2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
12 buçuktan 3’e kadar uyumadı. Tam uyudu sonunda dedim. 4’te geri kalktı hala ayaktayız. Ben duramıyorum bi saat uykuyla sen nası duruyorsun evladım ya

Evet canim hatta bende yazmistim buraya. Benim kanamam 7-8 gun sürdü kesildi. Sonra lösi basladi. 22 günlüğüz hala devam. Hatta dün bir anda yine kan gelmeye basladi. Bugün yine kan yok. 40 gun boyunca devam edecek boyle duzensizlik ve lösi

bir iki gün yıkamıyosun ya saçı ozamanlar çok vurmuyor en azından rahatsız edici boyutta vurmuyor ama gene oluyor yani koku. İyi fena değildi epey gitti bana da bi berber arkadaş önerdi. Millet kuaförden bilgi alır ben berberden
50 cc süt için içmediğim ot kalmadı kız yakında beni milka çiftliğine yollayacaklar
sen eşittir ben demektir
Ben 2 gündür üzüntüden mideme vurdu şimdi de pişik olmuş kızım siz her alt değiştirmede pişik kremi sürüyor musunuz
ben her alt değiştirmede sürüyorum canım. Kremler pişik önleyici zaten pişik olduktan sonra çok işe yaramıyor. Eğer pişik olursa sudocrem kantaron yağı filan kullanıyorum

Ay bide öyle oluyo dimi. Biyere gidelim full uyuyor kv annemler yada dışarısı. Biri gelsin yine full uyuyor ama evde ben tekken kıyamet loding..
dün akşam mama içti 3 saat deliksiz uyudu tüm gün uyumamıştı zaten alemdürüst. Gece mama yaptım hazırladım emzirdim üstüne mama verdim onu da içti ama asla uyumadı bütün gece yine kabus gibi geçirdik eşimde diyor bu çocuğa ne versek içiyor doyduğunu anlamıyor galiba diye luk luk sesi oda duyuyor emerken. Vallahi aynı durumdayız benimde kafamı duvarlara vurasım var

Kızlar sütüm çok çok azaldı bestlak kullanıyorum komposto içiyorum ama yok başka ne yapabilirim
Isırgan otu çayı iç
Kendimi parçalıcam bi bebek neden uyumaz mememi bırakmıyor saatlerdir ağlıcam uykusuzluktan ya

Kucağımda uyuyor yerine bırakınca uyanıyor
Mayıs anaları olarak atak haftalarına girmiş bulunmaktayız galiba. Yoksa bütün bebeler aynı olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…