2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Uuf yaaa umarım atak haftası falan olduğu için böyledir yoksa her gün böyle uyanık işimiz zor
Bırak ev işi yapmayı çişe gidemiyoruz bu nedir yahu
dedim ama ben sana siz 5.hafta atağını da atlattınız. Yaşarken herşey kitaplarda yazdığı gibi olmuyor doktorlar 40 hafta üzeri diyor ama bebeğin senin kucağına geldi gelişimi başladı konuşuyorsun sıcaklığını hissediyor filan o yüzden atakları doğduğu haftadan itibaren başladı. 26-30 hafta doğan bebekle tabiki bir tutulamaz kuvez süreci vs ama 37de direk kucağına geldi bebeğin

Ben 3 yegenimde kullandim.simdide kizimda..hepsinde ise yaradi

Aaa o yuzden senle birebiriz bebikler konusunda.sen 37+0 ben 37+5 de dogurdum. 5 gun once dogurdun.birebir gundeler aslinda

5. Haftaymis atak haftası ama 40ta doğurmuş gibi saymak gerekliymiş. Bizim 4. Haftaya giriş oluyor öyle sayarsak ama atak haftaları 1'er hafta oynayabilirmis
Ay gercek mı bız o zaman yenı 40 hafta olduk bende atak gecıcı birşey diyordum demekki kızımın huyu mu

Valla benimde yüksek

Eklentiler

• IMG_5774.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 40
Ben giyiyorum canım dikişler de bi tık daha aşağıda ya bel noktasına gelmiyor. İki tane kotum oluyor diğerleriyle sadece bakışıyoruz
Benim tam gobek altimda aciyor ic dikisler mi var anlamadim. Kilo almama ragmen gobusumden olmuyor kotlar bende sıkmak istemiyorumm. Korse ne onerirsiniz kizlar bi marka var mi

Evet evet kucağıma geldiği andan itibaren saymak bence de daha mantıklı çünkü 5. Hafta için kafasıyla takip, ebeveynleri tanıyıp gülümseme diyor bunları yapıyor zaten. 40 haftaya göre sayarsak bunu haftaya yapması gerekiyor bir yanlışlık var yani. Tam 8. Hafta atağı gibi çok fazla kucak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…