Bizim var vizemiz zaten o yüzden o kısım rahat olacakAy harikaaaa Amerika’yı o kadar cok istedik ki vize randevusunu bir yıl sonraya veriyorlar malesefelimizde patladı keske daha önceden alsaydık vizeyi
En erken süreçte gidersiniz bisey olmaz benceBizim var vizemiz zaten o yüzden o kısım rahat olacaksadece ikiz gebelik olduğu için düşündürüyor bizi. Doktordan onay almadan cesaret edemiyoruz
Öyle canım ben direk jinekoloji aciline gidiyorum zaten ama mecbur bekliyosunAnaaam ben hem devlete gidiyorum hemde bu süreç içinde çok acile gittim. Devletteki doktorum randevu olmasa bile beni görünce hemen giriş izni veriyo kayıt yaptırıp muayene oluyorum. Hemde acile her gittiğimde on görüş yapılan tiraj alanı var gebe olduğumu söylediğimde ilk olarak kadın doğum aciline giriş veriyo ve hemen ebe yada doktor ile görüşme ve muayene olabiliyorum. Bu denli uzun sürelerde kontrol de insanı panik atak yapar Allah sabır versin geçmek bilmez zaman
Bence olur sezeryan ya , olmalı yaniEn erken süreçte gidersiniz bisey olmaz benceAmerika’da normal doğuma zorluyorlar diyorlar ikiz oldukları için sezaryen rahatlığı oluyor mu acaba
Ya bu fiyatlar doğruysa çok fazlaAmerika Kanada Brezilya Doğumla vatandaşlık verenler
2 senelik Schengen’im var araştırıyorum deli gibi Avrupa da doğumu ama malesef bebeğe hiçbir katkısı yok ne oturum ne vatandaşlık
30 da ucağa almıyorlar ama :/ siz uçağa biniş koşullarını inceleyinBence olur sezeryan ya , olmalı yanieğer gidersek 30. Haftada gitmeyi planlıyorum
mısır da mı doğum planladınız28 ile 35 hafta arası doktor izni ile uçabilirler bende ona güvenerek mısıra bilet aldım
2. Ürün %10 dışında kampanya yazmıyor
Yok hiç istemiyorum hattamısır da mı doğum planladınız
Orta kısmı ağlı iç kenarında da dikiş çizgisi var haberiniz olsun2. Ürün %10 dışında kampanya yazmıyor
Doğru eşim gidebilsek kredi çeker ya da arabayı satardık demiştiYa bu fiyatlar doğruysa çok fazla
Bazı firmalar çoğul gebelik için 28 sonrası doktor raporu istiyor bazı firmalar 30 a kadar alıyor sonrası için rapor istiyor. Ben 30. Haftada doğum iznine çıkıp direk gitmeyi düşünüyorum. Bir kaç kişiyle konuştum Amerika’da doğum yapan ve ikiz olan , genelde 30 da gitmişler30 da ucağa almıyorlar ama :/ siz uçağa biniş koşullarını inceleyin
Teşekkür ettimSiyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah - Penti
Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah ürünü Penti`de. Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Bence olur sezeryan ya , olmalı yanieğer gidersek 30. Haftada gitmeyi planlıyorum
SelamSelam konunun başını kaçırdım belkş yazmışsınızdırAmerikada hangi şehirde doğum yapmayı planlıyorsunuz ben de orada doğum yapmayı planlıyoruz belki aynı şehir olur
Çok mutlu oldum ya buradaki herkesi takip ediyorum aklım kalmıştı sizde cok sevindim Rabbim sağlıkla büyümesini ve doğmasını nasip etsinBenim canım kızlar hep sordunuz ettiniz güzel haberi vereyim çok şükür küçük kızımın testleri temiz geldi teyzeleri Allah’ıma bin şükür ayırmadı bizi inşallah hepimiz saglıkla kucağımıza alalımfetal dna da trizomi 3 çıkmıştı hatırlamayanlar için
Süper orada birinin olması büyük şansSelamsan Francisco ya gideceğiz , benim ablam orada yaşıyor siz nerede düşünüyorsunuz
Süper orada birinin olması büyük şansBiz Houston düşünüyoruz.
Selamsan Francisco ya gideceğiz , benim ablam orada yaşıyor siz nerede düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?