2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
8 kg almışsın acab odem mi şu içiyormuş canm vallahi bende bu hafta 78 den 80 olmuşum ama 78 de hamile kaldım ben yiyorum bu ara içimdeki canavar ac
Kuzum ayaklarım falan aşırı şiş olabilir inşallah ödemdir işte sürekli oturuyorum masa başı. Suyu da öyle çok içmiyorum yani

Teşekkür ederim. Çok ilaç yanlısı biri değilim. Hamile değilken de hiç ilaç içmezdim. Ateşim 39 olmadan doktora da gitmezdim ama şimdi öyle midem yanıyor ki çare bulamıyorum
canım diğer gruplarda hep karbonat içen var
Benim mide yanma muz yiyorum su iciyorum önceler doktorum ilaç önermiyordu haftam küçük diye sonunda ilaç dedi şimdi midem yandiginda açkarına içiyorum. Çok iyi geliyor çok azaldı haftada bir iki falannoluyor
Değilmiş rennie alabiliyoruz napalım sabaha kadar cayır cayır yanıyor yoksa

Kizlar beni çok sıcak basıyor anlatamam bulanimdayim iyice ya bir hoşum yatıyorum.olmuuo kalkıyorum olmuyo ne olmak.boule bilmem

Medipolde takipliyseniz bunu doktorla bir konuşmak lazım. Ben daha doğum konuşma aşamasına gelmedim 30. haftadan sonra konuşacağız inşallah ama takipli doktorumdan farklı bir doktor ile doğurmak korkutur beni
Eğer sezeryan düşünmüyorsan canım normal doğumda doktorun çok bir etkisi yok. Daha çok ebeler yaptırıyor doğumu. Doktor en fazla dikiş atılması falan gerekiyorsa yapıyor. Onu da her doktor yapar zaten. Yani bana farketmez. Ben sadece devlette kadınlara çok bağırıp çağırıyorlarmış kötü muamele yapıyorlarmış diye gitmiyorum. Heryer aynı mı bilmem de genelde öyle diyorlar.

Geçmiş olsun canım eğer ilaç kullanmak istemiyorsan en doğal yöntem karbonatlı su diye biliyorum ben de gebelik nasıl gidiyor
Eh işte kuzum zorlu bir yolculuk hep yorgunum. Hani balayı dönemiiii ben anlamadım bu işi kusmalar da sonradan başladı ben de. İlaç da içemiyorum kusuyorum. Ama herşeye rağmen çok şükür sağlıklı olsun da ben herşeye katlanırım miniğim için

Ay annelik zor valla

Benimki klinik doktoru o yüzden mesai saatleri dışında olur mu hiç bilmiyorum şuan öyle bir şey yok ama uyarı için teşekkür ederim hemen giderim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…