Evet aniden kalktığımda batıyor özellikle o nokta ve bazı akşamlar ağrıyor .Doktorum takibinde doğuma göre Belirlenecek bakalımAğrı sızı yapıyor mu peki?
Benim sağ over da 3 cm saplı miyom ve yakınında 4 cm basit kist var , doğum sezeryan olursa onları da aldıracağım , başlarda ağrı yapıyordı ama şimdi rahatsız etmiyorBenim 3.5 cm çikolata kistim var sol overda halen duruyor canım
17+3ken 175 gram demişti doktor normal dedi ama burdakileri okuyunca bizimki biraz zayıf olacak heraldeKızlar bebeklerin gramları nasıl doktorlarımız söyledi mi ve kaç haftalıksınız
21+1 di dün 480 gr 25 cm dediKızlar bebeklerin gramları nasıl doktorlarımız söyledi mi ve kaç haftalıksınız
Yok ya bu süreçte bence bazen ileri bazen geri geçiyor süreç doğan bebeklerle ortalama aynı oluyor genelde doktor normal dediyse gerisini çok takmamak lazım. Zaten geri bir durum olunca doktor beslemene dikkat et vs diyor17+3ken 175 gram demişti doktor normal dedi ama burdakileri okuyunca bizimki biraz zayıf olacak heralde
21. Haftada gidicem 1600 dediler özel muayenehane evetÖzel muayenesi var sanırım detaylı ultrasona kaçıncı haftada gideceksiniz , fiyat bilgisi verdiler mi , bende 2. Doktor olarak gidebilirim diye düşündüm
Benden önce gidersen deneyimlerini paylaşırsan sevinirim , bende gitmeyi düşünüyorum benim daha haftaya var21. Haftada gidicem 1600 dediler özel muayenehane evet
Masallah masallah benim 16 haftalikken 143 gramdi acaba benim geri mi kaldı kiSen şu an kaç haftalıksın canm dün benim bebeişte 17+3 238g dedi acaba yanlışmı anladım yoksa etine dolgun mu bu bebe
Benim randevu 11 ekimde gidince paylaşırımBenden önce gidersen deneyimlerini paylaşırsan sevinirim , bende gitmeyi düşünüyorum benim daha haftaya var
Bence hiç öyle düşünmeyin ileride giden bir bebek birden geriye düşebiliyor gayet ideal gramdalarMasallah masallah benim 16 haftalikken 143 gramdi acaba benim geri mi kaldı ki
Biraz erken mi acaba geldiğinde yapsa detaylıyı 21-22 en önerdikleri zaman çünküBenim detaylı usg randevum öne alındı kızlar doktorum iş seyahatine çıkacakmış 19+5 de olacağım cumartesi günü
Geldiğinde ben 24.hafta da oluyorum maalesefBiraz erken mi acaba geldiğinde yapsa detaylıyı 21-22 en önerdikleri zaman çünkü
Benim de Detaylı 11 ekimdeBenim randevu 11 ekimde gidince paylaşırım
21 deyken başka doktora mı gitsen. Daha sağlıklı olur sanki.Geldiğinde ben 24.hafta da oluyorum maalesefbakalım sıkıntılı bir durum olursa belki bir de 21-22 de bir daha baktırabilirim .18.haftadan sonra bakılabilir dedi ben tedirgin olunca ama bakalım
Küçük bir yerde yaşıyorum maalesef randevu bulmam çok zor oluyor birde çalışınca21 deyken başka doktora mı gitsen. Daha sağlıklı olur sanki.
Benim de 20+2 de 380 çıktı normal bu aralıklar zaten minicikler 300 gramlık şeyler bize neler yapıyorBenim de 19+5 de 330 gramdı
Anladım canım. Sonraki haftada yine gidersin.Küçük bir yerde yaşıyorum maalesef randevu bulmam çok zor oluyor birde çalışınca
Kuzum ben yanlış anlamışta olabilrim çünkü tam anlayamadım o heycanlaMasallah masallah benim 16 haftalikken 143 gramdi acaba benim geri mi kaldı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?