• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
12 buçuktan 3’e kadar uyumadı. Tam uyudu sonunda dedim. 4’te geri kalktı hala ayaktayız. Ben duramıyorum bi saat uykuyla sen nası duruyorsun evladım ya😭😭😭

Arkadaşlar çoğumuz bebişlerimize kavuştuk Allah’ın izniyle çok şükür sürekli bebeklerimiz ten teması mama ve meme istiyor haliyle sıcaklığımızı istiyor fakat bu löşi diye bi kanlı akıntı var hiç bir şey zor gelmedi rahmimi bi hafta sonra kontrol etti dr temiz dedi içime fakat hiç bişiy gece uykusuzluk bile zor gelmedi ama bu kan löşi akıntısı moralimi çok bozuyor korkuyorum uzayan bi kan böyle kıvamlı her tuvaletten sonra geliYor korkuyorum sizdede böyle oluyormu tam bi hafta oldu doğum yapalı sizde durumlar nasıl sizdende geliyor mu bu löşi kanlı akıntı kıvamlı kan kaybı yapar falan diye korkuyorum ağlıyorum sonra zaten duygusalım normalmi sizinde böyle akıntı varmı ne zaman bitcek bu dip not bu arada mastit oldum geçen gün ateşim çıktı zangır zangır titredim sağım yaptım sabaha kadar ateşim anca düştü 🤱ama löşi daha çok korkuttu
Evet canim hatta bende yazmistim buraya. Benim kanamam 7-8 gun sürdü kesildi. Sonra lösi basladi. 22 günlüğüz hala devam. Hatta dün bir anda yine kan gelmeye basladi. Bugün yine kan yok. 40 gun boyunca devam edecek boyle duzensizlik ve lösi

Peki memnun musun canım nasıl ? Koku da çok rahatsız ediyor mu bebeği emzirirken nasıl olacak? Ay çok haklısın ya keratini sonra yaptırayım valla bana da 3.5 dedi keratin ; ama hush markaymış. Trendyola baktım hush 700 ml 8.5 k
bir iki gün yıkamıyosun ya saçı ozamanlar çok vurmuyor en azından rahatsız edici boyutta vurmuyor ama gene oluyor yani koku. İyi fena değildi epey gitti bana da bi berber arkadaş önerdi. Millet kuaförden bilgi alır ben berberden 🤣🤣
50 cc süt için içmediğim ot kalmadı kız yakında beni milka çiftliğine yollayacaklar😂😂😂😂
sen eşittir ben demektir 🤣🤣
Ben 2 gündür üzüntüden mideme vurdu şimdi de pişik olmuş kızım siz her alt değiştirmede pişik kremi sürüyor musunuz
ben her alt değiştirmede sürüyorum canım. Kremler pişik önleyici zaten pişik olduktan sonra çok işe yaramıyor. Eğer pişik olursa sudocrem kantaron yağı filan kullanıyorum

Bugün sabah pes ettim ve annemlere geldim😂😂
Nazar değmesin bugün oğlum uyudu tüm gün. İnsanların gözünde beni yalancı çıkardı şimdiden zibidi😂😂😂neyse bu seferde bu çocuk neden uyanmıyor şekeri mi düştü bişeymi oldu diye kurup durdum😂 psikoloji falan kalmadı ben iptalim arkadaşlar yaa😂😂😂
Ay bide öyle oluyo dimi. Biyere gidelim full uyuyor kv annemler yada dışarısı. Biri gelsin yine full uyuyor ama evde ben tekken kıyamet loding.. 🤣🤣🤣
Benimki de ilkinde geçemedi canım ikincide geçti

Sanırım öyle oluyor :KK43:

Benimki mama içince de uyumuyor gerçekten deliricem artık ya kafamı duvarlara vurmak istiyorum asla uyumuyor ne gece ne gündüz doktor da normal diyor nesi normal Allah aşkına
dün akşam mama içti 3 saat deliksiz uyudu tüm gün uyumamıştı zaten alemdürüst. Gece mama yaptım hazırladım emzirdim üstüne mama verdim onu da içti ama asla uyumadı bütün gece yine kabus gibi geçirdik 🤦🏻‍♀️ eşimde diyor bu çocuğa ne versek içiyor doyduğunu anlamıyor galiba diye luk luk sesi oda duyuyor emerken. Vallahi aynı durumdayız benimde kafamı duvarlara vurasım var

Kızlar sütüm çok çok azaldı bestlak kullanıyorum komposto içiyorum ama yok başka ne yapabilirim
Isırgan otu çayı iç
Kendimi parçalıcam bi bebek neden uyumaz mememi bırakmıyor saatlerdir ağlıcam uykusuzluktan ya

Kucağımda uyuyor yerine bırakınca uyanıyor
Mayıs anaları olarak atak haftalarına girmiş bulunmaktayız galiba. Yoksa bütün bebeler aynı olamaz 🤦🏻‍♀️

Back
X