üzülmüyorum çocuğumu aç bırakmışım yavrum ben akşama kadar habire yerken o açlıktan ağlamış uyku uyuyamamış ona üzülüyorum. Nasıl daha önce aklıma gelmedi vermek. Aynı soluksuz içti vallahi

Evet evet burnu temiz, kakasını yaptı, gazını çıkarttı. Her şeyi tamam ama yine huzursuz. Sütümü sagdim diye mi böyle oldu anlamadım ya düzeni kaydı sanki
Ayy bizimkinin bezi çok sıkıyormus 2 numara diye çocuk huzursuzmus çok saçma bi neden gerçekten hani aklına gelmez insanın 3 vardı evde denedik göbek kısmını içe büktüm çocuk bi rahat etti varya şok oldum ya

Aynı aynı mamayı yapmaya fırsat kalmadı nasıl bi ağlama rengi filan gitti artık o derece. Kucağıma aldım bi yandan mamayı yaptım zorla. Bende galiba süt var ama yetmiyor doymuyor. Çünkü gece eşim bile yarı uykusundan kalktı nasıl acıkmış o diye luk luk sesi geliyordu gün içinde de öyle. Ama demekki yetmiyor mama desteklemek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…