2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
yada banamı cekti diyorum ben minyon tipli 157:boy 37kgum bende bebekken 4yasında yürümüşüm annem öyle diyo yütğme iğnesi vurdurduk ayak bagını camide kestirdik öyle yürüdün der.

Boşanmanızla işgisi olduğunu sanmam hiç bişeyin farkında değil ki daha bazı bebekler geç yürür. Heralde beniö bebeğim bu aya kadar yürümeseydi çok sorun ederdim çünkü 1 yaşını gördü yürümemişti daha çevremdekiler hep biieyler diyordu o zaman bilr çok kafama takılıyordu sorun var sanıyordum halbuki çok normal her şey elbette yürüyecektir. İnsanlar biraz karışmasa akıl vermese çok akıllı olanlar doktor olsa bari

sogukbaklava52 ahhh o birileri hiç susumuyorlar, canım vakti var he şeyin... Tvde gördüğümüz Afrikalı veya daha kötü şartlarda bebekler yürümüyor mu ne alaka (Rabbim onlara da güç kuvvet versin) benim ortanca topaç gibiydi 15 aylık yürüdü bu ise daha normal 12 kilo ama hala tam anlamıyla yürümüyor... Doktoru bir sorun görmüyorsa gerisi teferruat, boş ver canım...
Eşinden ayrılmışsın, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, sağlıkla huzurla kolaylıkla büyüt kuzunu

Kızlar bu ne yani internetten bulmaya çalışıyorum bulamadım . Bisiklet desen değil motor desen değil geçen parkta bir çoxuğunkini çok sevdik çok oynadık alan var mı önerir misinix

Kızlar diş çıkarırken emmeyi azaltan , bırakan oldu mu ? Benim kızım hastaydı . Dişi de çıkıyor yine. Yemek yemiyor . Emmek de istemiyor dünden beri . Aç aç duruyor . Normal mi bu

Maşallah 3 kelimeli cümlelere bile geçmiş benim kızım 16 aylık hiç cümle kurmadı daha . Tek tek kelimeleri söylüyor sadece. Cümle kurmaları ortalama ne zaman başlar acaba

Benimde bebeğim zayıf her önüne gelen bişey söylüyor, bende çok üzülüyorum ağzı olan konuşuyor anca fikir veriyor

bebenizin azı dişi ne zaman cıktı benim bebemde 10diş var 6 üste hepsi sıralı 4altta sıralı acaba yanlşmı cıkmıssimdi sırada hangi diş var

Maşallah 3 kelimeli cümlelere bile geçmiş benim kızım 16 aylık hiç cümle kurmadı daha . Tek tek kelimeleri söylüyor sadece. Cümle kurmaları ortalama ne zaman başlar acaba
Benimkide cümle kurmadı daha ama babası gidiyor sabah görüyor arkasından gitti diyor kim gitti diyorum baba diyor ama baba gitti demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…