• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Bu aylarda normal mi acaba ya huyu böyle kalır diye korkuyorum haddinden fazla ağlıyor nefesi kesiliyor ağlarken hadi arada bir olur normal bebeltir ama gün içinde defalarca oluyor
Bende korkuyorum yani ağladığında istediği şeyi vermek istemiyorum ama vermeyince de susmuyor . Benimki öyle nefesi kesilecek gibi ağlamıyor

Ben ne kadar takmıycam ortalığın halini desem de takıyorum. Günde milyon kere dağılan oyuncakları topluyorum. Artık bacaklarımda varis gibi mor damarlar görünüyor. Gerçekren şikayet etmek istemiyorum ama bazen herşey üst üste gelşyor ve darmadağın oluyorum.
Bende hergun soz veriyorum rahat olacagim diye ama olmuyor,kendimize eziyet ediyoruz boylede.cocuga harcanacak vakti duzen icin harciyoruz aslinda.ama icim rahat etmiyor.

Bunalma anlari bence hepimize geliyor merak etmeyin yalniz degilsiniz.ama gececek bu gunlerde yeni yeni dertler baslayacak hatta budonemdeki bunaltmalari daha masummus diyecegiz.ve bugunleri arayacagiz.inanin ergen tripleri,basarisizliklari,asilikleri,istekleri daha neler neler ...saglik versin de Allahim,hersey gecip gidiyor zamanla.sabır🙏🏻

Bende korkuyorum yani ağladığında istediği şeyi vermek istemiyorum ama vermeyince de susmuyor . Benimki öyle nefesi kesilecek gibi ağlamıyor
Bu tarz ağlaması yeni çıktı hıçkıra hıçkıra ağlıyor sonra nefesi kesiliyor gözleri kıpkırmızı kalıyor dün dışarıdaydık pikniğe gittik tavla oynuyorlar o taşlar şçin kendi yerden yere attı ağzına koyar diye vermej istemedik sonra korktuk çok kötü olunca verdiler eline. Bana diyorlar bu ağlayarak yaptırmaya alışmış. Hangi bebek ağlamadan istediğini yaptırıyor ki hepsi iyi kötü ağlıyor zaten

Bende hergun soz veriyorum rahat olacagim diye ama olmuyor,kendimize eziyet ediyoruz boylede.cocuga harcanacak vakti duzen icin harciyoruz aslinda.ama icim rahat etmiyor.

Bunalma anlari bence hepimize geliyor merak etmeyin yalniz degilsiniz.ama gececek bu gunlerde yeni yeni dertler baslayacak hatta budonemdeki bunaltmalari daha masummus diyecegiz.ve bugunleri arayacagiz.inanin ergen tripleri,basarisizliklari,asilikleri,istekleri daha neler neler ...saglik versin de Allahim,hersey gecip gidiyor zamanla.sabır🙏🏻
Ben iş yapmaya fazla alıştım önceden sinirlenir söylenirdim ama baktım boşuna yoruyorum kendimi artık söylenmeden iş yapıp öyle yoruluyorum 😀 şakası bir yana evet çok yoruluyorum ama evi toplu tutmak ya da iş yapmak vs biraz kafamı toplamama yardımcı oluyor

Kesünlikle katılıyorum. Eşimin 15 yalında bir kızı daha var. Ergenlik ğroblemleri daha sıkıntılı. Çocuk artık bir birey ve kendi kararlarını alıyor. O durumlar bence de daha karmaşık.

Back
X