2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ay harikaaaa Amerika’yı o kadar cok istedik ki vize randevusunu bir yıl sonraya veriyorlar malesef elimizde patladı keske daha önceden alsaydık vizeyi
Bizim var vizemiz zaten o yüzden o kısım rahat olacak sadece ikiz gebelik olduğu için düşündürüyor bizi. Doktordan onay almadan cesaret edemiyoruz

Bizim var vizemiz zaten o yüzden o kısım rahat olacak sadece ikiz gebelik olduğu için düşündürüyor bizi. Doktordan onay almadan cesaret edemiyoruz
En erken süreçte gidersiniz bisey olmaz bence Amerika’da normal doğuma zorluyorlar diyorlar ikiz oldukları için sezaryen rahatlığı oluyor mu acaba

Öyle canım ben direk jinekoloji aciline gidiyorum zaten ama mecbur bekliyosun

Amerika Kanada Brezilya Doğumla vatandaşlık verenler
2 senelik Schengen’im var araştırıyorum deli gibi Avrupa da doğumu ama malesef bebeğe hiçbir katkısı yok ne oturum ne vatandaşlık
Ya bu fiyatlar doğruysa çok fazla

Eklentiler

• IMG_5375.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 67
28 ile 35 hafta arası doktor izni ile uçabilirler bende ona güvenerek mısıra bilet aldım

Ya bu fiyatlar doğruysa çok fazla
Doğru eşim gidebilsek kredi çeker ya da arabayı satardık demişti vizemiz yok hazırda tek vize Avrupa’ya en azından kalacak yer var orda da bi ise yarasa doğum of of

Yalnız Brezilya’da vizesiz ve hastane doğum ultrason ıvır zıvır her şey sağlıkta ücretsizmiş acaba yapsak mı diyoruz Brezilya için
Çok duyulmuyor orada doğum ama güçlü pasaportlar içinde geçiyor
İngiltere Avrupa Amerika’ya vizesiz vatandaşlığı aynı zamanda çocuktan dolayı anne babaya da vatandaşlık veriyormuş

30 da ucağa almıyorlar ama :/ siz uçağa biniş koşullarını inceleyin
Bazı firmalar çoğul gebelik için 28 sonrası doktor raporu istiyor bazı firmalar 30 a kadar alıyor sonrası için rapor istiyor. Ben 30. Haftada doğum iznine çıkıp direk gitmeyi düşünüyorum. Bir kaç kişiyle konuştum Amerika’da doğum yapan ve ikiz olan , genelde 30 da gitmişler

B Buffalosos canım sen geçenlerde mantar enfeksiyonu olmuştun galiba nasıl atlattın
Benimde yine tekrarladı doktorumun verdiği krem sabun daha bitmemişti onları sürücem ama fitil tek kullanımlıktı ya napsam bilmiyorum bende diyorum neden akıntım arttı

Bence olur sezeryan ya , olmalı yani eğer gidersek 30. Haftada gitmeyi planlıyorum

Selam konunun başını kaçırdım belkş yazmışsınızdırAmerikada hangi şehirde doğum yapmayı planlıyorsunuz ben de orada doğum yapmayı planlıyoruz belki aynı şehir olur

Selam konunun başını kaçırdım belkş yazmışsınızdırAmerikada hangi şehirde doğum yapmayı planlıyorsunuz ben de orada doğum yapmayı planlıyoruz belki aynı şehir olur
Selam san Francisco ya gideceğiz , benim ablam orada yaşıyor siz nerede düşünüyorsunuz

Çok mutlu oldum ya buradaki herkesi takip ediyorum aklım kalmıştı sizde cok sevindim Rabbim sağlıkla büyümesini ve doğmasını nasip etsin

Bu arada ilk mesajım türkçe terk olmuş kusura bakmayınAmerika doğum lafını görünce heyecanlanmışım belki aynı şehirde oluruz birbirimize destek oluruz diye hızlı hızlı yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…