2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
ben daha ömrü hayatımda bunların hiçbirini yapmadım :)) maşallah size bakalım bebek olunca ben de öğrenirim yavaş yavaş :))

merhaba iyi bir profa gittim oda solda yok sagda hafif dedi coraspirin kullanma kanama yapabilir dedi bıraktırdı oksaparla devam içimi rahatlattı baya
sizinle birebir aynı durumdayız o zaman beni korkutmadılar da :)) inşallah sağlıkla atlatalım bol su ve yürüme şart

Kızlar bana yardım edin bir şey deyin 18 hafta 4 günlük hamileyim. Doktorum bugün kiloma kızdı 70 kiloyla hamile kaldım şu an 78 kiloyum yemiyorum vallahi ya nasıl oluyor niye oluyor anlamıyorum çok bozuk moralim

Mesai saatleri dışında nöbetçi hekim kim ise o yaptırıyor doğumu. Ama mesai saatleri içinde doğum yapılacaksa kendi doktorunuza ek bir ücret ödemiyorsunuz.
Öyle de canım benim ilk doğumum yaklaşık 8 saat sürmüştü. Sabah doktorum varken gitmiştim akşam doktor bir an önce evine gitmek için sezeryane bile almamıştı beni. Bazıları kalmak istemeyebiliyor. Resmen dirsek gücü ile zorla doğum yapmıştım. O yüzden ne olacağı belli olmaz.

Canım panik yapma olabilir ödem de olabilir çok normal arkadaşlarımda çok kilo alan oldu ödemden dolayı hamilelikte bebek doğunca büyük kısmı gitti spor ve diyet yaparsın bebiş doğduktan sonra toparlarsın kafaya takma stres yapma şimdi

Gerçekten mi inşallah ödemdir çok teşekkür ederim

8 kg almışsın acab odem mi şu içiyormuş canm vallahi bende bu hafta 78 den 80 olmuşum ama 78 de hamile kaldım ben yiyorum bu ara içimdeki canavar ac

Kızlar benim göbek fena şişti patlayacak gibi hissediyorum çok büyüdü bi de yavan büyüdü kocaman oldu ya şişti çok rahatsız hissediyorum sıkıyo bisey sanki fazlalık ağır geliyor gibi saçma çocuk kaç gram sanki de işte anlatamadım tam

Kızlar merhaba, mide yanmalarınız için neler yapıyorsunuz? Acayip midem yanıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…