2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benim kolesterolde yüksek gelmiş iyi olanı ama doktor sorun yok demişti. Kırmızı et tüketiyoruz normal kolestrol yükselmesi. Herşeyin bir tedavisi var zaten endişelenme hekiminle iletişime geçince müdahale edilmesi gereken birsey varsa müdahale eder zaten. Panik yapma hiç.

evet bu doktorda çok tatlıydı, kendı doktorumdan daha pozıtıftı ..
aynen bende dusunmıyorum dedım oda bencede gerek yok 3lu-4luye dedi.
aynen risk düşük die sorun olmayacak anlamına da gelmıyor dedi..
ınanıyorum saglıklı bızım mınnoşlarımız

Evrt gebe olan herkesin referans değerinden yüksek çıkarmış eski gruplarda yazmışlar hep biraz rahatladım yarın gideyim bana da bahane olsun muhtemelen normal diyecek doktor bebişi görürüm

Evet bencede Allah’ın izniyle sağ salim doğacaklar inşallah

Evrt gebe olan herkesin referans değerinden yüksek çıkarmış eski gruplarda yazmışlar hep biraz rahatladım yarın gideyim bana da bahane olsun muhtemelen normal diyecek doktor bebişi görürüm
Evet gebelikte zaten bir çok şey yükseliyor ve bu kan testleri de bunun için yapılıyor zaten gerekli durumlarda ilaç tedavisi başlatmak için. Hem gider yavrunu görürsün hemde doktorunla görüşürsün icin rahatlar

Tetanoz o şekilde bulaşan bir şey değilmiş ya, at diskisina dayaniyormus temeli diye biliyorum
Bunları nerden okuyorsunuz Allah aşkına ya, felç de yapmıyor at dışkısında da dayanmıyor yazmayacaktım ama dayanamadım yüzyıllık bir aşı bu.Yaralanma-kaza ile, hayvan ısırığı tırmalaması ile,düşük-doğum vs sırasında steriliteye dikkat edilmezse bulaşabiliyor.Gelişmiş ülkeler yaptırmayabiliyor biz geri kalmış ülkeyiz bizde hala tetanoz görülüyor.Yenidoğan tetanozu ölümcül de olabiliyor çok ciddi bir konu bu

dolap hesabındaki mı canım outletmüslin diye sanırım bende baya baktım oraya

Yaaa benim de doktorum ol iyi olur dedi hangisini baz alcaz bilmiyorum ilaç fobim var açıkçası aşı olmak istemiyorum aşı karşıtı asla değilim ama yan etki vs olursa diye korkuyorum
Bende kesinlikle aynı düşüncedeyim seninle karşıt değilim ama bünyem çok zayıf korkuyorum ister istemez

Benim gebelikten önce kötü kolesterol yüksek çıkmıştı doktoruma söyledim gebe kaldığımda.Gebelikte daha çok yükselir önemli değil demişti onun için yürüyüş ve bol yeşillik tavsiye ediyorlar

İçim rahatladı sağol kuzum
Sen nasılsın eşinle kavuştunuz mu?

Bu benim fikrim, benim özgür kararım. Herkes araştırma özgürlüğüne sahip. Yanlış veya doğru bilgiyi ayırt edip hangisini kullanabileceğimize karar verecek yaştayız. Birincisi Türkiye gelişmekte olan ülkedir, ikincisi gelişmiş ülkelerde hamilelik sırasında hayvan ısırığı tirmalamasi, yaralanma olmuyor sizin nezdinizde sanırım. Ya da burdaki doktorlar doğru yurtdışındakiler yanlış sizin düşündüğünüzü düşünemiyorlar. Doğumda tetanoz bulaşan kadınların sayısını bilimsel olarak araştırın, bir kişide paslı makas kullanılmış, bu yüzyılda da bunun olma olasılığı o sıvının zarar verme olasigindan çok daha düşük BENCE. Gelip de bana bunları nerde okuyorsunuz diyemezsiniz ileri düzey ingilizceye sahibim, makale okuyup araştırıyorum hanimefendi. Size de öneririm
Tetanoz neden kaynaklanir?
Tetanoz, toprak, toz ve hayvan dışkısında doğal olarak bulunan Clostridium tetani isimli bakteri sporları tarafından üretilen bir toksinden kaynaklanır(www.acibadem.com.tr)

Son düzenleme:
Canım bildiğim kadarıyla 3hafta doğum öncesine kalmak zorunda. Eğer erken doğum yaparsan o hakkın yanmış oluyor 13 hafta max aktarabiliyorsun. Ondan bebek ne kadar kalırsa kar diye bakıp doktor ne zaman derse o zaman ol istersen

Yaaa benim de doktorum ol iyi olur dedi hangisini baz alcaz bilmiyorum ilaç fobim var açıkçası aşı olmak istemiyorum aşı karşıtı asla değilim ama yan etki vs olursa diye korkuyorum
Benim covid aşısı olmayan bir ebe tanıdığım var ona sordum tetenozu. Kesinlikle vurul bence dedi

Ben değerlerime baktım bunlara bakılmamış hatta demire falan da bakılmamış

Tabi ki herkes araştırır ama yalan yanlış bilgiler paylaşıldıkça böyle beyinler bulanıyor işte.Acıbadem’den ya da İngilizce makalelerden değil de hocalarından öğreniyorum ben bilgilerimi, dil mi yarıştıracağız burda ben de ileri düzeyde iki dil biliyorum sizinle münakaşaya girmek için de yazmadım herkes kendi sorumluluğunu taşır iyi günler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…