Yaa gerçekten öyle bazen aklıma geliyor nerden nereye geldik maşallahBir ara keseyi görecek miyiz diye heyecanlanıyorduk şimdi daha çok hareket etsin yukarı çıksın diyoruzmaşallah bebişlerimize büyüyorlar
İlk kasıklarımda hissettiğimde ben de tedirgin olmuştum ama sonra pozisyon değiştirince farklı yerlerde hissettiğimi gördüm kendimce belki o anda ayakları kasıklarımdaydı falan diye düşündüm. Tecrübeli arkadaşlar varsa bizi aydınlatırlar benim ilk gebelik o yüzden bilemiyorum da nasıl olmalı kendimce normaldir diye düşünmüştümEvet benimkide çok hareketli maşallah aşağıda hissedince tedirgin oluyorum
Benim genelde aşağıda his oluyor ama şükür bugün de ultrasonda bebeğin yeri rahim ağzı kısalığı suyu vs. Bunlarla ilgili bir sorun yoktuEvet benimkide çok hareketli maşallah aşağıda hissedince tedirgin oluyorum
İnşallah güzel güzel tıpış tıpış çıkarlar yukarıyaNormalde internette bu haftalarda yukarı çıkmaya başladıgı yazıyor evet canım sen benden daha iyi açıklamıssın tam çamasır bölgesinde hareketleri
Maşallah canım rahimağzı kaç mmdi sordunmuBenim genelde aşağıda his oluyor ama şükür bugün de ultrasonda bebeğin yeri rahim ağzı kısalığı suyu vs. Bunlarla ilgili bir sorun yoktu
Dün bende hiç hissetmedim normalde aşırı hareketliKızlar bugün hiç hareket hissetmiyorum normal mi ya aşırı gerildim. Çikolatada yedim. Çok korkuyorum zaten bir sürü olay yaşadık. Kaybetme korkum hep tetikleniyor
Bu aralar hareketli dedim ama benim de mesela 2 gün hareketliyse 1 gün hiç hissedemeyebiliyorum özellikle de gün içinde çok hareket halindeysem dinlenirken bekliyorum hareket etsin diye ama yok zaten düzenli hareket hissetme zamanları daha ileriki haftalar diye okumuştum bizim haftalarımızda böyle olması normalmişKızlar bugün hiç hareket hissetmiyorum normal mi ya aşırı gerildim. Çikolatada yedim. Çok korkuyorum zaten bir sürü olay yaşadık. Kaybetme korkum hep tetikleniyor
Yok ya özellikle sormadım zaten o kadar şey söylüyor ki söyledikleri de aklımda kalmadıMaşallah canım rahimağzı kaç mmdi sordunmu
Bazen olabiliyor hemen panik yapma. Uzunca uykuda kalabiliyorlar. Yada sen yorgunsan oda yoruluyor. biraz su iç ve yürü bebeğin uyuyorsa uyansın tatlı birşeyler ye soluna yatıp kendini dinle bakalım hareket edecek mi.Kızlar bugün hiç hareket hissetmiyorum normal mi ya aşırı gerildim. Çikolatada yedim. Çok korkuyorum zaten bir sürü olay yaşadık. Kaybetme korkum hep tetikleniyor
Hergun aynı rutinde olmaz endişe etme. Bazen uykucu olurlar miskin miskin yatarlar heleki acikmazsan veya sürekli hareket halindeysen çok hissetmezsin. Ben endiselendigimde hafif durtuyorum. Ara sıra yokluyorum uyan kızım felan diye konuşuyorum yada hareketli müzik acıyorum biraz tepki veriyo.Kızlar bugün hiç hareket hissetmiyorum normal mi ya aşırı gerildim. Çikolatada yedim. Çok korkuyorum zaten bir sürü olay yaşadık. Kaybetme korkum hep tetikleniyor
Normalmiş canım bir kahve iç sola yat demiş bir doktor videoda öyle yapınca pıt pıt hareket etti benim de dün hareketsizdi uyuyorlar bazen derin derinKızlar bugün hiç hareket hissetmiyorum normal mi ya aşırı gerildim. Çikolatada yedim. Çok korkuyorum zaten bir sürü olay yaşadık. Kaybetme korkum hep tetikleniyor
Yada ariycaz bi dur yavrum evladım dicezNormalmiş canım bir kahve iç sola yat demiş bir doktor videoda öyle yapınca pıt pıt hareket etti benim de dün hareketsizdi uyuyorlar bazen derin derin
Çok arayacaklar bugünleri
Benim göbek deliğiminn altında kuzu kasıklara yakın hissediyorumKızlar bebeklerinizin hareketlerini tam nerede hissediyorsunuz ben bazen göbek deliğimin bi parmak altında çoğu zamanda göbek deliğimin altına elimi koyuyorum elimin en altında kasıklarım altında hissediyorum normal mi sizce
Normal canım benimde bazen his olmuyor, ertesi gün oluyorKızlar bugün hiç hareket hissetmiyorum normal mi ya aşırı gerildim. Çikolatada yedim. Çok korkuyorum zaten bir sürü olay yaşadık. Kaybetme korkum hep tetikleniyor
ben daha hiç hissetmedimKızlar bugün hiç hareket hissetmiyorum normal mi ya aşırı gerildim. Çikolatada yedim. Çok korkuyorum zaten bir sürü olay yaşadık. Kaybetme korkum hep tetikleniyor
Bende şifonyer almayı düşünüyorum.Alt açma masası bence kullanışlı değil yani bana biraz saçma geliyor.Kendi yeğenimde de tecrübe etmişliğimiz var neredeyse hiç koymadık masaya.Yani alt değiştirilecekse koltuk var yatak var daha rahat.Kalkıp odaya götürüp masaya koyup altını değiştirmek mümkün değil bana göre her seferindeArkadaşlar bebeğin mobilyalarını düşünüyoruz da dolap şifonyer vs gibi. Bu alt açma masası ya da şifonyerin üzerine koyulan tahtası gerekli bişey mi? Ben hep bebeklerin orda burda altlarının değiştirildiğini görüyorum mantıklı mı bilemedim. Siz ne diyorsunuz?
Ürünler çok güzelmiş güle güle kullanınÇok uyguna alığım set geldi haftasonu mağaza hesapladım 900 küsür ediyordu ben 590a aldım hepsini çok güzel ürünler
Eki Görüntüle 3307076
Zayıfsanız normal zayıflar daha çok kilo alabiliyormuşKizlarrr, bir şey soracağım size. Bugün 19+4'teyim ve şu ana kadar toplamda 10 kilo almışım. Moralim bozukNormal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?