- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.519
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off bizde de ayni durum var neden yarim saat bile kesintisiz uyumuyor anlamiyorum surekli mizirdanma ikinma hali var uykusuzluktan zombiye döndum ne olacak boyle cok merak ediyorum12 buçuktan 3’e kadar uyumadı. Tam uyudu sonunda dedim. 4’te geri kalktı hala ayaktayız. Ben duramıyorum bi saat uykuyla sen nası duruyorsun evladım ya![]()
Ben giyiyorum canım dikişler de bi tık daha aşağıda ya bel noktasına gelmiyor. İki tane kotum oluyor diğerleriyle sadece bakışıyoruzKizlar normal kot giymeye basladiniz mi? Dikişlere zarar verir mi acaba.? Kotlarim olmuyorda yeni kot alacagim ona göre
Aynen. Kafamdan alev çıkacak birazdanimdaaaat uyumuyor bu![]()
Gazı mı var acabaOff bizde de ayni durum var neden yarim saat bile kesintisiz uyumuyor anlamiyorum surekli mizirdanma ikinma hali var uykusuzluktan zombiye döndum ne olacak boyle cok merak ediyorum
Ya bide emzirken uyuyakaliyor.emmiyor dogru duzgun.uyaniyor memeye koyuyorum gene uyuyakaliyor.yıldımAçtım tam dalıyor refleksten uyanıyor ya. Uykuya geçişte çok sorun şu refleksler![]()
O zaman bızımkı erken geldiOof bizim geldi galiba atak haftamız![]()
Benimde öyleydi sık başım ağrıyodu yorgunluktan uykusuzluktan sanıyodum. Sağlıkocağında 15.gün kontrolünde benden de kan aldılar değerlerime bakmak için. Kolestrolüm yüksek çıktı. Oda baş ağrısı yapıyomuş. Bende bi ara başım ağrırken buraya yazmıştım kızlardan biri Türk kahvesine limon sık iç demişti o iyi geliyordu. Neden iyi geldiğini de kan değerlerinden sonra anladım kolestrole limon iyi geliyormuş düşürüyormuşSürekli baş ağrısı yaşıyorum sık uyandığım içinbünyem alışamadı daha
Az once paylasmistim.bebege dinletmeyi denesene..benim gordugum tum bebeklerde ise yaradi.
Uykuda kalma suresi baya azaldı gunduzlerı 1 saat zar zor uyuyor tabi uykuya dalabilirse kucakta hopla zıpla uyudu zannedıyorum hoop yataga koyunca cıglık atıyor sureklı emmek istiyor gaz mı var dıyorum ama cok guzel cıkarıyor çözemiyorumNeler neler varsanirim biz de erken girdik cunku günlerdir feci durumda
![]()
Ne güzel korse gibi oluyo benim kollarım yüksek bel çok rahat ediyorum birde zor giyiyorum mükemmelKizlar normal kot giymeye basladiniz mi? Dikişlere zarar verir mi acaba.? Kotlarim olmuyorda yeni kot alacagim ona göre
Offf moralim bozuldu sen 35.gunde bunu diyorsan ben 25.gunumde bi kenarda aglicamUykuda kalma suresi baya azaldı gunduzlerı 1 saat zar zor uyuyor tabi uykuya dalabilirse kucakta hopla zıpla uyudu zannedıyorum hoop yataga koyunca cıglık atıyor sureklı emmek istiyor gaz mı var dıyorum ama cok guzel cıkarıyor çözemiyorum
Herkesin hikayesi farklı oluyor tabii amaa benim doğumum güzel geçtii hep pozitiftiimmBana da vajinadan ilaç olarak vereceğini söyledi. Süreç nasıl ilerledi sende
Ben o zamanlar ıyıydım düzenliydi hersey huy değiştirdi bir aydan sonra sende belkı tam tersi olurOfff moralim bozuldu sen 35.gunde bunu diyorsan ben 25.gunumde bi kenarda
İnşallah canım bebekler düzelir bi kendine gelir ya 18 saat uyuması gerekiyor ya o bebekleri çok merak ediyorumBen o zamanlar ıyıydım düzenliydi hersey huy değiştirdi bir aydan sonra sende belkı tam tersi olur