- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
22+3 haftadaydı canımKaç haftaydı
Benim 22+1 475 gram 28 cm
Benim de bugün iyi gibi genelde kalkarken tutuyor zaten sonra geçiyorBu gün birazdaha hafifledi sanki benimki seninki ne durumda
Bende genelde hergun bir muz ve havuc yiyorum. Havucun kiloya etkisini bilmiyodum. Bebeğin içinde bulunduğu suyu desteklediği için yiyorum onu azalma gibi bi durumla karşılaşmamak için. Yiyeceklere şimdiden tavsiyem çok abartmayın amaSelam kızlar dün hiç giremedim burayabebeğin kilo alımıyla ilgili birkaç şey diyeceğim muz kabak çekirdeği havuç kesinlikle bebeğe kilo aldırıyor ben yiyerek takip ettim gerçekten kilo aldı
Ben 3 kilo aldım bundan sonra hızlı alacağımız için karbonhidratı kesmeyi düşünüyorumBende genelde hergun bir muz ve havuc yiyorum. Havucun kiloya etkisini bilmiyodum. Bebeğin içinde bulunduğu suyu desteklediği için yiyorum onu azalma gibi bi durumla karşılaşmamak için. Yiyeceklere şimdiden tavsiyem çok abartmayın ama
Ay maşallah ne kadar netYa aklıma geldi seninle mi konuşmuştuk benim oğluşa utangaç herhalde 20. Haftada kendini gösterdi diye umarım doğru hatırlıyorumdurMurphyy bak gerçekten utangaç oğlum benim
Bende şu istahsizliga bi çözüm bulabilsemBen 3 kilo aldım bundan sonra hızlı alacağımız için karbonhidratı kesmeyi düşünüyorum
Allah Allah neden öyle ki acaba ya bende öyleydim 19. Haftadan beri düzelmeye başladıBende şu istahsizliga bi çözüm bulabilsemöğlen oldu az bi ekmek ve çayla duruyorum. İçim almiyo
Hahahah konuşmuştuk galiba yaYa aklıma geldi seninle mi konuşmuştuk benim oğluşa utangaç herhalde 20. Haftada kendini gösterdi diye umarım doğru hatırlıyorumdurMurphyy bak gerçekten utangaç oğlum benim
Ben çok yemegen biriydim ömrüm boyunca. Hic bi yiyeceği öyle delicesine isteyip lezzetle yedigimi bilmem. 13. Haftalarda iştahım açıldı. Herseyden lezzet almaya başladım ve çoğu kişinin anlattığı gibi sürekli bi şeyler atistiriyodum. Ama gene az yiyodum. Sonra eşimin taraftan 4 5 kişi tam yemek esnasında bana yediklerimle alakalı laf söylemeye başladılar. O an çıldırdım. Ben gebe kalana kadar her sofraya oturdum ve hiç kimse benden daha az yediği asla olmadi dedim. 5 yıldır bu ailedeyim hepiniz tabaklarinizi doldurup doldurup götürdünüz dedim. Iyiki az yemişim meğer ne çok batmış yediklerim dedim.ben yiyosam bebek istediği için yiyorum dedim. Sonra masayı terk ettim biraz ağladım Sonra da evime geçtim. O günden sonra da yemek yiyeceğim zaman tiksinti geliyom ac da olsam az bisey yedikten sonra kötü hissediyorum kendimi. Cok zorluyorum ama o günü atlatamıyorum.Allah Allah neden öyle ki acaba ya bende öyleydim 19. Haftadan beri düzelmeye başladı
Hay maşallahBen kadar olamazsın sabah sabah cig kofte ile gözümü açtım haya çok yedim arkasına taze fasulye yatım ekmek ve ben hiç bisi yememiş gibiyim
Ayyy ne biçim insanlar var ya sen hamilesin ye diyecekleri yerde laf söylemeleri ne kadar ayıp yazık vallaBen çok yemegen biriydim ömrüm boyunca. Hic bi yiyeceği öyle delicesine isteyip lezzetle yedigimi bilmem. 13. Haftalarda iştahım açıldı. Herseyden lezzet almaya başladım ve çoğu kişinin anlattığı gibi sürekli bi şeyler atistiriyodum. Ama gene az yiyodum. Sonra eşimin taraftan 4 5 kişi tam yemek esnasında bana yediklerimle alakalı laf söylemeye başladılar. O an çıldırdım. Ben gebe kalana kadar her sofraya oturdum ve hiç kimse benden daha az yediği asla olmadi dedim. 5 yıldır bu ailedeyim hepiniz tabaklarinizi doldurup doldurup götürdünüz dedim. Iyiki az yemişim meğer ne çok batmış yediklerim dedim.ben yiyosam bebek istediği için yiyorum dedim. Sonra masayı terk ettim biraz ağladım Sonra da evime geçtim. O günden sonra da yemek yiyeceğim zaman tiksinti geliyom ac da olsam az bisey yedikten sonra kötü hissediyorum kendimi. Cok zorluyorum ama o günü atlatamıyorum.
Ben de muz ve kaşar olarak biliyorum ikisini de yiyorum her günSelam kızlar dün hiç giremedim burayabebeğin kilo alımıyla ilgili birkaç şey diyeceğim muz kabak çekirdeği havuç kesinlikle bebeğe kilo aldırıyor ben yiyerek takip ettim gerçekten kilo aldı
O gün bahçede mangal yapılmıştı. Ve ben istemiştim. Sabah gözümü balikla açmıştım ve asla balık sevmeyen biriyim. Benim sayemde bi sürü insanda yemekten nasiplendi. Yarım kilo balık alıp bi evin içinde yemegi de bilirdim. Öyle lezzetle yedim ki o gün boğazıma dizdiler. Övünmek için söylemiyorum yanlış anlamasın kimse ama yani kimseye kötülük yapmayan damarıma basılmassa da herkese koşan biriyimdir. Ama bunun yanında da çok kindarim ne yazikki ilk fırsat değil her fırsatta lafımı sokacak hele sağlıkla bi evladımı kucağıma alayım. Kötü gelin olucaz inşallahAyyy ne biçim insanlar var ya sen hamilesin ye diyecekleri yerde laf söylemeleri ne kadar ayıp yazık valla
Yanlış anlayacak bişey yok canım benim onlar hak etmiş bunu. Yaptıkları cidden çok ayıp.O gün bahçede mangal yapılmıştı. Ve ben istemiştim. Sabah gözümü balikla açmıştım ve asla balık sevmeyen biriyim. Benim sayemde bi sürü insanda yemekten nasiplendi. Yarım kilo balık alıp bi evin içinde yemegi de bilirdim. Öyle lezzetle yedim ki o gün boğazıma dizdiler. Övünmek için söylemiyorum yanlış anlamasın kimse ama yani kimseye kötülük yapmayan damarıma basılmassa da herkese koşan biriyimdir. Ama bunun yanında da çok kindarim ne yazikki ilk fırsat değil her fırsatta lafımı sokacak hele sağlıkla bi evladımı kucağıma alayım. Kötü gelin olucaz inşallah
Tamam canım bugün buralıyım inşallahIyi bari ama çokda sessiz kalma
Tamm şekerim gezinin ana oğulTamam canım bugün buralıyım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?