2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
olsun hastanede size daha iyi bakarlar Allah carsesiz dert vermesin siz hayırlı bişey için ordasınız gözlem altında olmanız en güzeli zaman hızlı geçiyor

Kızlar bugün ilk kez tansiyonum düştü herhalde iş yerinde baya bayılmak üzereydim yığıldım resmen bol bol su içelim size de hatırlatmış olayım ben çok ihmal ediyorum sanırım suyu. 2.trimesterda düşük tansiyon görülebiliyor dikkat edelim inşallah

olsun hastanede size daha iyi bakarlar Allah carsesiz dert vermesin siz hayırlı bişey için ordasınız gözlem altında olmanız en güzeli zaman hızlı geçiyor
Vall her şey kontrollü burada, akşam kaçak çiğköfte gömdüm, yakalanmamak için çocuk gibiyim resmen.

Aynen hele bir de ters gelisse kafasını midende hissedersin sürekli mide yanması dayanılmaz olur sanki çocuğu yutmuş da hazmedemiyor hissi berbat aşağıda olması da yürürken sıkıntı rahatsızlık verici ama sanki uzanırken daha rahat

Vall her şey kontrollü burada, akşam kaçak çiğköfte gömdüm, yakalanmamak için çocuk gibiyim resmen.
Oyyy minnoslarrr yerim onlarııı , hastane daha iyi dördüzler icin daha güvenli sağlıkla gelecek kuzularımız inşallah
Bana hep daha güvenli gelir hastanede bulunmak evde insan daha pimpirikli oluyor orada gözlem altında çok iyi güvenli

Bende ilk gebeliğimi öğrendiğimde ona gittim diğer söylediklerinizi bilmiyordum takibi bende devlette yaptırıyorum ama doğum icin medipolu düşünüyorum evime yakın fiyat diğerlerine göre daha uygun arkadaşım da orda doğum yaptı memnundu

Aynen canım çok doğru açıkladın

Çok çok geçmiş olsun

Kızlar hareket yeri bende de bazen hemen göbek altı bazen kasiklar sağ sol oluyor
Kilo konusu ben max 3-4 almışım kızlar çok almamaya çalışırsanız güzel olur ödem sadece bi kısmı hepsi ödem değildir kendinize dikkat edin iştahlar arttı ben feci yiyorum mutlaka çok da alacağım gibi duruyor

Bir de kızlar size bi sorum var bu akşam bi arkadaşıma gittim british cinsi kedisi vardı
Kedinin aşıları tam benim de temasım olmadı
Ev kedisi kuru mama ile besleniyor
Ama oturduğu yerde oturdum üstüm tuy oldu tabi eve gelince de silkeledim temizledim
Temasım olmadı ama tüyünden ya da kediden bulascak bu hastalık var mı Allah korusun
Toxoplasmam negatif ama kedi ile hiç temasım olmadı geçen konuşulmuştu ama tam hatırlayamadım cevap verirseniz aşırı mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…