2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Artık bebekler büyüyor sabahları en azından ufak atıştırmalıklar yiyip çıksanız iyi olur sonuçta onlar bizim depoyu her şekilde kullanıyor bizim kendimize dikkat etmemiz lazım :)

Acaba kendim gitsem iğne hazırda var mıdır
Evine uzaksa arayıp sor istersen benim gittiğimde mesela ellerinde aşı yoktu ben vurdurmayacaktım ama yinede kadın elimizde yok şuan dedi
17+3 baya mı gezdirdi ama 20 den sonra anca duyarz bunla dedi
Evet uğraştı bayağı hatta panikledim o kadar uzun süre kalp atışı falan duymayınca. Ama ebe eliylede aradı bir yandan sıkıştırarak. Yani becerememişte olabilir seninki

Artık bebekler büyüyor sabahları en azından ufak atıştırmalıklar yiyip çıksanız iyi olur sonuçta onlar bizim depoyu her şekilde kullanıyor bizim kendimize dikkat etmemiz lazım :)
Öyle sanırım tansiyonuma baktım iş yerinde 10/8 çıktı büyük tansiyonum bana göre düşük 2 senedir tansiyonumu takip ederim 10 hiç görmemiştim sanırım ondan oldu birşeyler yiyip çıkacağım artık :)

Veteriner hekim olarak söylüyorum hiçbir sıkıntı olmaz kedi tüyü ile hastalık taşıma safsatası tamamen asılsızdır
Ayyy iyi ki bu yorumu okudum kuzum benim köpeğim var. İç dış parazit zamanı geldi. Ve olduğum yerde yaptırabileceğim yer yok. Kendimiz akıp nasıl yapabiliriz? Yani zaten beraber olan hap almıyorduk yazın veterinerden ama burada veteriner yok. İnternetten falan alabilir miyim ne almalıyım ne önerirsin? 12 kilo köpeğim 4 yaşına girecek kasımda

Ben de birkaç gün önce benzer sıkıntılar yaşadım iki gün kadar sürdü acile gittim idrar yollarında enfeksiyon çıktı tek kullanımlık antibiyotik verdi. Muhakkak bi doktora görünün bence, enfeksiyon varsa ilerlemeden önlem alınsın.

Kızlar sağlık ocağına rütün kontrole gittim kalp atışını duyamadı bu haftalarda duymaya biliriz dedi cihaz iyi değil dedi sizce korkmalımıyım
Bende 12 haftalıkken sağlık ocağına gitmiştim duyulmadı cihazlarla çok stres oldum sonrasında.16 'dan sonra duyulur diyorlardı korkma ama bı hastaneye git istersen kontrol amaçlı rahatlarsın da hem.

canım oluyor banada tansiyon etkili bir de mutlaka birşeyler ye ve su içip çık evden asla geçiştirme bu çok etkili geçmiş olsun insanın elinden ayağından can çekiliyor resmen yanında şeker taşı hemen ağzına at

Gerçekten tam anlamıyla öyle oldu hala başım çatlıyor öyle yapacagım tesekkur ederım :)

Annemde British kedi var her gün nerdeyse beraberiz şapur şupur öpüyorum ev kedisi aşılı sokak görmemişler hayatlarında güvenliler bebeklerle bile bir aradalar hiçbir şey olmaz onlardan.
Sokak kedilerini uzaktan seviyorum ama dokunmuyorum hiç

Valla uykular haram oldu bana gece dön dön dur sabah 5 gibi kuduruyor sağa sola çarpıyor ona odaklanıyorum malesef 8 e kadar uyku yine yok bölük pörçük gün içinde niye enerjim yok diyordum bende

Siz de eşinize durduk yere sinir oluyor musunuz
Ben hem de nasıl öyle sinir oluyorum ki hele geceleri ben tuvalete kalkıyorum o da arkamdan gidiyor sinirim bozuluyor sen niye kalkıyorsun benim uykumu açıyorsun diyorum gün içinde de batıyor valla bebeği aşkla yapmıştım aşk meşk kalmadı hormonlarım çok fena

Kızlar aranızda nebulizatör alan var mı? Hangi marka aldınız ya da almayı düşünen varsa hangi markayı alacak?

Kızlar bir şey merak ediyorum
Geç döllenme olunca genelde erkek olur diyorlar ya bu kimlerde doğru çıktı
Benimki 2 hafta geç döllenme ve gerçekten erkek
Canım geç döllenme nasıl oluyor. Bnm normalde 6+6olması gerek ama keseye baktı Dr 4+6haftalık dedi. 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi. Bnm de mi geç döllenme olmus oluyor

Canım geç döllenme nasıl oluyor. Bnm normalde 6+6olması gerek ama keseye baktı Dr 4+6haftalık dedi. 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi. Bnm de mi geç döllenme olmus oluyor
Bebek geç tutunmuş oluyor canım
Seninde geç döllenme ama tam haftasını kalp atısını duymaya gittiğinde verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…