Öyle olsa sorun olmaz zaten bebek uyur kalkar her şey bitmişAa ben küçük olunca narkoz veriyorlar sanıyordum. Benim oğlum ameliyat olurken o arada sünneti de yaptılar narkoz alacaktı zaten 2 kere almasın dediler bende hep narkozlu oluyor gibi düşündüm
Narkozda kötü ama ya oğlumu almaya gittiğimde başka bir bebek gibiydi yüzü bembeyazdı uzun bir süre ağladı titredi hep demek ağır oluyor bebelere narkoz ondan yapmıyorlarÖyle olsa sorun olmaz zaten bebek uyur kalkar her şey bitmiş
Son ilaçlarını hep şırınga ile verdim.Kızlar siz ateş düşürücü ilaç nasıl içiriyorsunuz. Kızım ateşlendi , içiremedim kaç saattir .
Allah düşürmesin hiçbir yavruyuNarkozda kötü ama ya oğlumu almaya gittiğimde başka bir bebek gibiydi yüzü bembeyazdı uzun bir süre ağladı titredi hep demek ağır oluyor bebelere narkoz ondan yapmıyorlar
Valla ben mecburen zorla sokuyorum ağzına ellerini falan tutuyorumKızlar siz ateş düşürücü ilaç nasıl içiriyorsunuz. Kızım ateşlendi , içiremedim kaç saattir .
Banada hep nazar değdi diyorlar tamam bende böyle şeylere inanıyorum ama hani o an öyle söylenecek şeyler değil bunlar çocuğumuzu hep okursak hasta olmayacak mı ya da fotoğraf paylaşıyoruz nazar değiyor diyorlar herkesten sakınıp eve mi kapatalımBebiş bir kaç gündür hastaydı kv aradı işte hastalandı falan dedim tek dediği şey okusaydın diyo ya ben mi yanlış düşünüyorum hastalanmış çocuk yani doktora götürdük diyorum okusaydın diyo sabırrrrrr
Yani aynenöyle okursak hasta olmayacak o zaman . Ben o kadar az paylaşıyorum ki bebişi neredeyse hiç diyebilirimBanada hep nazar değdi diyorlar tamam bende böyle şeylere inanıyorum ama hani o an öyle söylenecek şeyler değil bunlar çocuğumuzu hep okursak hasta olmayacak mı ya da fotoğraf paylaşıyoruz nazar değiyor diyorlar herkesten sakınıp eve mi kapatalım
Ben de var yaklaşık bi 5 sene önce almıştım iyi ki almışım dediğim bi ürün yaEvinde lazer epilasyon cihazı olan var mı kullanan yani
Markası ne ne sıklıkla kullanıyosun pekiBen de var yaklaşık bi 5 sene önce almıştım iyi ki almışım dediğim bi ürün ya
Her yer çok sıcak ya ama düşecek zanırım birazKızlar bu nasıl bir hava Ankara yanıyor
Braun Pro 3 bendeki ama ben artık çok nadir kullanıyorum bitti çünküMarkası ne ne sıklıkla kullanıyosun peki
Ben epilasyon gidiyordum 2 ya da 3 aeansım vardı hamile kalınca bıraktım aslında oldukça azalma var artık tek tük çıkıyor ama yine alsam mı dedim eşime de kullanmayı düşünüyorum sırtında çok kıl var lazere de gitmiyorBraun Pro 3 bendeki ama ben artık çok nadir kullanıyorum bitti çünküilk kullandığımda haftada bir 4 veya 5 kullanımda o kadar azalıyor ki çıkınca yapıyorsun
O zaman daha kolay olur işin hemen biter ben epilasyona hiç gitmedim bu daha ucuza geliyordu çünkü gitmeye falan üşenen bi insanımBen epilasyon gidiyordum 2 ya da 3 aeansım vardı hamile kalınca bıraktım aslında oldukça azalma var artık tek tük çıkıyor ama yine alsam mı dedim eşime de kullanmayı düşünüyorum sırtında çok kıl var lazere de gitmiyor
Şırıngayla ve zorla yoksa içmiyorKızlar siz ateş düşürücü ilaç nasıl içiriyorsunuz. Kızım ateşlendi , içiremedim kaç saattir .
Kızlar siz ateş düşürücü ilaç nasıl içiriyorsunuz. Kızım ateşlendi , içiremedim kaç saattir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?