• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Kanmayın yumuşamayın 🤣 benimde arkadaş yeni doğum yaptı 3 yaşında çocuğu ki bence nispeten kolay bir çocuktu yani arkadaş her işini görür halı koltuk bile yıkardı evde. Memeyi bıraktıktan sonra akşan 10 11 gibi yatıp sabah 12ye kadar uyuyordu. Şimdi kardeşi olunca bayağı etkilenmiş gece 2 3 lere kadar uyumuyor dışarı çıkmak istemiyormuş tek başına oturup oynardı şimdi sürekli yanında biri olsun istiyormuş bunalmış bayağı ben hala tek çocuk taraftarıyım hatta geçen annemlere diyorum bir gün çocuk istiyorum dersem beni psikiyatriye götürün🤣 3 gündür de oğlum hasta bi gram uyku vardı oda kalmadı göz altlarım morarmış artık
Sen işe başladın böyle düşünmen çok normal artık rahat etmek eski hayatına dönmek için ufaktan olsa bir adım attın. Herkes in kardeşi olacak diye bir şey elbette yok. Sırf kardeşi olsun diye de çocuk yapılmaz yoksa ben elli kere denerdim ama öyle basit bişey değil yeni baştan her şeyi yaşamak kazayla olsa bunları düşünmem çünkü olmuş artık başımın çaresine bakarım derim ama planlı karar verince her şeyi düşünmek gerekiyor. 🤣🤣

Benim üçü de suni sancı ile oldu ve sıfır kendi sancım. hep merak ettim, nasıl bir ağrı, his... son zamanlarda bile aa bu sancı mı ki diyebileceğim şeylerim bile olmadı. Kızımda 5 cm açıklığa, oğlumda 4 cm bu son numarada ise sıfır açıklıkla suni sancı aldım. En az ağrı hissettiğim hatta gerçekten adet sancısı gibi olan kızımıdı. Oğlanların son yarım saat kırk dakikaları zordu ama dayanılmayacak gibi değildi. Ve öyle sürekli ağrı olmuyor ki geliyor sonra bir es veriyor. Muhakkak, kendi sancın gibi olmaz ama suni de korkulacak bir şey değil bence. Çok şükür ki Rabbim tıp ilmini vermiş. Sunisi sezeryanı normali bir şekilde kavuşuyoruz bebelere 🤲🤲🤭😊
Çyle ama normal doğum yapmak isterdim o ilk aylar kafamı toplayamadıpımdan hem psikolojik hem fiziksel hala sıkıntısını çekiyorum salak gibiydim günlerce haftalarcada sanki bir robottym yanş yemek ye diyorlar yiyorum emzir diyorlar emziriyorum kendi aklım fikrim yok gibiydi. Normal doğum yapsam ayaklanır kendim yapardım her şeyimi ama nasip işte bunları yaşamam gerekiyormuş

Oğlanlarda doğuma 5 dk kala bende sezaryan diye bir nimet var neden bu eziyet dediğimi biliyorum 🙈🙈Bundan 20 dk sonra şakalar yaparak doğum haneden çıkınca eşim ee o neydi bu ne şimdi 🤭🤭 adamda şok geçirdi diğer ikisinde beni hiç görmedi ayağımla sancı odasına girdim bebekle doğum haneden çıktım. Son numarada ise tüm süreçte yanımdaydı. Onun içinde değişik bir deneyim oldu. Kimsemiz burada olmadığı için, resmen hastaneden bebek aldık geldik, oldu 🤭🤭🤭
😅😅 evet dogum olduktan sonra bir anda hersey bitiyor . Ben yanımda girsin istemezdim galiba esim kanamam dugu icin gittigimiz kontrolde bayilmisti 😅😅 iceri girse beni birakir obla ilgilenirlerdi

1 2 cm dedi suni sancıyla galiba en az 4 5 olması gerekiyormuş 3 saat kadar bekledik bir şey olmadı acıdıa hissetmedim o ara dediklerine göre sancı bebeğe gitmeye başlamış kalp atışları zayıflamış suyum da bitmişti hemen karar vermen lazım yoksa bebek tehlikedededi bende daha zorlamak istemedim zaten 41 haftaya gelmiştim artık hemen kabul ettim
Zaten hafta olarak baya beklemissin. Bazen napsakta kısmetin onune geçemiyoruz

Sen işe başladın böyle düşünmen çok normal artık rahat etmek eski hayatına dönmek için ufaktan olsa bir adım attın. Herkes in kardeşi olacak diye bir şey elbette yok. Sırf kardeşi olsun diye de çocuk yapılmaz yoksa ben elli kere denerdim ama öyle basit bişey değil yeni baştan her şeyi yaşamak kazayla olsa bunları düşünmem çünkü olmuş artık başımın çaresine bakarım derim ama planlı karar verince her şeyi düşünmek gerekiyor. 🤣🤣
İşe dönmeden öncesinde de tövbeliydim her geçen gün daha çok tövbe ediyorum ya çocuk büyütmek bana göre bir şey değilmiş ben onu gördüm daha çok kaza ile hamile kalsam falan kahrolurum

Allah gönlüne göre versin biizi istemediğimiz şeylerşw imtihan etmesin çocuk büyütmek büyük fedakarlık ve sorumluluk gerektiriyor seni anlıyorum haklısın
İşe dönmeden öncesinde de tövbeliydim her geçen gün daha çok tövbe ediyorum ya çocuk büyütmek bana göre bir şey değilmiş ben onu gördüm daha çok kaza ile hamile kalsam falan kahrolurum

Back
X