- 30 Nisan 2023
- 890
- 1.410
- 33
- 33
Öff Allahımmm dikişlerim ağrıdı gülmektenMöööööööö
Sütlerim var lıkır lıkır
Mööööö
Sütçü geldi hanımmm
Taze taze sütlerim var
Ya benim daha 6 günlük göbeği 2 gün önce düştü yıkadım bugün de serin diye yıkamadım. İçim yanıyor valla. Kendimi yetersiz eksik hissettim bu süreç psikolojimi bozmaz inşallah.Benim oğlumda pişik olmuş böyle yara gibi olmuş
Her seferinde mustela pişik kremi kullanıyorum. Çoğunlukla lavaboda çeşmenin altında güzelce de yıkıyorum çok batırdığında neden böyle oldu anlamadım
Oof bizim geldi galiba atak haftamız5. Haftaya hazırlıklı olun
Neler neler var5. Haftaya hazırlıklı olun
Benimde ayniydi gevsektede de kaka çıktı derken 3e devamAaa 6kgye kadar diye biliyorum 2 numarayıben tasirmasin diye sıkı kapatıyorum bacağında iz oluyor biraz
Ben yaptım canım ama bana aşağıdan fitil olarak verdiler. Senin ki nasıl olacakmışKızlar merhaba, bugün kontrole gittim doktor cuma günü suni sancı vererek alalım dedi herhangi bir sancı ya da suyun azalması yok, suni sancı ile doğum yapan var mı aranızda
HahahahahaHÖff Allahımmm dikişlerim ağrıdı gülmekten
Bugün sabah pes ettim ve annemlere geldimHahahahahaHkafayı yedik vallahi emzir gaz al alt değiştir pışpışla
Valla bende psikoloji kalmadı.Ya benim daha 6 günlük göbeği 2 gün önce düştü yıkadım bugün de serin diye yıkamadım. İçim yanıyor valla. Kendimi yetersiz eksik hissettim bu süreç psikolojimi bozmaz inşallah.
Benimki de ilkinde geçemedi canım ikincide geçtiKızlar doğumda sonra duyma testinden hemen geçti mi bebeleriniz? Bizimki düşük çıktı yarın yine gideceğiz bazen oluyor dedi ama korkuyorum
Sanırım öyle oluyorAllah allah sütünün arka kısmına gelmeden bitiyor mu acaba emme işi
Benimki mama içince de uyumuyor gerçekten deliricem artık ya kafamı duvarlara vurmak istiyorum asla uyumuyor ne gece ne gündüz doktor da normal diyor nesi normal Allah aşkınaMelek sıktığınızda görünen süt bebeğin anca ağzını ıslatıyor midesine alemdürüt gitmiyor demişti galiba. Ben bugün hiç sağmadım ama her emişinde luk luk yutkunma sesini duyuyordum. Böyle bişey nasıl olur aklım almıyor resmen krize girdi çocuk. Mamayı içti şuan uyuyor. Çok üzgünüm daha önce aklıma gelipte mama vermediğim için inat edip illa emcek diye düşündüm çocuğumu aç bırakmışım dokunsalar ağlıcam şuan
Sıcak su rahatlatır belki birlikte girin duşa bir de onu dene denemediyseniz canım. Valla bilmiyorum insan çaresiz ve çıkmazsa hissediyor biran evvel ilerlesin istiyorum şu süreçBenimki de ilkinde geçemedi canım ikincide geçti
Sanırım öyle oluyor
Benimki mama içince de uyumuyor gerçekten deliricem artık ya kafamı duvarlara vurmak istiyorum asla uyumuyor ne gece ne gündüz doktor da normal diyor nesi normal Allah aşkına
Sudo krem alin.mustela aldim bende ilk ise yaramadi.cok akiskan durmuyir surulen yerde uzun sure.sudokrem tavsiye etti ablam. aldim kullandim o kalio gibi kaliyor.hemen iyilestirdi.Benim oğlumda pişik olmuş böyle yara gibi olmuş
Her seferinde mustela pişik kremi kullanıyorum. Çoğunlukla lavaboda çeşmenin altında güzelce de yıkıyorum çok batırdığında neden böyle oldu anlamadım
Ben de bir an önce 3 aylık olsun istiyorum çok yıprandım şimdiden derdini anlamamak çok zor. Burası çok soğuk yıkamaya korkuyorum kış günü gibi evin içi kalorifer de yanmıyorSıcak su rahatlatır belki birlikte girin duşa bir de onu dene denemediyseniz canım. Valla bilmiyorum insan çaresiz ve çıkmazsa hissediyor biran evvel ilerlesin istiyorum şu süreç
Canim uyku icin su muzigi denedin mi? Kolik bebekler icin birebir.Ben de bir an önce 3 aylık olsun istiyorum çok yıprandım şimdiden derdini anlamamak çok zor. Burası çok soğuk yıkamaya korkuyorum kış günü gibi evin içi kalorifer de yanmıyor
Ne güzel annene gidecek kadar yakınsın amaValla bende psikoloji kalmadı.
Babanemin kedisi var evinde, bugün annemlere geldim diye babanemde çocuğu görmeye geldi. Çocuk bir iki kere hapşurdu kadına dedimki üstünde kedi tüyü mü vardı çocuk rahatsız oldu falan dedim ayy üzdüm kadını
Kendimi iyice deli gibi hissediyorum insanları kırmaya başlıyorum
Buralardayim da yeni girebildimNerdesiniz(((
Elimde 3 yok hiç yaBenimde ayniydi gevsektede de kaka çıktı derken 3e devam
Biz hep buralardayızNerdesiniz(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?