2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Sen işe başladın böyle düşünmen çok normal artık rahat etmek eski hayatına dönmek için ufaktan olsa bir adım attın. Herkes in kardeşi olacak diye bir şey elbette yok. Sırf kardeşi olsun diye de çocuk yapılmaz yoksa ben elli kere denerdim ama öyle basit bişey değil yeni baştan her şeyi yaşamak kazayla olsa bunları düşünmem çünkü olmuş artık başımın çaresine bakarım derim ama planlı karar verince her şeyi düşünmek gerekiyor.

Çyle ama normal doğum yapmak isterdim o ilk aylar kafamı toplayamadıpımdan hem psikolojik hem fiziksel hala sıkıntısını çekiyorum salak gibiydim günlerce haftalarcada sanki bir robottym yanş yemek ye diyorlar yiyorum emzir diyorlar emziriyorum kendi aklım fikrim yok gibiydi. Normal doğum yapsam ayaklanır kendim yapardım her şeyimi ama nasip işte bunları yaşamam gerekiyormuş

evet dogum olduktan sonra bir anda hersey bitiyor . Ben yanımda girsin istemezdim galiba esim kanamam dugu icin gittigimiz kontrolde bayilmisti iceri girse beni birakir obla ilgilenirlerdi

Zaten hafta olarak baya beklemissin. Bazen napsakta kısmetin onune geçemiyoruz

İşe dönmeden öncesinde de tövbeliydim her geçen gün daha çok tövbe ediyorum ya çocuk büyütmek bana göre bir şey değilmiş ben onu gördüm daha çok kaza ile hamile kalsam falan kahrolurum

Allah gönlüne göre versin biizi istemediğimiz şeylerşw imtihan etmesin çocuk büyütmek büyük fedakarlık ve sorumluluk gerektiriyor seni anlıyorum haklısın
İşe dönmeden öncesinde de tövbeliydim her geçen gün daha çok tövbe ediyorum ya çocuk büyütmek bana göre bir şey değilmiş ben onu gördüm daha çok kaza ile hamile kalsam falan kahrolurum

Canım beni güldürdün bakalım bir yıl sonra fikirlerimiz değişecek mi bende şimdilik asla yok falan diyorum ama bazen de acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…