2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Hangi ülke idi acaba? O kadar da değil ya haberleşmeyi de ateşle mi yapıyorlar bizi de düşünüp biraz baksalar ya
Fransa canım burda böyle maalesef
Türkiyede benim durumumda olanlara 2 haftada bir bakıyorlarmış bu dediğim devlet hastanesi ama
Özel doktora gitmek istersen istediğin zaman gidiyosun

Türkiyede benim durumumda olanlara 2 haftada bir bakıyorlarmış bu dediğim devlet hastanesi ama
Orada özelden muayeneye gitmek ne kadar ücreti acaba canım turist olunca daha da pahalı olur mu yoksa tek ücret mi özelde muayeneler

Orada özelden muayeneye gitmek ne kadar ücreti acaba canım turist olunca daha da pahalı olur mu yoksa tek ücret mi özelde muayeneler
En son gittiğimde 90 euro demişti galiba ama sigortam oldugu için 70 eurosunu geri gönderiyorlar
Yurtdısından gelenlere nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Vize alırken sağlık sigortası yaptırıyorsunuz ya belki para almazlar ama tam bilgim yok canım

Çok pahalı mı özel peki ? Valla ben hiç devlette takip edilmedim acaba burda da böyle mi ki

Çok pahalı mı özel peki ? Valla ben hiç devlette takip edilmedim acaba burda da böyle mi ki
Özel dediğim doktor kliniği canım
Yok pahalı değil sigortan olunca zaten çogunu geri iade ediyorlar
Türkiyede tüp bebek tedavisini özelde yaptırıyodum aşırı rahattım özellikle doktorun numarasını vermesi en mükemmel şey

Artık sen de canın sıkıldıkça özellerin kapısını aşındıracaksın napcaksın
Her güzel şeyin bir kusuru var demek
Ben de bi araştırcam vatandaşlık verme imkanı olan bir ülkede mi doğum yapsam diyorum Almanya’da akraba var onu düşünüyorum

Penti de 1 al 1 hediye var bugün aldım bende hamile taytı karın kısmı rahat

Aynen evimin yanında özel doktor var randevu buldukça ona gidiyorum
Ama fransa doğum konusunda çok çok iyi burda sezeryan yapanların sayısı bile o kadar azki inanamazsın
Bencede vatandaşlık veren bi ülkede doğum yapsan bebeğinin gelecegi için çok iyi olur
Almanyadakiler davetiye gönderirse felan hemen olur vizen

Anaaam ben hem devlete gidiyorum hemde bu süreç içinde çok acile gittim. Devletteki doktorum randevu olmasa bile beni görünce hemen giriş izni veriyo kayıt yaptırıp muayene oluyorum. Hemde acile her gittiğimde on görüş yapılan tiraj alanı var gebe olduğumu söylediğimde ilk olarak kadın doğum aciline giriş veriyo ve hemen ebe yada doktor ile görüşme ve muayene olabiliyorum. Bu denli uzun sürelerde kontrol de insanı panik atak yapar Allah sabır versin geçmek bilmez zaman

Aynen davetiye ile halletmeyi düşünüyoruz bi araştırıyorum o yöntemleri bakalım ya hayırlısı olsun

Amerika Kanada Brezilya Doğumla vatandaşlık verenler
2 senelik Schengen’im var araştırıyorum deli gibi Avrupa da doğumu ama malesef bebeğe hiçbir katkısı yok ne oturum ne vatandaşlık

Amerika Kanada Brezilya Doğumla vatandaşlık verenler
2 senelik Schengen’im var araştırıyorum deli gibi Avrupa da doğumu ama malesef bebeğe hiçbir katkısı yok ne oturum ne vatandaşlık
Biz muhtemelen Amerika’da yapacağız doğumu , 7 ekimde ki perinatolog randevusundan sonra doktor gidebilirsiniz derse alacağız biletleri

Biz muhtemelen Amerika’da yapacağız doğumu , 7 ekimde ki perinatolog randevusundan sonra doktor gidebilirsiniz derse alacağız biletleri
Ay harikaaaa Amerika’yı o kadar cok istedik ki vize randevusunu bir yıl sonraya veriyorlar malesef elimizde patladı keske daha önceden alsaydık vizeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…