2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aaa 6kgye kadar diye biliyorum 2 numarayı ben tasirmasin diye sıkı kapatıyorum bacağında iz oluyor biraz

8 bin miiii aboo iyiki boyatmıyorum

He yaaa daha rahat olması gerekmez miydi ama kadına ben hayranım laf yok canım P Pembepilates nin kaynanasi
Ben de aynı şekilde, ama asla torunum demiyor oğlum diyor . Kayınbabama oğlumuza bak diye gösteriyor sanki onlar yapmış gibi. 9 ay 10 gün anam ağladı gelip kondular gibi hissediyorum ama neyse. Herşeye koşması da sinirlerimi bozuyor bir bırak ben de yapayım. Elinden gelse meme de verecek bir o eksik biz gelin milleti de ne pişmişiz diyorum ya ; kadın herşeyi yapıyor şikayet ediyoruz. Hiç bir şey yapmıyor şikayet ediyoruz. Ama anamız ağzımıza sıçsa canım anam diyoruz. Gelin milletinde de var

Peki memnun musun canım nasıl ? Koku da çok rahatsız ediyor mu bebeği emzirirken nasıl olacak? Ay çok haklısın ya keratini sonra yaptırayım valla bana da 3.5 dedi keratin ; ama hush markaymış. Trendyola baktım hush 700 ml 8.5 k

Bazen böyle şımarıklar yapıyorlar canını sıkma sen canım ne güzel anne sütü de alıyor oğlan çok şükür bende de durumlar aynı senin gibi , şımarık şimdiki bebekler. Eskiler öyle mi benim halam inek sütüyle beslenmiş kadının süt kardeşi buzağı. Şimdikiler mamalar hep formüle edilmiş anne sütüne yakın emzikler hep Philips. Eskiler tülbentin arasına lokum koyup emzik gibi emdirmiş

Merhaba. 2 aylık hamileyim ve galiba bende hamile nezlesi oldum doktora gittim alerjık dedi burun spreyi verdi. Ama nafile.. çok çekiyorum gece uyurken işkence gibi çoğu hamilenin durumu aynı.. burun bandı kullanılabilir mi serbest mi hamilelikte bebeğe herhangi bir zararı yok değil mi? Eğer yoksa bende alacağım. Cevap bekliyorum canım

Hamile nezlesiyim.. 2 aylık hamileyim ve geçmiyor. Kbb ye gittim sadece burun spreyi verdi.. o da nafile.. nane buhar soluyorum o da fayda etmiyor 1 saat sonra geri tıkanıyor.. napsam olmuyor işkence gibi ..

Bir zararı yok canım burun bandı kullanabilirsin, nasorinse plus diye burun nazal yıkama sişesi tuzu var bunu da kullanabilirsin bana çok iyi geldi sabah akşam kullanıyordum.
Yani burun tıkanıklığın gebeliğin sonuna kadar geçmeyecek maalesef ama bu şekilde biraz rahatlarsın.

Doktora gittim doktor alerjık dedi. O yüzden alerji burun spreyi verdi. Adı rinoclenil. Bakalım denicem burun bandını. Teşekkür ederim inşallah geçer iyi düşünmekte fayda var

Ben 2 gündür üzüntüden mideme vurdu şimdi de pişik olmuş kızım siz her alt değiştirmede pişik kremi sürüyor musunuz

Ben 2 gündür üzüntüden mideme vurdu şimdi de pişik olmuş kızım siz her alt değiştirmede pişik kremi sürüyor musunuz
Valla ben sürüyordum baktım bi ıse yaramıyor bıraktım azıcık kızarsa hametan sürüyorum dıger acmaya gecırmıs oluyor bebanthol kullanıyordum yoksa

Benim oğlumda pişik olmuş böyle yara gibi olmuş
Her seferinde mustela pişik kremi kullanıyorum. Çoğunlukla lavaboda çeşmenin altında güzelce de yıkıyorum çok batırdığında neden böyle oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…