2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kaç para harcayabilirz ki nereye gidiyorsun sanki o niyetle diyorsa ayıp etmiş aldığın şeyi evine eşine çocuğuna alıyorsundur kendine bile alsan zaten o senin hakkın
Ya İnan kendime doğru düzgün bişey aldığım yok çocuğum doğduğundan beri hep onu düşünüyorum bişey alacağım zaman ona alıyorum yada eve alıyorum, ama işte gene de lafını ediyor ben bu yüzden kendi paramı kazanmak istiyorum şuan dışarda bi işte çalışmak pek mümkün değil o yüzden geçen size sordum e ticaret yapan var mı diye

Ben de home office iş arayacağım yani büyük ihtimalle bir yıl sonra falan ancak olur arkadaşlarım home office çalışıyor

Benimki süt içmek istemiyor artık gece hiç beslemedim o yüzden ( yine de 3-4 kez kalktı galiba ) ve o kadar zor uyudu ki akşam en son ben uyuyakalmışım eşim uyuttu 11.30da oysa öğlen 3te kalkmıştı

Benimki süt içmek istemiyor artık gece hiç beslemedim o yüzden ( yine de 3-4 kez kalktı galiba ) ve o kadar zor uyudu ki akşam en son ben uyuyakalmışım eşim uyuttu 11.30da oysa öğlen 3te kalkmıştı
Benimki de emzik bıraktı ya radikal kararlar alma dönemine girdiler heralde. Emziği bıraktı daha çok meme istiyor saat başı uyanıp meme iatedi gece çıldırdım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…