Kuzum ayaklarım falan aşırı şiş olabilir inşallah ödemdir işte sürekli oturuyorum masa başı. Suyu da öyle çok içmiyorum yani8 kg almışsın acab odem mi şu içiyormuş canm vallahi bende bu hafta 78 den 80 olmuşum ama 78 de hamile kaldım ben yiyorum bu ara içimdeki canavar ac
Gaviskon ama işe yaramıyor rennie daha iyiKızlar merhaba, mide yanmalarınız için neler yapıyorsunuz? Acayip midem yanıyor hep
canım diğer gruplarda hep karbonat içen varTeşekkür ederim. Çok ilaç yanlısı biri değilim. Hamile değilken de hiç ilaç içmezdim. Ateşim 39 olmadan doktora da gitmezdimama şimdi öyle midem yanıyor ki çare bulamıyorum
Benim mide yanma muz yiyorum su iciyorum önceler doktorum ilaç önermiyordu haftam küçük diye sonunda ilaç dedi şimdi midem yandiginda açkarına içiyorum. Çok iyi geliyor çok azaldı haftada bir iki falannoluyor
Değilmiş rennie alabiliyoruz napalım sabaha kadar cayır cayır yanıyor yoksa
Bana doktorum rennie şurup gibi olandan yazdı miden yandığında bunu kullan elinde bulunsun dedi. Henüz hiç kullanmadım amaHaklısın kuzum
benim de öyledoktor mu verdi rennie yi. Evde var şuan ondan. Bunlar zararlı değil mi
Od3mdir o odemKuzum ayaklarım falan aşırı şiş olabilir inşallah ödemdir işte sürekli oturuyorum masa başı. Suyu da öyle çok içmiyorum yani
Ay cok sevindimen sevdiğim isim
Eğer sezeryan düşünmüyorsan canım normal doğumda doktorun çok bir etkisi yok. Daha çok ebeler yaptırıyor doğumu. Doktor en fazla dikiş atılması falan gerekiyorsa yapıyor. Onu da her doktor yapar zaten. Yani bana farketmez. Ben sadece devlette kadınlara çok bağırıp çağırıyorlarmış kötü muamele yapıyorlarmış diye gitmiyorum. Heryer aynı mı bilmem de genelde öyle diyorlar.Medipolde takipliyseniz bunu doktorla bir konuşmak lazım. Ben daha doğum konuşma aşamasına gelmedim 30. haftadan sonra konuşacağız inşallah ama takipli doktorumdan farklı bir doktor ile doğurmak korkutur beni
Çare gaviscon
Çok teşekkür ederim kızlarSoğuk süt iyi geliyordu bana bir deneyin isterseniz
Miden yanmıyor mu kuzum? Ya da napıyorsun da kullanmadınBana doktorum rennie şurup gibi olandan yazdı miden yandığında bunu kullan elinde bulunsun dedi. Henüz hiç kullanmadım ama
Teşekkürler kuzumGaviskon ama işe yaramıyor rennie daha iyi
midem bulanır kuzum onla dacanım diğer gruplarda hep karbonat içen var
Yanmıyor bebeğim normal hayatımda da hiç öyle sorunum olmazdı zatenMiden yanmıyor mu kuzum? Ya da napıyorsun da kullanmadın
Geçmiş olsun canım eğer ilaç kullanmak istemiyorsan en doğal yöntem karbonatlı su diye biliyorum ben deMiden yanmıyor mu kuzum? Ya da napıyorsun da kullanmadın
Ohhh ne güzel kuzum maşallahYanmıyor bebeğim normal hayatımda da hiç öyle sorunum olmazdı zatenbelki ilerleyen haftalarda olur
Eh işte kuzumGeçmiş olsun canım eğer ilaç kullanmak istemiyorsan en doğal yöntem karbonatlı su diye biliyorum ben degebelik nasıl gidiyor
Ay annelik zor vallaÖzetle geçmissin kuzumiki tarafli bi vicdan sizlamasi söz konusu kiza bisiler aliyorum karnimdakine almadim haksizlik mi oluyor diye dusunuyorum mesela kizimda hangi yiyecegi cok yediysem bundada yiyim esit olsun diye dusunuyorum düstüm bi kuyuya cikamiyorum
Yok yok aksine naneli öyle rahatlatıyor ki bulantıyıTeşekkürler kuzum
midem bulanır kuzum onla da
Benimki klinik doktoru o yüzden mesai saatleri dışında olur mu hiç bilmiyorumBoşverin çekinmeyin ben kapılarını aşındırıyorum bebeğiniz ve siz önemlisiniz doktor bugün var yarın yok. Evet akıntıyla geldi çok korktum ağlayarak gittim. Acile başka kadın doğum doktoru vardı dedim ben eve gitmicem sabah doktorum görsün diye. Çok şükür şu an iyiyim fitil kullanıyorum bazen hiç bir sorun yok tedbiren dedi bazen olabiliyormuş ama mutlaka görünün ben ilkinde bir şey olmaz dedim çok çok azdı çünkü sonra daha yoğun geldi ağlayarak gittim bir şey olmaz zaten devam etmiyorsa ama içinizde rahat eder belki fitil başlar
Sürekli nane şekeri kullanıyorum ben deYok yok aksine naneli öyle rahatlatıyor ki bulantıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?