2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ayip edion abi neden oyle dedi ki shsjsj

Ne dediysen hiç anlamadım bacım saç özel hastane doğum durumun iyi değil uyu bence
Ben anladım ama çok zor oldu ya, yani anlamasam da olurdu aslında çünkü o da konuyu komple yanlış anlamış dmkdmd herkes uyusun artık

Çişim vardı tuttum o gitti, uykum vardı o da gitti gündüz kendime söz vermiştim oğlan yatar yatmaz uyuyacam diye

Ben esmer o esmer ondan kdkxd
Öyle deme benim abim esmer yengem abimden esmer kızları oldu sarışın mavi gözlü benim bebekliğime çekmiş şok oldu annesi karar kaşlı kara gözlü bekliyordu geçen dedim filipinli bakıcı gibi duruyon bebenin yanında sonra kaç kere özür diledim kız kardeş gibiyiz ama nolursa olsun üzülür diye üzüldüm amaan ne uzattım he

Göbüşümü atiyim bari açık halimi atcam dedim em son dnxjs

Böyle şeyler umut oluyor bana hahshsha aman sağlıklı olsunda kara olsun diyorum sonra nsjs

Ay uf yine gece gece bir duygusallık bastı neyse uyuyam iyiki varsınız canlarım güldük eğlendik güzel hojj bol işemeli bir gündü hepinizi seviyore hakkınızı helal edin iyi geceler doğurmayin komikli şeyler konusmayin özellikle resim atmayın uyuyom

Eklentiler

• 2435596_86fdebfa878e142aa0c4c1259f1b9d2a_640x640.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…