- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
AyyyBen 73 ile hamile kaldım 76 oldum
Dediğin gibi 3. Olduğu için olabilir hiç bilmiyorum kiKız benim kilom senden daha fazla hafta olarakta senden küçüğüz gerçi ama benim göbek böyle gergin olmadi daha. Senin ilk gebelik bide benim üçüncü onlada alakalı olabilir
Benimki de erkek benimde bulantılarım çoktu ama prilam kullandım o yüzdem kilo vermeden yiyerek geçti2 kızımda da doğum yapana kadar kustuğum ve ilk aylarda kusmaktan 6-7 kilo verdiğim için neredeyse hamile kaldığım kiloda doğum yaptım gibi bişey olmuştu. Ama bu erkek bunda bulantilarim öyle aşırı olmadı. Şuanda da arada hafif oluyor ama kusmuyorum. Kesin çok kilo alicam sonlara doğru
Evet benim boyum 1.78Ayyykız senin boyun kesin uzun ben kısayım 1.59 ondan da olabilir
Dediğin gibi 3. Olduğu için olabilir hiç bilmiyorum kibirde cidden alt karın bölgem hep vardı o da etken bu kadar çıkmasına bence
Eee belli yani aramızda 19cm var az mıEvet benim boyum 1.78
Aynı şeyler çıkmış karşımıza resmen ben de instagramda bikaç saat önce izlemiştim bu grubu düşündüm izleyince ara ara hepimiz böyleyiz cidden
Benim boyumda 1.65 canım ortalama işteAyyykız senin boyun kesin uzun ben kısayım 1.59 ondan da olabilir
Dediğin gibi 3. Olduğu için olabilir hiç bilmiyorum kibirde cidden alt karın bölgem hep vardı o da etken bu kadar çıkmasına bence
Aynen ilk zamanlar bende de vardı bulanti bende hep prilam kullandım. Onun sayesinde kusmadan yedimBenimki de erkek benimde bulantılarım çoktu ama prilam kullandım o yüzdem kilo vermeden yiyerek geçti16 da bıraktım hapı bulantıda geçmişti
Çocuk yorulmuş demekki az dinleneyim sonra yine tam gaz devam ederim demişYa sağa yattım sola yattım hareket etmiyor karnımı cimcikliyorum böyle az bisey vurdu 1 tane geri yattı galiba derin uykuda çünkü günlerdir cok ama çok hareketliydi
Canım başının altına 2 yastık koyup hafif dik şekilde yatmayı denesenValla nefes darlığı yüzünden uyuyamıyorum resmen ya yattığım zaman nefesim yetmiyor
Onu denedim bu sefer gögüs kısmı boşluğa denk geliyor ağrıyor yatamıyorum kiCanım başının altına 2 yastık koyup hafif dik şekilde yatmayı denesen
Ben yarın gideceğim 23+4Merhaba arkadaşlar Tetenoz aşısını kaçıncı haftada yaptırdınız?
Ay ne güzel bende güya zayıflayıp bebek denemelerine başlayacaktım ama işim gereği fiziksel olarak yorulduğum için spora başlayacak gücü bulamadımBenim boyumda 1.65 canım ortalama iştehamile kalmadan önce platese gidiyordum ben 2 ayda 8 kilo verdim öyle hamile kaldım en azından. Gerçi planda da yoktu ama sürpriz yaptı bize oğluş
Ah canım ya ne yapsakki acabaOnu denedim bu sefer gögüs kısmı boşluğa denk geliyor ağrıyor yatamıyorum ki
Bana da söylersiniz alıncaİnşallah yastık yeterli olurYeterli olmadığı durumda bir yastık keşfettim doğumdan sonra bebeğe de kullanırım diye düşündüm onu alırım.
Evet evet yorulmuşsunuz dinlenirseniz toparlarsınız insallahKızlar ya haftalardır doğru düzgün iş yapmıyordum bu akşam iş çıkışı biraz ortalığı toparladım sonra çamaşırları hallederken yazlık kışlık işine giriştim, maalesef eşim nöbette olduğu için tek başıma bazayı açtımbirkaç da eğilip kalkınca bel ağrım çok oldu şimdi uzanınca geçti ama korkuyorum bişey olsa belirti olurdu değil mi Allah korusun
Olur söylerimBana da söylersiniz alınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?