2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Zor ama dediğin gibi güzel bir son için insan katlanıyor kaç haftalık oldun canım 20. Haftadan itibaren biraz daha rahatlarsın sanırım

Egzersiz öneriyorlar ve sade soda magnezyum içeren besinler kesin çözüm yok bence gebeliğin bitimine kadar devam

Kızlar bebeklerinizin hareketlerini tam nerede hissediyorsunuz ben bazen göbek deliğimin bi parmak altında çoğu zamanda göbek deliğimin altına elimi koyuyorum elimin en altında kasıklarım altında hissediyorum normal mi sizce

Bugün detaylı ultrasonumuzu olduk kalbinde bi parıltı var dediler onun dışında bir sıkıntı yok şükür. Parıltı meselesini de çok önemsemedim açıkçası çok söylenen bir şey sanırım

Ben çoğunlukla kasık bölgesinde hissediyorum

Sırt üstü yattığımda göbek değilimin altında sola ya da sağa yattığımda kasıklarımda hissedebiliyorum. Bu hafta pek bir hareketli her yerde hissettim bence normal yavaş yavaş yukarı çıkıyorlar

Çok fazla bunu diyen kişiyi okudum daha detaylıya girmedim bana var ama bir sürü konu forumlar vs 10 kişiden 6 sına parıltı demişler ilerleyen haftalarda yok olmuş

Evet benimkide çok hareketli maşallah aşağıda hissedince tedirgin oluyorum

Bende orda hissediyorum canım özellikle sırt üstü yattığımda

Evet benimkide çok hareketli maşallah aşağıda hissedince tedirgin oluyorum
Ay ne zaman yukarı çıkmaya başlıyorlar acaba benimki hala kasik bölgesinde çamaşır bölgesinde diyebilirim. Çoğunlukla sagda yada ortada bazen. Biraz yukarı çıksa da rahat etsem

Evet bende sırt üstü yattıgımda orda hissediyorum
Demekki normal kızlar bian korktum bebişler ne zaman yukarı çıkmaya başlıycak acaba
Bir ara keseyi görecek miyiz diye heyecanlanıyorduk şimdi daha çok hareket etsin yukarı çıksın diyoruz maşallah bebişlerimize büyüyorlar

Ay ne zaman yukarı çıkmaya başlıyorlar acaba benimki hala kasik bölgesinde çamaşır bölgesinde diyebilirim. Çoğunlukla sagda yada ortada bazen. Biraz yukarı çıksa da rahat etsem
Normalde internette bu haftalarda yukarı çıkmaya başladıgı yazıyor evet canım sen benden daha iyi açıklamıssın tam çamasır bölgesinde hareketleri

Çok fazla bunu diyen kişiyi okudum daha detaylıya girmedim bana var ama bir sürü konu forumlar vs 10 kişiden 6 sına parıltı demişler ilerleyen haftalarda yok olmuş
Evet çok duydum bende bu parıltı üfürük delik va . İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…