• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim oğlumda pişik olmuş böyle yara gibi olmuş😞
Her seferinde mustela pişik kremi kullanıyorum. Çoğunlukla lavaboda çeşmenin altında güzelce de yıkıyorum çok batırdığında neden böyle oldu anlamadım😢
Ya benim daha 6 günlük göbeği 2 gün önce düştü yıkadım bugün de serin diye yıkamadım. İçim yanıyor valla. Kendimi yetersiz eksik hissettim bu süreç psikolojimi bozmaz inşallah.

Kızlar merhaba, bugün kontrole gittim doktor cuma günü suni sancı vererek alalım dedi herhangi bir sancı ya da suyun azalması yok, suni sancı ile doğum yapan var mı aranızda
Ben yaptım canım ama bana aşağıdan fitil olarak verdiler. Senin ki nasıl olacakmış

HahahahahaH🤣🤣🤣 kafayı yedik vallahi emzir gaz al alt değiştir pışpışla😀
Bugün sabah pes ettim ve annemlere geldim😂😂
Nazar değmesin bugün oğlum uyudu tüm gün. İnsanların gözünde beni yalancı çıkardı şimdiden zibidi😂😂😂neyse bu seferde bu çocuk neden uyanmıyor şekeri mi düştü bişeymi oldu diye kurup durdum😂 psikoloji falan kalmadı ben iptalim arkadaşlar yaa😂😂😂

Ya benim daha 6 günlük göbeği 2 gün önce düştü yıkadım bugün de serin diye yıkamadım. İçim yanıyor valla. Kendimi yetersiz eksik hissettim bu süreç psikolojimi bozmaz inşallah.
Valla bende psikoloji kalmadı.
Babanemin kedisi var evinde, bugün annemlere geldim diye babanemde çocuğu görmeye geldi. Çocuk bir iki kere hapşurdu kadına dedimki üstünde kedi tüyü mü vardı çocuk rahatsız oldu falan dedim ayy üzdüm kadını😞
Kendimi iyice deli gibi hissediyorum insanları kırmaya başlıyorum 😞😞

Kızlar doğumda sonra duyma testinden hemen geçti mi bebeleriniz? Bizimki düşük çıktı yarın yine gideceğiz bazen oluyor dedi ama korkuyorum
Benimki de ilkinde geçemedi canım ikincide geçti
Allah allah sütünün arka kısmına gelmeden bitiyor mu acaba emme işi
Sanırım öyle oluyor :(
Melek sıktığınızda görünen süt bebeğin anca ağzını ıslatıyor midesine alemdürüt gitmiyor demişti galiba. Ben bugün hiç sağmadım ama her emişinde luk luk yutkunma sesini duyuyordum. Böyle bişey nasıl olur aklım almıyor resmen krize girdi çocuk. Mamayı içti şuan uyuyor. Çok üzgünüm daha önce aklıma gelipte mama vermediğim için inat edip illa emcek diye düşündüm çocuğumu aç bırakmışım dokunsalar ağlıcam şuan
Benimki mama içince de uyumuyor gerçekten deliricem artık ya kafamı duvarlara vurmak istiyorum asla uyumuyor ne gece ne gündüz doktor da normal diyor nesi normal Allah aşkına

Benimki de ilkinde geçemedi canım ikincide geçti

Sanırım öyle oluyor :KK43:

Benimki mama içince de uyumuyor gerçekten deliricem artık ya kafamı duvarlara vurmak istiyorum asla uyumuyor ne gece ne gündüz doktor da normal diyor nesi normal Allah aşkına
Sıcak su rahatlatır belki birlikte girin duşa bir de onu dene denemediyseniz canım. Valla bilmiyorum insan çaresiz ve çıkmazsa hissediyor biran evvel ilerlesin istiyorum şu süreç

Benim oğlumda pişik olmuş böyle yara gibi olmuş😞
Her seferinde mustela pişik kremi kullanıyorum. Çoğunlukla lavaboda çeşmenin altında güzelce de yıkıyorum çok batırdığında neden böyle oldu anlamadım😢
Sudo krem alin.mustela aldim bende ilk ise yaramadi.cok akiskan durmuyir surulen yerde uzun sure.sudokrem tavsiye etti ablam. aldim kullandim o kalio gibi kaliyor.hemen iyilestirdi.

Sıcak su rahatlatır belki birlikte girin duşa bir de onu dene denemediyseniz canım. Valla bilmiyorum insan çaresiz ve çıkmazsa hissediyor biran evvel ilerlesin istiyorum şu süreç
Ben de bir an önce 3 aylık olsun istiyorum çok yıprandım şimdiden derdini anlamamak çok zor. Burası çok soğuk yıkamaya korkuyorum kış günü gibi evin içi kalorifer de yanmıyor

Valla bende psikoloji kalmadı.
Babanemin kedisi var evinde, bugün annemlere geldim diye babanemde çocuğu görmeye geldi. Çocuk bir iki kere hapşurdu kadına dedimki üstünde kedi tüyü mü vardı çocuk rahatsız oldu falan dedim ayy üzdüm kadını😞
Kendimi iyice deli gibi hissediyorum insanları kırmaya başlıyorum 😞😞
Ne güzel annene gidecek kadar yakınsın ama 🧿🧿

Back
X