Fransa canım burda böyle maalesefHangi ülke idi acaba? O kadar da değil ya haberleşmeyi de ateşle mi yapıyorlarbizi de düşünüp biraz baksalar ya
Orada özelden muayeneye gitmek ne kadar ücreti acaba canım turist olunca daha da pahalı olur mu yoksa tek ücret mi özelde muayenelerFransa canım burda böyle maalesef
Türkiyede benim durumumda olanlara 2 haftada bir bakıyorlarmış bu dediğim devlet hastanesi ama
Özel doktora gitmek istersen istediğin zaman gidiyosun
Ah canım çok üzüldüm aman eşini de üzmemeye dikkat et lütfenEşim kemoterapi almıştı.o yüzden bu ihtimali düşünerek yaptirmistim
En son gittiğimde 90 euro demişti galiba ama sigortam oldugu için 70 eurosunu geri gönderiyorlarOrada özelden muayeneye gitmek ne kadar ücreti acaba canım turist olunca daha da pahalı olur mu yoksa tek ücret mi özelde muayeneler
1 gece yatmistimSezaryen olursa 2 gece mi yatırıyorlar hastanede
Çok pahalı mı özel peki ? Valla ben hiç devlette takip edilmedim acaba burda da böyle mi kiFransa canım burda böyle maalesef
Türkiyede benim durumumda olanlara 2 haftada bir bakıyorlarmış bu dediğim devlet hastanesi ama
Özel doktora gitmek istersen istediğin zaman gidiyosun
Özel dediğim doktor kliniği canımÇok pahalı mı özel peki ? Valla ben hiç devlette takip edilmedim acaba burda da böyle mi ki
Artık sen de canın sıkıldıkça özellerin kapısını aşındıracaksın napcaksınÖzel dediğim doktor kliniği canım
Yok pahalı değil sigortan olunca zaten çogunu geri iade ediyorlar
Türkiyede tüp bebek tedavisini özelde yaptırıyodum aşırı rahattım özellikle doktorun numarasını vermesi en mükemmel şey
Penti de 1 al 1 hediye var bugün aldım bende hamile taytı karın kısmı rahatGiyilir giyilir normal fitilli tayt yeri ben sevdim. Ama giyince mi bollaşır emin olamadım dur ama özelden fotomu atayım
Artış Fitilli Ayarlanabilir Yüksek Bel Esnek Toparlayıcı Hamile Tayt F03 - Fiyatı, Yorumları
Artış Fitilli Ayarlanabilir Yüksek Bel Esnek Toparlayıcı Hamile Tayt F03 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aynen evimin yanında özel doktor var randevu buldukça ona gidiyorumArtık sen de canın sıkıldıkça özellerin kapısını aşındıracaksın napcaksın
Her güzel şeyin bir kusuru var demek
Ben de bi araştırcam vatandaşlık verme imkanı olan bir ülkede mi doğum yapsam diyorum Almanya’da akraba var onu düşünüyorum
Anaaam ben hem devlete gidiyorum hemde bu süreç içinde çok acile gittim. Devletteki doktorum randevu olmasa bile beni görünce hemen giriş izni veriyo kayıt yaptırıp muayene oluyorum. Hemde acile her gittiğimde on görüş yapılan tiraj alanı var gebe olduğumu söylediğimde ilk olarak kadın doğum aciline giriş veriyo ve hemen ebe yada doktor ile görüşme ve muayene olabiliyorum. Bu denli uzun sürelerde kontrol de insanı panik atak yapar Allah sabır versin geçmek bilmez zamanYok canım burda bebege ne kadar uzun bakarlarsa o kadar zararı olur kafasındalar
Randevuları bile 1.5 2 ayda bir veriyorlar
Bazen gidiyorum sadece idrar kan tansiyon testi yapıyolar ağrın varmı diyolar bu kadar bebege bakmıyorlar
Aynen davetiye ile halletmeyi düşünüyoruz bi araştırıyorum o yöntemleri bakalım ya hayırlısı olsunAynen evimin yanında özel doktor var randevu buldukça ona gidiyorum
Ama fransa doğum konusunda çok çok iyi burda sezeryan yapanların sayısı bile o kadar azki inanamazsın
Bencede vatandaşlık veren bi ülkede doğum yapsan bebeğinin gelecegi için çok iyi olur
Almanyadakiler davetiye gönderirse felan hemen olur vizen
Amerika Kanada Brezilya Doğumla vatandaşlık verenlerArtık sen de canın sıkıldıkça özellerin kapısını aşındıracaksın napcaksın
Her güzel şeyin bir kusuru var demek
Ben de bi araştırcam vatandaşlık verme imkanı olan bir ülkede mi doğum yapsam diyorum Almanya’da akraba var onu düşünüyorum
maşallah canımmm,
kac haftalıksın
Normalde 18+3 üm ama ultrasona göre biri 20 haftalık diğer 19+4 çıktıKaç haftaydınız
Bende 18+6 da 275 gram 21 cm di
Doktor söyledi boyunu ama fl uzunluğunu 7 ile çarparsanız bulabilirsinizMaşallahboyu nerden görüyoruz benim fl uzunluğu ölçtü
Biz muhtemelen Amerika’da yapacağız doğumu , 7 ekimde ki perinatolog randevusundan sonra doktor gidebilirsiniz derse alacağız biletleriAmerika Kanada Brezilya Doğumla vatandaşlık verenler
2 senelik Schengen’im var araştırıyorum deli gibi Avrupa da doğumu ama malesef bebeğe hiçbir katkısı yok ne oturum ne vatandaşlık
2. Ürün %10 dışında kampanya yazmıyorPenti de 1 al 1 hediye var bugün aldım bende hamile taytı karın kısmı rahat
Ay harikaaaa Amerika’yı o kadar cok istedik ki vize randevusunu bir yıl sonraya veriyorlar malesefBiz muhtemelen Amerika’da yapacağız doğumu , 7 ekimde ki perinatolog randevusundan sonra doktor gidebilirsiniz derse alacağız biletleri
Benimki de öyleydi o haftalardaBenim bebek 16 haftada 169 qramdi kucukmuydi ozaman boyun bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?