• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
12 buçuktan 3’e kadar uyumadı. Tam uyudu sonunda dedim. 4’te geri kalktı hala ayaktayız. Ben duramıyorum bi saat uykuyla sen nası duruyorsun evladım ya😭😭😭
Off bizde de ayni durum var neden yarim saat bile kesintisiz uyumuyor anlamiyorum surekli mizirdanma ikinma hali var uykusuzluktan zombiye döndum ne olacak boyle cok merak ediyorum

Kizlar normal kot giymeye basladiniz mi? Dikişlere zarar verir mi acaba.? Kotlarim olmuyorda yeni kot alacagim ona göre
Ben giyiyorum canım dikişler de bi tık daha aşağıda ya bel noktasına gelmiyor. İki tane kotum oluyor diğerleriyle sadece bakışıyoruz 😂

Sürekli baş ağrısı yaşıyorum sık uyandığım için 😞 bünyem alışamadı daha
Benimde öyleydi sık başım ağrıyodu yorgunluktan uykusuzluktan sanıyodum. Sağlıkocağında 15.gün kontrolünde benden de kan aldılar değerlerime bakmak için. Kolestrolüm yüksek çıktı. Oda baş ağrısı yapıyomuş. Bende bi ara başım ağrırken buraya yazmıştım kızlardan biri Türk kahvesine limon sık iç demişti o iyi geliyordu. Neden iyi geldiğini de kan değerlerinden sonra anladım kolestrole limon iyi geliyormuş düşürüyormuş🤔 normalde hiç kolestrol sorunum yoktu. Bi dahiliyeye gitmem lazım kendimize vakit kalırsa

Neler neler var😂sanirim biz de erken girdik cunku günlerdir feci durumda😣
Uykuda kalma suresi baya azaldı gunduzlerı 1 saat zar zor uyuyor tabi uykuya dalabilirse kucakta hopla zıpla uyudu zannedıyorum hoop yataga koyunca cıglık atıyor sureklı emmek istiyor gaz mı var dıyorum ama cok guzel cıkarıyor çözemiyorum

Uykuda kalma suresi baya azaldı gunduzlerı 1 saat zar zor uyuyor tabi uykuya dalabilirse kucakta hopla zıpla uyudu zannedıyorum hoop yataga koyunca cıglık atıyor sureklı emmek istiyor gaz mı var dıyorum ama cok guzel cıkarıyor çözemiyorum
Offf moralim bozuldu sen 35.gunde bunu diyorsan ben 25.gunumde bi kenarda aglicam 😭

Bana da vajinadan ilaç olarak vereceğini söyledi. Süreç nasıl ilerledi sende
Herkesin hikayesi farklı oluyor tabii amaa benim doğumum güzel geçtii hep pozitiftiimm
Açılmam tamamlandığında 10 dakikada doğurdum.
Sen de hep pozitif kall herkes doğurdu baak sen de bsşaracsksın 🥰

Kızlar biz artık ayrı yatmayı unuttuk özellikle gündüzleri mememde uyuyor hep…bi alt değiştirme için ayrılıyoruz onda da kıyamet kopuyor zaten. Banyo yapacağım kahvaltı edeceğim zaman da eşimin gögsünde uyuyor. 😂

Back
X