Doğrudur. Ben aslında doğum için değil de genel olarak yorum yapmıştım. Sağlık sigortası olmadan her şey çok pahalı evet.Amerikada doğum 20 bin dolar demişlerdi.sağlık çok pahalı bide ev kirası da Aşırı Amerikada doğum diye bi sayfa var tuğce hanım en iyisi giyebilirim
Canım ben multvitamin, d vitamini ve demir ilacı kullanıyorum acilen başlamalısın sen deKızlar maalesef ben yaşadığım sorunlardan dolayı hep perinatologa gittim hiç kadın doğum uzmanına gidemedim düzenli doktorum yok şu an var olanı bu süreçte olumsuz şeyler yaşadığım için değiştireceğim. Bana şu an 20 haftalık gebelikte hekimlerinizin size neler kullandırdığını yazabilir misiniz takviye olarak? Mesela magnezyum başlamalı mıyım? Demir solgar mı içiyorsunuz ? Yani neler var
Ben bir tek regenesis max vitamin ve demir ilacı kullanıyorum canım en önemlisi vitamin takviyesi ve demir mutlaka bu ikisini alıyor olmalısınKızlar maalesef ben yaşadığım sorunlardan dolayı hep perinatologa gittim hiç kadın doğum uzmanına gidemedim düzenli doktorum yok şu an var olanı bu süreçte olumsuz şeyler yaşadığım için değiştireceğim. Bana şu an 20 haftalık gebelikte hekimlerinizin size neler kullandırdığını yazabilir misiniz takviye olarak? Mesela magnezyum başlamalı mıyım? Demir solgar mı içiyorsunuz ? Yani neler var
Bebeğe zararı yokmuş evet ufak batmalar oluyor arada mantardanmış ve ilaç alsak bile gebelikte sık sık mantar yaşanır çok normal süreç doğumla biter dediMerhaba . Bu batma vajinada mı oluyor . Benim de 3 gündür batmam oluyordu bu gün azaldı. Akıntım da vardı. Doktor fitil vermişti akıntı azaldı ama var yine de . Batmalar da acaba bebeğe mi bişey oluyor diye korkuttu
Teşekkür ederimBebeğe zararı yokmuş evet ufak batmalar oluyor arada mantardanmış ve ilaç alsak bile gebelikte sık sık mantar yaşanır çok normal süreç doğumla biter dedi
İçini ferah tut canım o batmaların rahim ağzıyla ilgisi yoktur vajina iç dudaklardan geliyor o batmalar mantar sebeple bebeğe yakın bile değilTeşekkür ederimiçim rahatladı doktorumda yokmuş şu an .Çarşamba gidebileceğim anca. Acaba rahim ağzına mı baskı yapıyor diye korkuyordum. Rahim ağzı kısalığı mı var diye korktum. Öyle olsa sürekli devam eder değil mi
Çok teşekkürlerİçini ferah tut canım o batmaların rahim ağzıyla ilgisi yoktur vajina iç dudaklardan geliyor o batmalar mantar sebeple bebeğe yakın bile değilben de paniktim rahatlattı beni
Amin hepimizin sağlıkla gelsin kuzularımızÇok teşekkürlerAllah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
canım dünyanın paralarını dökmüşsündür maalesef bu süreçte sen o doktorlara ara recep hocayı sor ben olsam öyle yapardım şimdi ne yapayım die en iyilerini tanıyorsun sen herseyi not al bence sor senden öğrenelimKızlar maalesef ben yaşadığım sorunlardan dolayı hep perinatologa gittim hiç kadın doğum uzmanına gidemedim düzenli doktorum yok şu an var olanı bu süreçte olumsuz şeyler yaşadığım için değiştireceğim. Bana şu an 20 haftalık gebelikte hekimlerinizin size neler kullandırdığını yazabilir misiniz takviye olarak? Mesela magnezyum başlamalı mıyım? Demir solgar mı içiyorsunuz ? Yani neler var
Evet şeffaf kokusuz akıntılar normalkızlar şeffaf kokusuz akıntınız oluyor mu? benim bazen çok oluyor bazen az normal diye duydum ama (17 haftalık hamileyim)
önceden bu kadar olmazdı artınca bi tırstım neden bugün fazla falan diye korktum ama çok ayakta kalmama yorulmama verdimEvet şeffaf kokusuz akıntılar normaloluyor bende de
Merhaba, gelmiş geçmiş olsun yaşadığınız olumsuz dönemler. Ben 16+5'teyim. Gebeliğin sonuna kadar decavit, devit-3 ve gynoferon demir ilacı kullanmam gerektiğini söyledi doktor. Gynoferon biraz mide sorunu yaptı bende rahatsız etti beni. Siz yine de bir kadın doğum doktoruna muayene olduktan sonra içmeye başlayın. Her doktorun verdiği ve her insanın bünyesi farklı oluyor.Kızlar maalesef ben yaşadığım sorunlardan dolayı hep perinatologa gittim hiç kadın doğum uzmanına gidemedim düzenli doktorum yok şu an var olanı bu süreçte olumsuz şeyler yaşadığım için değiştireceğim. Bana şu an 20 haftalık gebelikte hekimlerinizin size neler kullandırdığını yazabilir misiniz takviye olarak? Mesela magnezyum başlamalı mıyım? Demir solgar mı içiyorsunuz ? Yani neler var
Multivitamin olarak regenesis max kullanıyorum 2günde 1Kızlar maalesef ben yaşadığım sorunlardan dolayı hep perinatologa gittim hiç kadın doğum uzmanına gidemedim düzenli doktorum yok şu an var olanı bu süreçte olumsuz şeyler yaşadığım için değiştireceğim. Bana şu an 20 haftalık gebelikte hekimlerinizin size neler kullandırdığını yazabilir misiniz takviye olarak? Mesela magnezyum başlamalı mıyım? Demir solgar mı içiyorsunuz ? Yani neler var
Ben de 16. haftamda başladım yamo sadee 2 haftadir kullaniyorum. Gynoferon Magnorm Decavit ve Devit aliyorumKızlar maalesef ben yaşadığım sorunlardan dolayı hep perinatologa gittim hiç kadın doğum uzmanına gidemedim düzenli doktorum yok şu an var olanı bu süreçte olumsuz şeyler yaşadığım için değiştireceğim. Bana şu an 20 haftalık gebelikte hekimlerinizin size neler kullandırdığını yazabilir misiniz takviye olarak? Mesela magnezyum başlamalı mıyım? Demir solgar mı içiyorsunuz ? Yani neler var
Kızlar maalesef ben yaşadığım sorunlardan dolayı hep perinatologa gittim hiç kadın doğum uzmanına gidemedim düzenli doktorum yok şu an var olanı bu süreçte olumsuz şeyler yaşadığım için değiştireceğim. Bana şu an 20 haftalık gebelikte hekimlerinizin size neler kullandırdığını yazabilir misiniz takviye olarak? Mesela magnezyum başlamalı mıyım? Demir solgar mı içiyorsunuz ? Yani neler var
canım selam,Kızlar maalesef ben yaşadığım sorunlardan dolayı hep perinatologa gittim hiç kadın doğum uzmanına gidemedim düzenli doktorum yok şu an var olanı bu süreçte olumsuz şeyler yaşadığım için değiştireceğim. Bana şu an 20 haftalık gebelikte hekimlerinizin size neler kullandırdığını yazabilir misiniz takviye olarak? Mesela magnezyum başlamalı mıyım? Demir solgar mı içiyorsunuz ? Yani neler var
Hem de ne paralar, maalesef testler de özel klinik Perinatolog muayeneleri de aşırı pahalı gerçi çok şükür yine de ama biraz bitirdi cidden bizicanım dünyanın paralarını dökmüşsündür maalesef bu süreçte sen o doktorlara ara recep hocayı sor ben olsam öyle yapardım şimdi ne yapayım die en iyilerini tanıyorsun sen herseyi not al bence sor senden öğrenelimonlar hocaların hocaları
Canım hemen kötü düşünme dur doktorlar kendi aralarından bir konuşsun. Hemen en kötüsünü düşünüyoruz biliyorum ama yıpratma kendini Allahım bebeğini sana bağışlasınKızlar çok kötü bir şey oldu doktora gittim cinsiyet öğrenmeye sonra bebeğin kalbinde odacık çıkmış oda akciğerini ve damarlarını etkiliyor hava alamıyor bu yüzden büyük ihtimalle gebeliği sonlandırma kararı alacaklar ben çok kötü oldumperinatoloji bölümü doktorları birleştiler kalp doktorları da bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?