Zor ama dediğin gibi güzel bir son için insan katlanıyorEh işte kuzumzorlu bir yolculuk hep yorgunum. Hani balayı dönemiiii ben anlamadım bu işi kusmalar da sonradan başladı ben de. İlaç da içemiyorum kusuyorum. Ama herşeye rağmen çok şükür sağlıklı olsun da ben herşeye katlanırım miniğim için
Ben leblebi yiyorum bir avuçKızlar merhaba, mide yanmalarınız için neler yapıyorsunuz? Acayip midem yanıyor hep
14+1 kuzum bugünZor ama dediğin gibi güzel bir son için insan katlanıyorkaç haftalık oldun canım 20. Haftadan itibaren biraz daha rahatlarsın sanırım
Leblebi çok mantıklıymış gerçekten. Çok teşekkür ederim canımBen leblebi yiyorum bir avuççok caresiz kalırsam rennie tablet çiğniyorum
Egzersiz öneriyorlar ve sade soda magnezyum içeren besinler kesin çözüm yok bence gebeliğin bitimine kadar devamBenimde var iki gündür kalçada sağ bacağıma doğru inen ağrı yürütmüyor oturtmuyor çok fena.Dr gitsem hamile oldgumdan filmde çekemicek o yüzden geçmesini bekliuorum ama agrı vurdugu zaman yüryemşuorum bile bilen çözem varsa sevinirim kızlar valla
Ben çoğunlukla kasık bölgesinde hissediyorumKızlar bebeklerinizin hareketlerini tam nerede hissediyorsunuz ben bazen göbek deliğimin bi parmak altında çoğu zamanda göbek deliğimin altına elimi koyuyorum elimin en altında kasıklarım altında hissediyorum normal mi sizce
Sırt üstü yattığımda göbek değilimin altında sola ya da sağa yattığımda kasıklarımda hissedebiliyorum. Bu hafta pek bir hareketli her yerde hissettim bence normal yavaş yavaş yukarı çıkıyorlarKızlar bebeklerinizin hareketlerini tam nerede hissediyorsunuz ben bazen göbek deliğimin bi parmak altında çoğu zamanda göbek deliğimin altına elimi koyuyorum elimin en altında kasıklarım altında hissediyorum normal mi sizce
Çok fazla bunu diyen kişiyi okudum daha detaylıya girmedim bana var ama bir sürü konu forumlar vs 10 kişiden 6 sına parıltı demişler ilerleyen haftalarda yok olmuşBugün detaylı ultrasonumuzu olduk kalbinde bi parıltı var dediler onun dışında bir sıkıntı yok şükür. Parıltı meselesini de çok önemsemedim açıkçası çok söylenen bir şey sanırım
Evet benimkide çok hareketli maşallah aşağıda hissedince tedirgin oluyorumSırt üstü yattığımda göbek değilimin altında sola ya da sağa yattığımda kasıklarımda hissedebiliyorum. Bu hafta pek bir hareketli her yerde hissettim bence normal yavaş yavaş yukarı çıkıyorlar
Bende orda hissediyorum canım özellikle sırt üstü yattığımdaKızlar bebeklerinizin hareketlerini tam nerede hissediyorsunuz ben bazen göbek deliğimin bi parmak altında çoğu zamanda göbek deliğimin altına elimi koyuyorum elimin en altında kasıklarım altında hissediyorum normal mi sizce
Evet bende sırt üstü yattıgımda orda hissediyorumBende orda hissediyorum canım özellikle sırt üstü yattığımda
Ay ne zaman yukarı çıkmaya başlıyorlar acaba benimki hala kasik bölgesinde çamaşır bölgesinde diyebilirim. Çoğunlukla sagda yada ortada bazen. Biraz yukarı çıksa da rahat etsemEvet benimkide çok hareketli maşallah aşağıda hissedince tedirgin oluyorum
Bir ara keseyi görecek miyiz diye heyecanlanıyorduk şimdi daha çok hareket etsin yukarı çıksın diyoruzEvet bende sırt üstü yattıgımda orda hissediyorum
Demekki normal kızlar bian korktum bebişler ne zaman yukarı çıkmaya başlıycak acaba
Normalde internette bu haftalarda yukarı çıkmaya başladıgı yazıyor evet canım sen benden daha iyi açıklamıssın tam çamasır bölgesinde hareketleriAy ne zaman yukarı çıkmaya başlıyorlar acaba benimki hala kasik bölgesinde çamaşır bölgesinde diyebilirim. Çoğunlukla sagda yada ortada bazen. Biraz yukarı çıksa da rahat etsem
Evet çok duydum bende bu parıltı üfürük delik va . İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla doğarÇok fazla bunu diyen kişiyi okudum daha detaylıya girmedim bana var ama bir sürü konu forumlar vs 10 kişiden 6 sına parıltı demişler ilerleyen haftalarda yok olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?