2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
17+3ken 175 gram demişti doktor normal dedi ama burdakileri okuyunca bizimki biraz zayıf olacak heralde
Yok ya bu süreçte bence bazen ileri bazen geri geçiyor süreç doğan bebeklerle ortalama aynı oluyor genelde doktor normal dediyse gerisini çok takmamak lazım. Zaten geri bir durum olunca doktor beslemene dikkat et vs diyor

Benim detaylı usg randevum öne alındı kızlar doktorum iş seyahatine çıkacakmış 19+5 de olacağım cumartesi günü
Biraz erken mi acaba geldiğinde yapsa detaylıyı 21-22 en önerdikleri zaman çünkü

Biraz erken mi acaba geldiğinde yapsa detaylıyı 21-22 en önerdikleri zaman çünkü
Geldiğinde ben 24.hafta da oluyorum maalesef bakalım sıkıntılı bir durum olursa belki bir de 21-22 de bir daha baktırabilirim .18.haftadan sonra bakılabilir dedi ben tedirgin olunca ama bakalım

Geldiğinde ben 24.hafta da oluyorum maalesef bakalım sıkıntılı bir durum olursa belki bir de 21-22 de bir daha baktırabilirim .18.haftadan sonra bakılabilir dedi ben tedirgin olunca ama bakalım
21 deyken başka doktora mı gitsen. Daha sağlıklı olur sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…