2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar mantar enfeksiyonu çoğunlukla vücut bağışıklık sistemi düşünce oluşuyor
Şu anda da gebelik ötürü vücut bağışıklık sistemimiz düşük ondan oluyordur muhtemelen

Amerika Kanada Brezilya Doğumla vatandaşlık verenler
2 senelik Schengen’im var araştırıyorum deli gibi Avrupa da doğumu ama malesef bebeğe hiçbir katkısı yok ne oturum ne vatandaşlık
Kanada’da 2019 yılında arkadaşım doğum yaptı o zaman vatandaşlık verdiler diye hatırlıyorum ya
Bu aralar Almanya Doğumla vatandaşlık uygulamasını getirecek diye duydum ondan heyecan yapmıştım benim schengen bitti yeni başvuru yaparım anca

Bencede konyaaltinda sabahlasan mesela donarsin Aslnda suan hava cok iyi disarda ama henüz evleri serinletecek durumda degil güzdüz cok sicak oldugu icin
Öff evet 25derece klimada yatıyoruz bizde hala ama dün konyaaltı çok güzeldi serin serin denize sıfır olan evler kesin soğuktur gece

Ya canım mısın çok teşekkür ederim bende sana çok sevindim benim minik kuşum da ayaklarını kafasına dikmiş bacak bacak üstüne atmış yatıyordu en son evet hissediyorum ama böyle minik minik damar atması gibi karnıma minik minik his geliyor pıt pıt şeklinde. Biz şu an 19 uz ama ultrasona göre en başından beri 1 hafta öndeyiz 20 yiz yani

Benimki de öyle 1 hafta büyük çıktı detaylıda tüm ölçümleri. Hareketlerini hissetmek çok başka bişey gerçekten. Ben de baloncuk patlaması gibi hissediyorum ve baloncuklar gittikçe büyüyor tabi ilk defa uykumdan uyandıracak kadar güçlü hissettim bu sabah bu arada detaylıdan önce çikolata yiyin diyorlar ama ben yediğime pişman oldum çünkü aşırı hareketliydi doktor bir saat boyunca uğraştı görüntüleri alabilmek için. Ben pek tavsiye etmiyorum o yüzden aklında olsun

Merhaba kızlar ben cumartesiden beri
idrar yolu enfeksiyonu olmuşum cumartesiden beri onunla uğraşıyorum. böbrekten kum döküyorsun dedi en son doktor kızlar çok zor bir şeymiş bu hamilelik ya ağlayacağım neredeyse çok zorlanıyorum. Az önce baş dönmesiyle uyandım

Herkese yeniden merhaba 20. haftada detaylı usg gittim ve malesef bebegi besleyen damarlarda çentik tespit edildi. dr tansiyon takibi ve coraspirin verdi. ama ben yine umutsuzum. sanırım bu bebegimide kaybedecegim.. başına gelen var mı dertleşmek isterim kendimi cok kötü hissediyorum

Allah korusun öyle şeyler düşünme, yata yata 40 haftayı tamamlayan var. İyi bir hastanede iyi bir doktora takibini yaptır. Rabbim bebeğine sağlıklı hatırlı alacak nefes versin. İyisini düşün. Lütfen moralini bozma. Bebek de stresten etkileniyor.

bir tane dr buldum prof riskli gebelik doktoru yarın ona gidecegim bakalım bana neler söyleyecek

Tek kullanımlık olan fitili yaptım sonra yapmadım akıntı yoğunluğu geçti batma da geçti ama doktorum dedi ki gebelikte tekrarlanabilir tamamen yok edemiyoruz dedi :/
Merhaba . Bu batma vajinada mı oluyor . Benim de 3 gündür batmam oluyordu bu gün azaldı. Akıntım da vardı. Doktor fitil vermişti akıntı azaldı ama var yine de . Batmalar da acaba bebeğe mi bişey oluyor diye korkuttu

canım benim de solda direnç var dedi doktor ama aspirin veremem kanama yapabilir dedi oksapar iğne kullanıyorum hergün karından özele mi devlete mi gidiyorsun bence iyi bir görüş al

İyi günler bende de damar direnci var çentik yok ama
Bende 12. Haftadan beri coraspirin kullanıyorum biri hala dirençli
O sebeple ümitsizliğe kapılmayın tansiyon takibi yapıp coraspirin kullanacağız
Preeklampsi riskimiz var ama hiç bi şey de olmayabilir içinizi ferah tutun. Umutsuzluğa kapılmayın lütfen

Kızlar maalesef ben yaşadığım sorunlardan dolayı hep perinatologa gittim hiç kadın doğum uzmanına gidemedim düzenli doktorum yok şu an var olanı bu süreçte olumsuz şeyler yaşadığım için değiştireceğim. Bana şu an 20 haftalık gebelikte hekimlerinizin size neler kullandırdığını yazabilir misiniz takviye olarak? Mesela magnezyum başlamalı mıyım? Demir solgar mı içiyorsunuz ? Yani neler var

Ben de sürekli soruyorum doktoruma ama extra takviye vermedi hiç. Sadece D vitamini ve demir ilacı kullanıyorum.

Türkiye’nin şartlar malum. Herkes daha iyisine yöneliyor. Keşke hiç düşünmek zorunda kalmasak da işte malesef.
Amerikada doğum 20 bin dolar demişlerdi.sağlık çok pahalı bide ev kirası da Aşırı Amerikada doğum diye bi sayfa var tuğce hanım en iyisi giyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…