bence o kadar kilo alman normal değil hergün baklava pilav makarnayla beslenmen lazım bence ödem yapmıştır vücudun bazılarının öyle oluyormuş ama bu kilo değilmişKizlarrr, bir şey soracağım size. Bugün 19+4'teyim ve şu ana kadar toplamda 10 kilo almışım. Moralim bozukNormal mi sizce?
63'le başladım, şu an 73'ümZayıfsanız normal zayıflar daha çok kilo alabiliyormuş
Kaçıncı haftadasiniz?Kızlar kaç kilo aldınız 9 kilo ile rekor bende olabilir mi
Boyunuzu bilmiyorum ama 63düşük bence63'le başladım, şu an 73'üm
Canım ileriki haftalarda yukarı çıkar ama inan keşke hep aşağıda olsaymış diyeceksin. İnsanın nefesi daralıyor. Özellikle gece yatarken rahatsız ediyorEvet bende sırt üstü yattıgımda orda hissediyorum
Demekki normal kızlar bian korktum bebişler ne zaman yukarı çıkmaya başlıycak acaba
haftanız çok erken daha 3 aylık değilken bile 10 kg almışsınız, bu çok önerilmiyor. Son aylarda kilo alımı arttığı için bebeğin gelişimine paralel olarak öneriliyor.1.61 boy 63 kilo ile gebe kaldım. Vakti zamanında vücut kitle endeksim normaldi yaniSu an ise 9+4'te 73 kiloyum.
Ahh benim yüzümden olduGeçen gün şalgam suyu konuşuldu iki gündür deli gibi canım istiyor içip duruyorumlıkır lıkır istiyor canım sağolun valla
Ben 47 yle hamile kaldım 18+3 üm 50 yi ilk defa bugün gördümKızlar kaç kilo aldınız 9 kilo ile rekor bende olabilir mi
Az az içiyorum ama fena istiyor canım yaAhh benim yüzümden oldudikkat et bu gün ayskalrım şişti ondan olabilr diye düşünüyorum
Ödemli aylar başlıyor artık, tuzu azaltmak ve ayakları yukarı tutarak uyumak öneriliyor. 2. Yi deneyemedim ama ilkiyle ödemlerim indi biraz.Kızlar ayaklarınız şişiyormu
Bu gün biraz yoruldum yürüdüm filan şu an ayaklarım cok şişti sizce yorgunluktan mı oldu yoksa korkmalımıyım
Benimde deli gibi istiyor su ekleyip içiyorum ama içmiycem artık karar verdim rahatsız oluyorum çünküAz az içiyorum ama fena istiyor canım ya4 -5 aya rahatız bir doğursak rahatlarız yeme içme konusunda da of
Ayagım yukarda uyuyamıyorum ya nasıl oluyorsa uyandıgımda o yastığa sarılmış oluyorumÖdemli aylar başlıyor artık, tuzu azaltmak ve ayakları yukarı tutarak uyumak öneriliyor. 2. Yi deneyemedim ama ilkiyle ödemlerim indi biraz.
Hastaneye kaçak çiğköfte sokuyorum, ciddi ciddi çiğköfte aşeriyorum ben.Benim de gece çiğköfte perilerim geldi.Robotta çiğköfte yaptım bana göre oldu birşeyler eksikti ama bastırdı gece vakti benieşim yiyemedi ama hddhhdhf ayıp etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?