- 19 Mayıs 2024
- 4.174
- 2.348
- 53
Sen işe başladın böyle düşünmen çok normal artık rahat etmek eski hayatına dönmek için ufaktan olsa bir adım attın. Herkes in kardeşi olacak diye bir şey elbette yok. Sırf kardeşi olsun diye de çocuk yapılmaz yoksa ben elli kere denerdim ama öyle basit bişey değil yeni baştan her şeyi yaşamak kazayla olsa bunları düşünmem çünkü olmuş artık başımın çaresine bakarım derim ama planlı karar verince her şeyi düşünmek gerekiyor.Kanmayın yumuşamayınbenimde arkadaş yeni doğum yaptı 3 yaşında çocuğu ki bence nispeten kolay bir çocuktu yani arkadaş her işini görür halı koltuk bile yıkardı evde. Memeyi bıraktıktan sonra akşan 10 11 gibi yatıp sabah 12ye kadar uyuyordu. Şimdi kardeşi olunca bayağı etkilenmiş gece 2 3 lere kadar uyumuyor dışarı çıkmak istemiyormuş tek başına oturup oynardı şimdi sürekli yanında biri olsun istiyormuş bunalmış bayağı ben hala tek çocuk taraftarıyım hatta geçen annemlere diyorum bir gün çocuk istiyorum dersem beni psikiyatriye götürün
3 gündür de oğlum hasta bi gram uyku vardı oda kalmadı göz altlarım morarmış artık