- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Biz banyosunu yaptırmıştık dr'a gorunmedik canım, 4-5 gün sonra randevusu vardı o zaman görmüştü Dr:)Kızlar dün buraya yazdım gece göbeğimiz düştüdoktora götürmeye gerek var mı bir bakım yapılacak mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz banyosunu yaptırmıştık dr'a gorunmedik canım, 4-5 gün sonra randevusu vardı o zaman görmüştü Dr:)Kızlar dün buraya yazdım gece göbeğimiz düştüdoktora götürmeye gerek var mı bir bakım yapılacak mı acaba?
O korku çok kötü yaBende yatarak emziriyordum uyuyakalıyordum bi korkuyla uyanıyordum çocuk nefessiz mi mi kaldı diye gerçketen tehlikeli gögüs burnunu kapatıyor birden memeyi bırakıp nefes alırdı
Canım bebeğini emzir en iyi o açar. Emerken de o kitleye masaj yapKızlar göğsümün şişkinliğine göre emziriyordum. Sabah uyandım sağ göğsüm epeyi sis aşırı aciyor, sanki hiç emzirmemisim gibi. Sağmak istedim çok az çıktı. Duşa girdim sicak su masaj yaptım. Şimdi sagiyorum ama çok zor geliyor hala elime gelen bir kitle var. Ne yapmam gerekiyorbebeğim emerken de böyle zor mu geliyor ya da gelmiyor mu acaba dedim
![]()
O kitleleri benim bebegim emerken açıyorCanım bebeğini emzir en iyi o açar. Emerken de o kitleye masaj yap
Ben de okuyayım bebişlerimiz huzurla uyusun inşallahBen bunun şeylerle alakalı olduğuna inanıyorum o yüzden lohusa kadın yalnız bırakılmaz muhabbeti ordan geliyor bol bol felak nas ayetel kursi fatiha ne varsa okuyorum..
Bizimde yatak yüksek birde çok yumuşak hani orda vücut seklini aldığı için bende cesaret edemedim birde eşimle uykusuz kalıyoruz nöbetleşe bakıyoruz salon bende yatak odası onda
Ooo kapanmış ne güzel benimki kapanmamisti şuan çok az açık yeri kaldı inşallah kapancak üzerine et yürüyüp o kahverengi şeyler düşmeye baslicak
Üst sınır 4 ken bizim 8 çıktıSizin kaç çıktı değeriniz?
Dikkat et canım mastit olma emzirirken o kitleyi ağzına tıkıştır emsinKızlar göğsümün şişkinliğine göre emziriyordum. Sabah uyandım sağ göğsüm epeyi sis aşırı aciyor, sanki hiç emzirmemisim gibi. Sağmak istedim çok az çıktı. Duşa girdim sicak su masaj yaptım. Şimdi sagiyorum ama çok zor geliyor hala elime gelen bir kitle var. Ne yapmam gerekiyorbebeğim emerken de böyle zor mu geliyor ya da gelmiyor mu acaba dedim
![]()
Zeytinyağı ile masaj yap omuzlarından itibaren koltuk altına masaj yap canımKızlar göğsümün şişkinliğine göre emziriyordum. Sabah uyandım sağ göğsüm epeyi sis aşırı aciyor, sanki hiç emzirmemisim gibi. Sağmak istedim çok az çıktı. Duşa girdim sicak su masaj yaptım. Şimdi sagiyorum ama çok zor geliyor hala elime gelen bir kitle var. Ne yapmam gerekiyorbebeğim emerken de böyle zor mu geliyor ya da gelmiyor mu acaba dedim
![]()
03:30-06:30 arası da ben nöbetteydim sonra anneme bırakıp uyumuşumSabah 4ten beri daha şimdi uyudu kızlar
O kadar da hafif ki heran uyanabilir![]()
Gerek yok canım 15.gün Sağlıkocağı kontrolünde ebeye bi gösterirsin yeterKızlar dün buraya yazdım gece göbeğimiz düştüdoktora götürmeye gerek var mı bir bakım yapılacak mı acaba?
Ben bunun şeylerle alakalı olduğuna inanıyorum o yüzden lohusa kadın yalnız bırakılmaz muhabbeti ordan geliyor bol bol felak nas ayetel kursi fatiha ne varsa okuyorum..
Bizimde yatak yüksek birde çok yumuşak hani orda vücut seklini aldığı için bende cesaret edemedim birde eşimle uykusuz kalıyoruz nöbetleşe bakıyoruz salon bende yatak odası onda
Ooo kapanmış ne güzel benimki kapanmamisti şuan çok az açık yeri kaldı inşallah kapancak üzerine et yürüyüp o kahverengi şeyler düşmeye baslicak
Felak nas ayetel kürsü kanamanız bittiyse okuyabilirsinizBen de okuyayım bebişlerimiz huzurla uyusun inşallah
Kahverengi olunca kapandı demek mi oluyor iyi bari sevindim, dün bi korktum öyle görünce randevumuz da cumartesi günü erkene mi çeksem diyordum ama bekleyeyim o zaman
Sütün az gelmesine inanılmaz moralim bozuldu çocuk aç kalsa uyumazdi herhalde dimiCanım bebeğini emzir en iyi o açar. Emerken de o kitleye masaj yap
Canım eskiden sertti ama bu sefer resmen içinde top var gibi elimle tutabiliyorumO kitleleri benim bebegim emerken açıyorgolden-snitch
Yok kız düşünme öyle şeyler hurafe bunlar. Lohusanın kırk gün mezarı açık olur derler sebebi de eskiden ani kanama veya farklı bi komplikasyonda müdehale edilememesi sebep sonuç bilinememesi. Ondan eskiler öyle demiş yoksa şimdi öyle durumlarda git doktora müdahale edilsin filan yani. Çoğumuz evde gündüzleri bazen geç vakite kadar yalnızız vesveSe vermeyin kendinize. Bol duaSende benim taktiği dene bari kendine güveniyorsan şuanda da yataginda uyuyo..
Tövbe tövbe o saatlerde acaba şu 3 harflilerle alakalı bir şey mi ki hergun felak nas okuyorum hani lohusanin bir ayağı çukurda miydi bisi olur derler ya bunları bebek gördüğü için miymiş öyle saçma sapan bir şey vardi
Sağım makinası acamadi ama bebiş açacak galiba. Normalde de sert olurdu da bu sefer resmen top var içindeBen de okuyayım bebişlerimiz huzurla uyusun inşallah
Kahverengi olunca kapandı demek mi oluyor iyi bari sevindim, dün bi korktum öyle görünce randevumuz da cumartesi günü erkene mi çeksem diyordum ama bekleyeyim o zaman
Üst sınır 4 ken bizim 8 çıktı
Dikkat et canım mastit olma emzirirken o kitleyi ağzına tıkıştır emsin
Bende sağınca çıkmıyor ama emerken geliyor canım doymasa uyumaz huysuz olur kilo almaz korkmaSütün az gelmesine inanılmaz moralim bozuldu çocuk aç kalsa uyumazdi herhalde dimi![]()
Aynı şey bizde de oldu sabaha kadar ne zaman yatırsam uyandı ben de olduğu gibi bıraktım yanımda yattı misler gibiSaat 4ten beri yatağına yatirdigimda uyandı kızlar göğsüme yatırdım birlikte uyuduk valla etkili yöntem bebek nedense beni istiyormuş onu fark ettim suanda da normal yatiyo bundan sonra huyu degismezse 4ten sonra göğsüme yatırıp bende uyucam miss gibiymiş uyumak bebekte uyudu ohh be dedim çocuğun derdi beni hissetmekmis ne alaka o saat aralığında bilmiyorum
Kanamam 2-3 gün hiç gelmiyor sonra birden tekrar geliyor bitmemiş demek mi oluyor?Felak nas ayetel kürsü kanamanız bittiyse okuyabilirsiniz. Bitmediyse eşinize okutun kızlar
Benim yumurta büyüklüğünde koltuk altıma kadar çıkmıştı ilk başlarda çok zorlandım ama emzirdikçe gitti şükür.Sağım makinası acamadi ama bebiş açacak galiba. Normalde de sert olurdu da bu sefer resmen top var içinde![]()
Şimdi sagdigimdan vermek istedim ille de emmek istedi. Emzirdim sonra kaşıkla verdim 4-5 çay kasigi içti sonra kapattı ağzını duyuyordur herhaldeBende sağınca çıkmıyor ama emerken geliyor canım doymasa uyumaz huysuz olur kilo almaz korkma![]()
Benim de göğsün altına doğru resmen elimle tutabiliyorum. Tarağı bilmiyorum canım nasıl oluyor. Ben yumrugumla bastirarak ileri yönlü hareket ettiriyordumKanamam 2-3 gün hiç gelmiyor sonra birden tekrar geliyor bitmemiş demek mi oluyor?
Benim yumurta büyüklüğünde koltuk altıma kadar çıkmıştı ilk başlarda çok zorlandım ama emzirdikçe gitti şükür.
İlkinde de seninki gibi bezeler olmuştu bebek de ememedi mastit olmuştum çok kötüydü. Duşta tarakla taramayı denedin mi canım? O da açıyor