sanki krem sıkıyomusum gibi geliyor altımdan hele su tutuncaBen normal sanıyordum akıntısı beyaz avcumun içi kadar sulu akıntısı oluyordu mantardanmis maalesef
Canım ben dışarı çıkmıyorum hep evdeyimneden bu kadar çok mantar olan oldu ki( vitaminler falan mı yaptı ( dışarda tuvalete girmek mi herkesin çok özen hijyenine gösterdiğine zaten eminiz de gebelik yüzünden mi cinsellikle mi ilgili
canım çok kimyasal da yapabilir mi acaba sirkeyle fslan mı temizlemek lazım grubun çoğunda var gitsem bende de vardır belki :/Canım ben dışarı çıkmıyorum hep evdeyim
İlişkiyede girmiyoruz
Hergünde banyo tuvalet çamasır suyuyla temizleniyor
Neyle alakalı hiç bilmiyorum önceki gebeliğimde hiç olmamıştı bu durumu ilk kez bu gebeliğimde yasadım önceden mantar nedir bilmezdim
Gebelik sebepmiş herkeste oluyor dedi benim doktor :/ normalmiş aslındaneden bu kadar çok mantar olan oldu ki( vitaminler falan mı yaptı ( dışarda tuvalete girmek mi herkesin çok özen hijyenine gösterdiğine zaten eminiz de gebelik yüzünden mi cinsellikle mi ilgili
Hormonlardan oluyomus galiba sağ veya sol kasıgında batma oluyosa bide altından krem gibi bişey geliyosa o mantar işte canımcanım çok kimyasal da yapabilir mi acaba sirkeyle fslan mı temizlemek lazım grubun çoğunda var gitsem bende de vardır belki :/
Aa bende de başladı yoğun beyaz akıntıHormonlardan oluyomus galiba sağ veya sol kasıgında batma oluyosa bide altından krem gibi bişey geliyosa o mantar işte canım
Biz klima açıyoruz :)An itibari ile nevresime yorgan geçirdimmevsimlik yorgan gece donduk ince çarşafla , sizler çıkardınız mı
Keske cikarsak yaniyoruz antalyadaAn itibari ile nevresime yorgan geçirdimmevsimlik yorgan gece donduk ince çarşafla , sizler çıkardınız mı
Kuşadası akşam ve gece fena olmaya başladı özellikle geceleri üşüyorum ekstradan , gündüz şort tişörtKeske cikarsak yaniyoruz antalyadahala klima calistiyorum yaniyor evin ici
Öff evet 25derece klimada yatıyoruz bizde halaKeske cikarsak yaniyoruz antalyadahala klima calistiyorum yaniyor evin ici
nemlendiri krem gibi ama canım ama hep hep gelirAa bende de başladı yoğun beyaz akıntı
Yeşil pasaportum var öyle olunca vizeye gerek yok diyorlar doğru mu bilginiz var mı ?Ay harikaaaa Amerika’yı o kadar cok istedik ki vize randevusunu bir yıl sonraya veriyorlar malesefelimizde patladı keske daha önceden alsaydık vizeyi
Evet hatta çocugunuz 18 yaşına basana kadar sizin yeşil pasaportunuzdan yararlanıyorYeşil pasaportum var öyle olunca vizeye gerek yok diyorlar doğru mu bilginiz var mı ?
Bir çok ülke için evet ama amerikayı kapsamıyor.Yeşil pasaportum var öyle olunca vizeye gerek yok diyorlar doğru mu bilginiz var mı ?
Türkiye’nin şartlar malum. Herkes daha iyisine yöneliyor. Keşke hiç düşünmek zorunda kalmasak da işte malesef.Kızlar siz yurtdısında doğurmak istiyosunuz
Bende türkiyede doğurmak istiyorum
Doktorum uçaga binebilirsin dese yarın bavulumu hazırlar giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?