- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.478
- 53
Artık bebekler büyüyor sabahları en azından ufak atıştırmalıklar yiyip çıksanız iyi olur sonuçta onlar bizim depoyu her şekilde kullanıyor bizim kendimize dikkat etmemiz lazım :)Açtım evet tansiyonumu takip ediyorum sabah akşam ölçüm yapıyorum bu sabah yapmadan çıktım ama genelde 13/7 çıkıyor öncesinde de tansiyon sorunum vardı 27 yaşında olmama rağmen. Sigarayı bırakıp sağlıklı bir hayata geçince bu kadar düzeldi bu tansiyonla yaklaşık 10 gündür ölçerek hayatıma devam ediyorum bir olumsuzluk yaşamamıştım
Evine uzaksa arayıp sor istersen benim gittiğimde mesela ellerinde aşı yoktu ben vurdurmayacaktım ama yinede kadın elimizde yok şuan dediAcaba kendim gitsem iğne hazırda var mıdır
Evet uğraştı bayağı hatta panikledim o kadar uzun süre kalp atışı falan duymayınca. Ama ebe eliylede aradı bir yandan sıkıştırarak. Yani becerememişte olabilir seninki17+3 baya mı gezdirdi ama 20 den sonra anca duyarz bunla dedi
Öyle sanırım tansiyonuma baktım iş yerinde 10/8 çıktı büyük tansiyonum bana göre düşük 2 senedir tansiyonumu takip ederim 10 hiç görmemiştim sanırım ondan oldu birşeyler yiyip çıkacağım artık :)Artık bebekler büyüyor sabahları en azından ufak atıştırmalıklar yiyip çıksanız iyi olur sonuçta onlar bizim depoyu her şekilde kullanıyor bizim kendimize dikkat etmemiz lazım :)
Ayyy iyi ki bu yorumu okudumVeteriner hekim olarak söylüyorum hiçbir sıkıntı olmaz kedi tüyü ile hastalık taşıma safsatası tamamen asılsızdır
Ben de birkaç gün önce benzer sıkıntılar yaşadım iki gün kadar sürdü acile gittim idrar yollarında enfeksiyon çıktı tek kullanımlık antibiyotik verdi. Muhakkak bi doktora görünün bence, enfeksiyon varsa ilerlemeden önlem alınsın.Kızlar ben dün tetanoz aşısı oldum dün aşı olmadan önce rahatsızdım biraz kusmuştum falan bugünde tansiyonum düşük gözüm kararıyo ayakta duramıyorum tuvaletimi yaparken sancı oluyo normal mi bilmşyorum aşırı halsizim napcam bilmiyorum tost bile yiyemedim
Bende 12 haftalıkken sağlık ocağına gitmiştim duyulmadı cihazlarla çok stres oldum sonrasında.16 'dan sonra duyulur diyorlardı korkma ama bı hastaneye git istersen kontrol amaçlı rahatlarsın da hem.Kızlar sağlık ocağına rütün kontrole gittim kalp atışını duyamadı bu haftalarda duymaya biliriz dedi cihaz iyi değil dedi sizce korkmalımıyım
Teşekkürlerminimoda diye bir site var oradan aldım bayadır araştırıyorum en uygunu orada :)
canım oluyor banada tansiyon etkili bir de mutlaka birşeyler ye ve su içip çık evden asla geçiştirme bu çok etkili geçmiş olsun insanın elinden ayağından can çekiliyor resmen yanında şeker taşı hemen ağzına atKızlar selam tahmini doğum 8 mart görünüyor diye mart annelerindeyim ama yüksek ihtimal şubatta doğuracağım halimiz durumumuz daha çok benzer diye size sormak istedim. Sabah işe doğru evden çıktım mide bulantısı baş ağrısı durağa zor yürüdüm bacaklarımın ağrısından servisi beklerken kaldırıma oturup bekledim resmen ayakta duramadım şimdi de işteyim bi tık hafifledi ama hala var yaşayan oldu mu aranızda
Gerçekten tam anlamıyla öyle oldu hala başım çatlıyor öyle yapacagım tesekkur ederım :)canım oluyor banada tansiyon etkili bir de mutlaka birşeyler ye ve su içip çık evden asla geçiştirme bu çok etkili geçmiş olsun insanın elinden ayağından can çekiliyor resmen yanında şeker taşı hemen ağzına at
Annemde British kedi var her gün nerdeyse beraberiz şapur şupur öpüyorum ev kedisi aşılı sokak görmemişler hayatlarında güvenliler bebeklerle bile bir aradalar hiçbir şey olmaz onlardan.Bir de kızlar size bi sorum var bu akşam bi arkadaşıma gittim british cinsi kedisi vardı
Kedinin aşıları tam benim de temasım olmadı
Ev kedisi kuru mama ile besleniyor
Ama oturduğu yerde oturdum üstüm tuy oldu tabi eve gelince de silkeledim temizledim
Temasım olmadı ama tüyünden ya da kediden bulascak bu hastalık var mı Allah korusun
Toxoplasmam negatif ama kedi ile hiç temasım olmadı geçen konuşulmuştu ama tam hatırlayamadım cevap verirseniz aşırı mutlu olurum
Ben hem de nasıl öyle sinir oluyorum ki hele geceleri ben tuvalete kalkıyorum o da arkamdan gidiyor sinirim bozuluyor sen niye kalkıyorsun benim uykumu açıyorsun diyorumSiz de eşinize durduk yere sinir oluyor musunuz
Canım geç döllenme nasıl oluyor. Bnm normalde 6+6olması gerek ama keseye baktı Dr 4+6haftalık dedi. 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi. Bnm de mi geç döllenme olmus oluyorKızlar bir şey merak ediyorum
Geç döllenme olunca genelde erkek olur diyorlar ya bu kimlerde doğru çıktı
Benimki 2 hafta geç döllenme ve gerçekten erkek
Kızlar aranızda nebulizatör alan var mı? Hangi marka aldınız ya da almayı düşünen varsa hangi markayı alacak?
Anladım zaten canımYok ben yanlış yazmışım. 9+4 değil, 19+4'teyim
Bebek geç tutunmuş oluyor canımCanım geç döllenme nasıl oluyor. Bnm normalde 6+6olması gerek ama keseye baktı Dr 4+6haftalık dedi. 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi. Bnm de mi geç döllenme olmus oluyor
Teşekkür ederim
Bide kist varmış yumurtalıkta. Onu da takip etcez büyürse operasyonla alırız dedi. Korkuttu ya. Hiç sevincini yaşayamadım bu bebeğimin.Bebek geç tutunmuş oluyor canım
Seninde geç döllenme ama tam haftasını kalp atısını duymaya gittiğinde verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?