- 28 Aralık 2024
- 77
- 45
- 3
- 42
3 aşısı vurdurmadik 2tane birdn asi. Çock doktorda 2tane vurdurabiirsin dedi öyle yaptimKızlar kızım bugün menenjitin son dozunu oldu ama mahvetti bizi son doz. Bacağının üstüne basamıyor bütün gün ağladı kucağıma alıyorum acıyor bacağı e oturmak istemiyor çok hareketli calpol verdim ama ağrısına faydası olmadı sizde de oldu mu? Diğer dozlarda böyle bir bacak ağrısı yaşamamıştı.
Sırf bişeylere bahane bulmak için uğraşıyorum bendeCanım ben hiç kullanmadım folik asit bes dakika poposunun üzerinde otururken hiç görmüyorum bi de kız bebeğim oyyyyy oy
Çocuk 1 buçuk yaşında oldu ben hala bi kahvaltı hazırlayamıyorum. Annemdeyim şuan ev işi yapmıyorum hazırcıyımBişey hazırlamana izin veriyor mu yemek kahvaltı nasıl yapıyorsun
Bana da bişey hazırlatmıyor hadi ben aç kalırım da kendisine de bir yumurta kırayım bir domates salatalık doğrayayım diyorum çığlık atıp bacağıma yapışıyor bırakmıyorÇocuk 1 buçuk yaşında oldu ben hala bi kahvaltı hazırlayamıyorum. Annemdeyim şuan ev işi yapmıyorum hazırcıyımdaha yataktan elimden çekiştirerek kalktı gerçekten her şeyin çıkarıyor çocuk bu döneme kadar her şeyi böyle yaptı. Elimi saklamaya çalışıyorum artık çekiyorum tutmasın diye bıktırdı
Bizim hep bacaktan vurdular ilk defa yürüyemeyecek duruma geldiBizimde ikinci doz bexsero oldu bugün koldan yaptı bu sefer ağrısı var galiba hep huzursuz kucaktan inmek istemiyor uyumadı hala
Ben eylülde işe başlıyorum nasipse bakalım nasıl bir değişim gösterecekBana da bişey hazırlatmıyor hadi ben aç kalırım da kendisine de bir yumurta kırayım bir domates salatalık doğrayayım diyorum çığlık atıp bacağıma yapışıyor bırakmıyor
Hayırlı olsun umarım zorlanmazsın, kim bakacak peki bebeğineBen eylülde işe başlıyorum nasipse bakalım nasıl bir değişim gösterecek
Evet bize de çocuklar yürümek istemiyor o yüzden koldan vuralım dedi kolunu kaldıramıyor çocuk ateş oldu mu sizdeBizim hep bacaktan vurdular ilk defa yürüyemeyecek duruma geldi
Annem bakacak inşallahHayırlı olsun umarım zorlanmazsın, kim bakacak peki bebeğine
Benimkinin şuan alt köpek dişinin olduğu kısmı öyle kırmızı kanlanmış gibi. Üst köpek biri patladı uzuyor biri yeni patladı patlayacak altta öyle kırmızı olmuş.Kızlar bebeğimin 2 aydır alt azı dişi şiş ve hala patlamadı bugün ağlayınca farkettim galiba yeni olmuş kırmızı kan toplamış baloncuk olmuş, bu şekilde olan oldu mu? Doktora götürmem gerekir mi?
Hayırlı olsun inşallah senin için çok iyi olur. Çocuklarımızın huyu biraz benziyor ondan merak ediyorum gelişmeleri inşallah olumlu olur her şeyBen eylülde işe başlıyorum nasipse bakalım nasıl bir değişim gösterecek
Diğer dozlarda olmuştu ama bunda olmadı gerçi bacak ağrısı için calpol verdim belki o yüzden de çıkmamış olabilir.Evet bize de çocuklar yürümek istemiyor o yüzden koldan vuralım dedi kolunu kaldıramıyor çocuk ateş oldu mu sizde
Başka şehirde değil miydi canımAnnem bakacak inşallah
Normal yani demi canım, et parçası oluşmuş içi kanlıBenimkinin şuan alt köpek dişinin olduğu kısmı öyle kırmızı kanlanmış gibi. Üst köpek biri patladı uzuyor biri yeni patladı patlayacak altta öyle kırmızı olmuş.
Allah yardımcısı olsunKötü bir haber aldık kızlar yani bu zamana kadar sürekli olarak doktora giden anneannemde kötü huylu beyin tümörü çıktı ( oysa ki üç ay önce mr çektirmiş hiç bir şey çıkmamıştı ) çok hızlıca ilerlermiş bakalım dualarınıza talibiz
Allah şifasını da versin inşallahKötü bir haber aldık kızlar yani bu zamana kadar sürekli olarak doktora giden anneannemde kötü huylu beyin tümörü çıktı ( oysa ki üç ay önce mr çektirmiş hiç bir şey çıkmamıştı ) çok hızlıca ilerlermiş bakalım dualarınıza talibiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?