2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Evet ya bana biraz önemli gibi bahsetti yaptırmıyorsanız evrağı imzalayın falan dedi eşim de yaptıralım diye ısrar etti yoksa ilk gebelikte yaptırmamıştım

Giyilir giyilir normal fitilli tayt yeri ben sevdim. Ama giyince mi bollaşır emin olamadım dur ama özelden fotomu atayım

Ay coook sevindimmm cok sukurrr

maşallah canımmm,
kac haftalıksın

kızlar mama seti almayı düşünen olursa çok güzel sayfa buldum oioi setleri hepsi burada da 900 tl ediyor toplam ben 594 e aldım almak isteyen olursa paylaşırım siteyi aşağıdaki renkler vardı birde diş için meyve püresini koymak için bundan aldım

Çok geçmiş olsun Allah korumuş bak iyiymiş çok şükür öyle düşünün

CANIM BEN KRAFT KENYA MODELİNE KARAR kıldım.Aslında kafamda napoli vardı ama tek başıma taşırken çok büyük geldi kenye hafif ve katlandığında inanılmaz küçülüyorçok sevdim
Ben Napoli aldım çok büyük değil katlanınca o da küçülüyor hatta aynı boyut oluyorlar diye biliyorum

Ben Napoli aldım çok büyük değil katlanınca o da küçülüyor hatta aynı boyut oluyorlar diye biliyorum
evte onada baktım canım ama bu bir tık daha küçük oluyor biraz daha hafifi geldi bana zaten aklımda napoli vardı görünce fikrim değişti pusetleri hepsinin aynı ama napoli oturma hacim olarakta biraz kenyaya göre büyük oda beni düşündürdü :)

Kaç haftaydınız
Bende 18+6 da 275 gram 21 cm di

Siz bilirsiniz kaldirmadan pozisyon değişiyor diye ben napoliyi tercih ettim bi de bi kaç özellik daha vardı su an hatırlayamadım ama en çok bebeği kaldirmadan döndürebiliyorsun ya o cok
İyi

Siz bilirsiniz kaldirmadan pozisyon değişiyor diye ben napoliyi tercih ettim bi de bi kaç özellik daha vardı su an hatırlayamadım ama en çok bebeği kaldirmadan döndürebiliyorsun ya o cok
İyi
evet o beni de etkiledi ama işte tekerler de yıpranma olur fln dediler bilemedim işte ama napolide çok güzel direk kolun hareket etmesi en çok onu sevdim bunda oturduğu yerin yönünü değiştiriyorsun sadece iyi günler kullan yavrum belki bende hala değiştirrim bilemedim 2si de güzel hangi renk aldın?

Kusura bakma canım mesajını yeni gördüm
Çok teşekkür ederim sanırım bunu alıcam ben yurt dısındayım bu siteden alamam ama aynısını amazonda buldum fiyatıda uygunmuş
Bulmana sevindim canım benimki de yarın gelecekmiş inşallah tansiyonlarımız hep normal çıkar

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

Evet ben de dün aldım penti'den naylon zannettim %97 polyester ama değilmiş giyince anlaşılıyor. İkinci ürünü kapşonlu sweatshirt olarak aldım öyle seçeneklerden de seçebiliyorsunuz. Aynen bir de pamuklu almak istiyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…