ben daha ömrü hayatımda bunların hiçbirini yapmadım :)) maşallah sizeBen de 1 kasa dometesi yarısını kaynaktır.menemenlik yarısını bütün dondurucuya attim koz biber patlattım biraz taze fasulye falan koydum hemencik tursular kurdum 30 şişe 1 kgluk kavonozlara biber attim dogradim falan da daha eksik var gözümde büyüdü kocaman oldular temizliğe hiç başlamadım bizim ev kaloriferli aşağıdan kazanla kömürle yaniyo isiniuo bu yıl ev sahibi dogalgaz yaptıracak her yer kazinacak
en sevdiğim isimBiz de Arya düşünüyoruz
sizinle birebir aynı durumdayız o zaman beni korkutmadılar da :)) inşallah sağlıkla atlatalım bol su ve yürüme şartmerhaba iyi bir profa gittim oda solda yok sagda hafif dedi coraspirin kullanma kanama yapabilir dedi bıraktırdı oksaparla devam içimi rahatlattı baya
sizin kaç haftalık ? İnşallah saglıkla alalım kucagımıza..:))sizinle birebir aynı durumdayız o zaman beni korkutmadılar da :)) inşallah sağlıkla atlatalım bol su ve yürüme şart
ay bende Mirali koyucam , başka erkek isimlerini bi sevemedim gitti ya hep aynı isimlerİsmi hazır olan yok mu kızlar diğer gruplarda hep isimler de yazılmışboş kaldı isim bölümümüz
İlkinde bu haftalarda ortalik yıkılıyordu artik cinsiyet farki diyorumBenimde öyleydi ama 2.hamilelikte daha erken diyorlar ve hareketleri aynı o anlatms olduğunuz gibi söylüyorlar biraz daha bekleyelim bakalım inşallah bebeklerimizi görünce rahatlayacagiz
Ben yapıyorum canm ya 15 yılın tecrübesi artıkben daha ömrü hayatımda bunların hiçbirini yapmadım :)) maşallah sizebakalım bebek olunca ben de öğrenirim yavaş yavaş :))
İnşallah geçicektir merak etmeyin her ultrason damarları kontrol etsinlersizin kaç haftalık ? İnşallah saglıkla alalım kucagımıza..:))
Cinsiyetiniz neydi acaba benim ilki kız ikincisi içinde doktorum 2 defadr kız diyor ama yarjn akşam kontrolüm var 16 haftam doldu bakayım yarın akşam ne diyeckİlkinde bu haftalarda ortalik yıkılıyordu artik cinsiyet farki diyorum
Öyle de canım benim ilk doğumum yaklaşık 8 saat sürmüştü. Sabah doktorum varken gitmiştim akşam doktor bir an önce evine gitmek için sezeryane bile almamıştı beni. Bazıları kalmak istemeyebiliyor. Resmen dirsek gücü ile zorla doğum yapmıştım. O yüzden ne olacağı belli olmaz.Mesai saatleri dışında nöbetçi hekim kim ise o yaptırıyor doğumu. Ama mesai saatleri içinde doğum yapılacaksa kendi doktorunuza ek bir ücret ödemiyorsunuz.
Canım panik yapma olabilir ödem de olabilir çok normal arkadaşlarımda çok kilo alan oldu ödemden dolayı hamilelikte bebek doğunca büyük kısmı gittiKızlar bana yardım edin bir şey deyin 18 hafta 4 günlük hamileyim. Doktorum bugün kiloma kızdı 70 kiloyla hamile kaldım şu an 78 kiloyum yemiyorum vallahi ya nasıl oluyor niye oluyor anlamıyorum çok bozuk moralim
Benmde ilki kiz 1 simdide erkek 20+2deymCinsiyetiniz neydi acaba benim ilki kız ikincisi içinde doktorum 2 defadr kız diyor ama yarjn akşam kontrolüm var 16 haftam doldu bakayım yarın akşam ne diyeck
Gerçekten mi inşallah ödemdir çok teşekkür ederimCanım panik yapma olabilir ödem de olabilir çok normal arkadaşlarımda çok kilo alan oldu ödemden dolayı hamilelikte bebek doğunca büyük kısmı gittispor ve diyet yaparsın bebiş doğduktan sonra toparlarsın kafaya takma stres yapma şimdi
8 kg almışsın acab odem mi şu içiyormuş canm vallahi bende bu hafta 78 den 80 olmuşum ama 78 de hamile kaldım ben yiyorum bu ara içimdeki canavar acKızlar bana yardım edin bir şey deyin 18 hafta 4 günlük hamileyim. Doktorum bugün kiloma kızdı 70 kiloyla hamile kaldım şu an 78 kiloyum yemiyorum vallahi ya nasıl oluyor niye oluyor anlamıyorum çok bozuk moralim
Evet ya ben çok gergin hissediyorum sisKızlar benim göbek fena şişti patlayacak gibi hissediyorum çok büyüdü bi de yavan büyüdü kocaman oldu ya şiştiçok rahatsız hissediyorum sıkıyo bisey sanki fazlalık ağır geliyor gibi saçma çocuk kaç gram sanki de işte anlatamadım tam
Evet doğuma az kaldı gözüyle bakıyorum artık zaman çok çabuk geçiyorŞaka maka hamilelik yarısı bitti bundan sonra daha hızı gelecek kg lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?