- 2 Mart 2024
- 166
- 14
- 18
- 24
Boşanmanızla işgisi olduğunu sanmam hiç bişeyin farkında değil ki daha bazı bebekler geç yürür. Heralde beniö bebeğim bu aya kadar yürümeseydi çok sorun ederdim çünkü 1 yaşını gördü yürümemişti daha çevremdekiler hep biieyler diyordu o zaman bilr çok kafama takılıyordu sorun var sanıyordum halbuki çok normal her şey elbette yürüyecektir. İnsanlar biraz karışmasa akıl vermese çok akıllı olanlar doktor olsa baribebegim zayıf diyen var aaa kaç aylık diyolar aa yasını geçmiş nasıl yürümüyor diyolar bol bol yürüt diyorlar zaten Elinden tutuyorum yürütüyorum İnan ki elimden gelen her şeyi yapıyorum yürümeyince yürümüyor tek başına korkuyor benim kızımdan daha küçük minyon Duran bebekler yürüyor onları görünce üzülüyorum Bir de Diş mi çıkarıyor Ne aşırı iştahsız kahvaltı asla yapmıyor öğlen 1-2 parça akşam da bir kaşık yemek günün çoğunu kuru ekmek kemiriyor gecede 4-5kere kısa kısa emip uyuyo bu Instagram'daki bebeler gibi yesin Ben de isterim ama yemiyo eşimden boş andım çocum 20günlükken wve gelmiştim acaba diyorum Anne baba arasında yürümedi de ondan mı yürümüyor
Bu daha mantıklı olabilir birisine çekiyor ailede işteyada banamı cekti diyorum ben minyon tipli 157:boy 37kgum bende bebekken 4yasında yürümüşüm annem öyle diyo yütğme iğnesi vurdurduk ayak bagını camide kestirdik öyle yürüdün der.
Maşallah 3 kelimeli cümlelere bile geçmişGel kardeş sarılayım sanabenim bebemin 18 aylık olmasına an itibariyle 5 gün var ve 3 4 gündür (çok şükürr) babasından bana ablasından babasına 2 3 adım atıyor...
Benim paşa tam anlamıyla basmaya 12 aylıkken başladı. Önceleri canı istemediğinden ayaklarını hep geriye atıyordu. Ve 13 aya günler kala emekledi... Yaklaşık 6 aydır evde sürünen bir insan evladı var. 15 aylıkken koltuk kanepeye tutunup sıralamaya başladı.
Doktorlar ve ebeler 18 aya kadar normal dediği için sabırla bekliyoruz.
Benim bu 3. Bebeğim canım diğerleri de biri 14 biri 15 aylık yürümüştü. Ama mesela onlar hiç emeklememişti. Oturarak gidiyorlardı istedikleri yere... Ve yine benimkiler önce konuşuyorlardil papuç gibi yani buda abisinin ablasının izinden gidiyor dün benimki "abi yok, abi okula gitti" diyordu mesela...
Yani biraz daha zamanı var annesi, inşallah
Sağlıkla koştukları günleri de göreceğiz.
Mesela bizde bu grubun ilk bebelerinden sayılırız 18 ocak lı olarak ama yürümeden sınıfta kaldık
Benimde bebeğim zayıf her önüne gelen bişey söylüyor, bende çok üzülüyorumbebegim zayıf diyen var aaa kaç aylık diyolar aa yasını geçmiş nasıl yürümüyor diyolar bol bol yürüt diyorlar zaten Elinden tutuyorum yürütüyorum İnan ki elimden gelen her şeyi yapıyorum yürümeyince yürümüyor tek başına korkuyor benim kızımdan daha küçük minyon Duran bebekler yürüyor onları görünce üzülüyorum Bir de Diş mi çıkarıyor Ne aşırı iştahsız kahvaltı asla yapmıyor öğlen 1-2 parça akşam da bir kaşık yemek günün çoğunu kuru ekmek kemiriyor gecede 4-5kere kısa kısa emip uyuyo bu Instagram'daki bebeler gibi yesin Ben de isterim ama yemiyo eşimden boş andım çocum 20günlükken wve gelmiştim acaba diyorum Anne baba arasında yürümedi de ondan mı yürümüyor
37 kg musun yanlış mı anladımyada banamı cekti diyorum ben minyon tipli 157:boy 37kgum bende bebekken 4yasında yürümüşüm annem öyle diyo yütğme iğnesi vurdurduk ayak bagını camide kestirdik öyle yürüdün der.
Karınca kaykay mı ne öyle bişey diyorlar bunaEki Görüntüle 3617056
Kızlar bu neyani internetten bulmaya çalışıyorum bulamadım . Bisiklet desen değil motor desen değil geçen parkta bir çoxuğunkini çok sevdik çok oynadık alan var mı önerir misinix
Ay hemen böyle araştırayımKarınca kaykay mı ne öyle bişey diyorlar buna
malasef 2019dan beri aynı kilodayım diyetisyen bile peşimi bıraktı kilo bana girmiyo37 kg musun yanlış mı anladım
Baya düşük, bol bol cici bebe süt karışımı yap hergün ye lisedeyken ben 40 kiloydum bu şekilde kilo aldım, gerçekten işe yaradımalasef 2019dan beri aynı kilodayım diyetisyen bile peşimi bıraktı kilo bana girmiyo
Buldun mu canımAy hemen böyle araştırayım
8 9 aydır diş çıkarmıyor, 8 diş var azılar aylardır şiş çıkmadıbebenizin azı dişi ne zaman cıktıbenim bebemde 10diş var 6 üste hepsi sıralı 4altta sıralı acaba yanlşmı cıkmıs simdi sırada hangi diş var
Evettt fiyatları da 1800den başlıyorBuldun mu canım
Benimkide cümle kurmadı daha ama babası gidiyor sabah görüyor arkasından gitti diyor kim gitti diyorum baba diyor ama baba gitti demiyorMaşallah 3 kelimeli cümlelere bile geçmişbenim kızım 16 aylık hiç cümle kurmadı daha . Tek tek kelimeleri söylüyor sadece. Cümle kurmaları ortalama ne zaman başlar acaba
Alacak mısınEvettt fiyatları da 1800den başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?