Kendimi parçalıcam bi bebek neden uyumaz mememi bırakmıyor saatlerdir ağlıcam uykusuzluktan ya
Deneyeyim canımAz once paylasmistim.bebege dinletmeyi denesene..benim gordugum tum bebeklerde ise yaradi.
Offff bende aynıyım mahvoldum12 buçuktan 3’e kadar uyumadı. Tam uyudu sonunda dedim. 4’te geri kalktı hala ayaktayız. Ben duramıyorum bi saat uykuyla sen nası duruyorsun evladım ya
Bana da vajinadan ilaç olarak vereceğini söyledi. Süreç nasıl ilerledi sendeBen yaptım canım ama bana aşağıdan fitil olarak verdiler. Senin ki nasıl olacakmış
Açtım tam dalıyor refleksten uyanıyor ya. Uykuya geçişte çok sorun şu reflekslerAz once paylasmistim.bebege dinletmeyi denesene..benim gordugum tum bebeklerde ise yaradi.
O çırpınma mi bi refleks çıktı çocuk tam uyucsk uysndiriyo ne sinir bozucuAçtım tam dalıyor refleksten uyanıyor ya. Uykuya geçişte çok sorun şu refleksler
Bizim ki ikisindende geçemedi canım 4. Gün tekrar çagırdılar geçti korkma geçer inşallahKızlar doğumda sonra duyma testinden hemen geçti mi bebeleriniz? Bizimki düşük çıktı yarın yine gideceğiz bazen oluyor dedi ama korkuyorum
Evet canim hatta bende yazmistim buraya. Benim kanamam 7-8 gun sürdü kesildi. Sonra lösi basladi. 22 günlüğüz hala devam. Hatta dün bir anda yine kan gelmeye basladi. Bugün yine kan yok. 40 gun boyunca devam edecek boyle duzensizlik ve lösiArkadaşlar çoğumuz bebişlerimize kavuştuk Allah’ın izniyle çok şükür sürekli bebeklerimiz ten teması mama ve meme istiyor haliyle sıcaklığımızı istiyor fakat bu löşi diye bi kanlı akıntı var hiç bir şey zor gelmedi rahmimi bi hafta sonra kontrol etti dr temiz dedi içime fakat hiç bişiy gece uykusuzluk bile zor gelmedi ama bu kan löşi akıntısı moralimi çok bozuyor korkuyorum uzayan bi kan böyle kıvamlı her tuvaletten sonra geliYor korkuyorum sizdede böyle oluyormu tam bi hafta oldu doğum yapalı sizde durumlar nasıl sizdende geliyor mu bu löşi kanlı akıntı kıvamlı kan kaybı yapar falan diye korkuyorum ağlıyorum sonra zaten duygusalım normalmi sizinde böyle akıntı varmı ne zaman bitcek bu dip not bu arada mastit oldum geçen gün ateşim çıktı zangır zangır titredim sağım yaptım sabaha kadar ateşim anca düştüama löşi daha çok korkuttu
Evet canım normal pütürlü sarı koyu oluyor bir süre sonraKızlar bebeğimin kakasi baya koyulasti puturlu puturlu sizde olmuş muydu bu sıralarda böyle bisi 24 günlüğüzgolden-snitch gulumsebebek
Bir bardak sıcak çaya kahveye hasretimHahahahahaHkafayı yedik vallahi emzir gaz al alt değiştir pışpışla
Evet canım moro mu mono mu nedir hep o refleks yüzünden uyuyamiyorO çırpınma mi bi refleks çıktı çocuk tam uyucsk uysndiriyo ne sinir bozucu
Bi şey oldu bebelere..Offff bende aynıyım mahvoldum
bir iki gün yıkamıyosun ya saçı ozamanlar çok vurmuyor en azından rahatsız edici boyutta vurmuyor ama gene oluyor yani koku. İyi fena değildi epey gitti bana da bi berber arkadaş önerdi. Millet kuaförden bilgi alır ben berberdenPeki memnun musun canım nasıl ? Koku da çok rahatsız ediyor mu bebeği emzirirken nasıl olacak? Ay çok haklısın ya keratini sonra yaptırayım valla bana da 3.5 dedi keratin ; ama hush markaymış. Trendyola baktım hush 700 ml 8.5 k
sen eşittir ben demektir50 cc süt için içmediğim ot kalmadı kız yakında beni milka çiftliğine yollayacaklar
ben her alt değiştirmede sürüyorum canım. Kremler pişik önleyici zaten pişik olduktan sonra çok işe yaramıyor. Eğer pişik olursa sudocrem kantaron yağı filan kullanıyorumBen 2 gündür üzüntüden mideme vurdu şimdi de pişik olmuş kızım siz her alt değiştirmede pişik kremi sürüyor musunuz
Nasıl yapicaz hiç çözüm bulabildin miEvet canım moro mu mono mu nedir hep o refleks yüzünden uyuyamiyor
Ay bide öyle oluyo dimi. Biyere gidelim full uyuyor kv annemler yada dışarısı. Biri gelsin yine full uyuyor ama evde ben tekken kıyamet loding..Bugün sabah pes ettim ve annemlere geldim
Nazar değmesin bugün oğlum uyudu tüm gün. İnsanların gözünde beni yalancı çıkardı şimdiden zibidineyse bu seferde bu çocuk neden uyanmıyor şekeri mi düştü bişeymi oldu diye kurup durdum psikoloji falan kalmadı ben iptalim arkadaşlar yaa
dün akşam mama içti 3 saat deliksiz uyudu tüm gün uyumamıştı zaten alemdürüst. Gece mama yaptım hazırladım emzirdim üstüne mama verdim onu da içti ama asla uyumadı bütün gece yine kabus gibi geçirdikBenimki de ilkinde geçemedi canım ikincide geçti
Sanırım öyle oluyor
Benimki mama içince de uyumuyor gerçekten deliricem artık ya kafamı duvarlara vurmak istiyorum asla uyumuyor ne gece ne gündüz doktor da normal diyor nesi normal Allah aşkına
Isırgan otu çayı içKızlar sütüm çok çok azaldı bestlak kullanıyorum komposto içiyorum ama yok başka ne yapabilirim
Kendimi parçalıcam bi bebek neden uyumaz mememi bırakmıyor saatlerdir ağlıcam uykusuzluktan ya
Mayıs anaları olarak atak haftalarına girmiş bulunmaktayız galiba. Yoksa bütün bebeler aynı olamazKucağımda uyuyor yerine bırakınca uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?