- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Aaa 6kgye kadar diye biliyorum 2 numarayıAyy bizimkinin bezi çok sıkıyormus 2 numara diye çocuk huzursuzmus çok saçma bi neden gerçekten hani aklına gelmez insanın 3 vardı evde denedik göbek kısmını içe büktüm çocuk bi rahat etti varya şok oldum ya
8 bin miiii aboo iyiki boyatmıyorum
Ben de aynı şekilde, ama asla torunum demiyor oğlum diyor . Kayınbabama oğlumuza bak diye gösteriyor sanki onlar yapmış gibi. 9 ay 10 gün anam ağladı gelip kondular gibi hissediyorum ama neyse. Herşeye koşması da sinirlerimi bozuyor bir bırak ben de yapayım. Elinden gelse meme de verecek bir o eksikHe yaaa daha rahat olması gerekmez miydi ama kadına ben hayranım laf yok canım P Pembepilates nin kaynanasi
Ay ciddi misin ya senOha be geçen sene 2kydi ben ombre yapmayı biliyorum eskiden yapıyordum kendimedevir tasarruf devri birbirimize yapsak bu iş çözülür
Peki memnun musun canım nasıl ? Koku da çok rahatsız ediyor mu bebeği emzirirken nasıl olacak? Ay çok haklısın ya keratini sonra yaptırayım valla bana da 3.5 dedi keratin ; ama hush markaymış. Trendyola baktım hush 700 ml 8.5 kCanım ikisi arasında bi kaç hafta geçsin bence aynı anda yaptırma keratin iyi geleceğine daha kötü olur saç. Hatta becerebilecek biri varsa al evde kendin yap bana 2bucuk demişti keratin bakıma kuaför. Bence sen git önce saçı boyat o kötü renkten bi kurtul mentalin yükselsin. Keratin serum sipariş ver bi kaç hafta onu kullan sonra keratin bakımı yap bir iki ay sonra da keratini tekrarla
SERMİX Amerikan Kokusuz Dumansız Jel Keratin - Fiyatı, Yorumları
SERMİX Amerikan Kokusuz Dumansız Jel Keratin yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl WEPROF Keratin & Argının Şampuan - Fiyatı, Yorumları
WEPROF Keratin & Argının Şampuan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bu ikisini aldım baya büyük boy da sülaleye yeterama kokusuz değil var bariz koku.
Olur canım abimin kızı da geçememişti şimdi cin gibi fısıltıyı bile duyuyoKızlar doğumda sonra duyma testinden hemen geçti mi bebeleriniz? Bizimki düşük çıktı yarın yine gideceğiz bazen oluyor dedi ama korkuyorum
Benim de öyle bence sen bol emzirdiğin için ben de hem meme hem mama verdiğim için öyle canım bence güzel bir şeyKızlar bebeğimin kakasi baya koyulasti puturlu puturlu sizde olmuş muydu bu sıralarda böyle bisi 24 günlüğüzgolden-snitch @gulumsebebek
Bazen böyle şımarıklar yapıyorlar canını sıkma sen canım ne güzel anne sütü de alıyor oğlan çok şükür bende de durumlar aynı senin gibi , şımarık şimdiki bebekler. Eskiler öyle mi benim halam inek sütüyle beslenmiş kadının süt kardeşi buzağı. Şimdikiler mamalar hep formüle edilmiş anne sütüne yakın emzikler hep Philips. Eskiler tülbentin arasına lokum koyup emzik gibi emdirmişKızlar az önce emzirdim yatırdım ama öyle bir ağlama krizine girdi ki katılacak sandım bi ara. En sonunda mama verdim 90 cc yaptım 60 cc içti hemde soluksuz. Çocuğum sabahtan beri aç mıymış ondan mı böyle kıyameti koparıyormuş şuan çok kötüyüm. Ama emzirirken memeyi ağzından bırakınca sütüm damlıyordu hala yada sıkınca fışkırıyodu. Ay çok üzgünüm. İki gündür ısırganotu komposto filan kullanmadım eşim bugün alıp gelecekti aktardan
Normal canim.benimde oldu boyle ara ara..Kızlar bebeğimin kakasi baya koyulasti puturlu puturlu sizde olmuş muydu bu sıralarda böyle bisi 24 günlüğüzgolden-snitch @gulumsebebek
Merhaba. 2 aylık hamileyim ve galiba bende hamile nezlesi oldumBende aynıyım canım burnumdan asla nefes alamıyorum, burun etlerim de şişmiş zaten.
Sağlık ocağındaki ebe kadın çok normal bu durum dedi çoğu gebe bırın tıkanıklığı sebebiyle uyuyamazmış. Hatta hamilelik rijiti diye birşey var belki duymuşsundur, hamileyken iyice tıkanıyorsun yani. Gece yatarken hep burun bandı kullanıyorum artık.
Bende burnum tıkalı olduğu için hep ağzımdan nefes alıyorum oda işte hırıltılarımı arttırıyor, herşey birbirine girdi yani.
Yeni nesil bebeler hormonlu galibaBenimki de aç olunca asla susmuyor bence doymuyorlar. Zaten emerken belli oluyor nefes nefese saldırıyor benimki.
Bir zararı yok canım burun bandı kullanabilirsin, nasorinse plus diye burun nazal yıkama sişesi tuzu var bunu da kullanabilirsin bana çok iyi geldi sabah akşam kullanıyordum.Merhaba. 2 aylık hamileyim ve galiba bende hamile nezlesi oldumdoktora gittim alerjık dedi burun spreyi verdi. Ama nafile.. çok çekiyorum gece uyurken işkence gibi çoğu hamilenin durumu aynı.. burun bandı kullanılabilir mi serbest mi hamilelikte bebeğe herhangi bir zararı yok değil mi? Eğer yoksa bende alacağım. Cevap bekliyorum canım
Doktora gittim doktor alerjık dedi. O yüzden alerji burun spreyi verdi. Adı rinoclenil. Bakalım denicem burun bandını. Teşekkür ederimBir zararı yok canım burun bandı kullanabilirsin, nasorinse plus diye burun nazal yıkama sişesi tuzu var bunu da kullanabilirsin bana çok iyi geldi sabah akşam kullanıyordum.
Yani burun tıkanıklığın gebeliğin sonuna kadar geçmeyecek maalesef ama bu şekilde biraz rahatlarsın.
Ben 2 gündür üzüntüden mideme vurdu şimdi de pişik olmuş kızım siz her alt değiştirmede pişik kremi sürüyor musunuzİnşallah canım ya çocuk hala uyuyor açlıktan ağlamış bütün gün yavrum ona üzüldüm. Sütte yorgunluktan mı azaldı neden gitti hiç anlamadım başta hem kızıma veriyodum hem emziriyodum hem buzluğa atıyodum şimdi yetmiyor
Vallahi mama vermek sıkıntı değil ona gram üzülmüyorum çocuğumu aç bırakmışım yavrum ben akşama kadar habire yerken o açlıktan ağlamış uyku uyuyamamış ona üzülüyorum. Nasıl daha önce aklıma gelmedi vermek. Aynı soluksuz içti vallahi
Valla ben sürüyordum baktım bi ıse yaramıyor bıraktım azıcık kızarsa hametan sürüyorum dıger acmaya gecırmıs oluyor bebanthol kullanıyordum yoksaBen 2 gündür üzüntüden mideme vurdu şimdi de pişik olmuş kızım siz her alt değiştirmede pişik kremi sürüyor musunuz
Benim oğlumda pişik olmuş böyle yara gibi olmuşBen 2 gündür üzüntüden mideme vurdu şimdi de pişik olmuş kızım siz her alt değiştirmede pişik kremi sürüyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?