olsun hastanede size daha iyi bakarlar Allah carsesiz dert vermesin siz hayırlı bişey için ordasınız gözlem altında olmanız en güzeli zaman hızlı geçiyorİşte dördüznlerden ötürü yatarak takip önerdiler, doğuma kadar hastanedeyim galiba artık. Bebeklerim sağlıklı, cinsiyetlerin netliği için detaylı ultrasonu bekliyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Gribi atlattım 3 hafta önce 10 günde geçti sonra dişimdeki sinüzit ağrısı kaldı oda 3-5 gün devam edince geçti şimdi kahverengi balgam başladıGeçmiş olsun salgın var diyorlar ama kahve balgamı ilk kez duydum.
Vall her şey kontrollü burada, akşam kaçak çiğköfte gömdüm, yakalanmamak için çocuk gibiyim resmen.olsun hastanede size daha iyi bakarlar Allah carsesiz dert vermesin siz hayırlı bişey için ordasınız gözlem altında olmanız en güzeli zaman hızlı geçiyor
Aynen hele bir de ters gelisse kafasını midende hissedersin sürekli mide yanması dayanılmaz olur sanki çocuğu yutmuş da hazmedemiyor hissi berbat aşağıda olması da yürürken sıkıntı rahatsızlık verici ama sanki uzanırken daha rahatCanım ileriki haftalarda yukarı çıkar ama inan keşke hep aşağıda olsaymış diyeceksin. İnsanın nefesi daralıyor. Özellikle gece yatarken rahatsız ediyorAma olsun minnoşlar sağlıklı bi şekilde gelsin de
Oyyy minnoslarrr yerim onlarııı , hastane daha iyi dördüzler icin daha güvenli sağlıkla gelecek kuzularımız inşallahVall her şey kontrollü burada, akşam kaçak çiğköfte gömdüm, yakalanmamak için çocuk gibiyim resmen.
Bende ilk gebeliğimi öğrendiğimde ona gittim diğer söylediklerinizi bilmiyordum takibi bende devlette yaptırıyorum ama doğum icin medipolu düşünüyorum evime yakın fiyat diğerlerine göre daha uygun arkadaşım da orda doğum yaptı memnunduBen Hatice hanıma gittim. Yalnız bi sefer gittim muayeneleri genelde devlette yaptırıyorum.Birçok ilçede medipol var ben sadece doğum için görüştüm. O da kim denk gelirse o yapıyormuş. Kendi doktorunu çağırmak istersen ekstra ücret ödüyormuşsun.
Aşırı güzel kumaşı felan ben çok beğendim :)ben yazmıştım ya çok sevindim ben cesaret edip alamadım ama alayım baksana çok güzel duruyor :)))
hemen alayım bende
Olmamaya çalışıyorumSiz de eşinize durduk yere sinir oluyor musunuz
Durduk yere değildir kesin bir şey yapıyorlardırSiz de eşinize durduk yere sinir oluyor musunuz
Çözümü nedirOlmamaya çalışıyorum
HahahDurduk yere değildir kesin bir şey yapıyorlardır
Kesin bir suç durumu vardırHahahbence de yoksa biz deli miyiz hormonlar mı tavan yok canım
Aynen canım çok doğru açıkladınAynen hele bir de ters gelisse kafasını midende hissedersin sürekli mide yanması dayanılmaz olur sanki çocuğu yutmuş da hazmedemiyor hissi berbat aşağıda olması da yürürken sıkıntı rahatsızlık verici ama sanki uzanırken daha rahat
Çok çok geçmiş olsunKızlar bugün ilk kez tansiyonum düştü herhalde iş yerinde baya bayılmak üzereydim yığıldım resmenbol bol su içelim size de hatırlatmış olayım ben çok ihmal ediyorum sanırım suyu. 2.trimesterda düşük tansiyon görülebiliyor dikkat edelim inşallah
Off hem de nasılSiz de eşinize durduk yere sinir oluyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?