2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar bende de var gaz siskinlik gece nasıl yattığımı bilmiyorum deli gibi beni de tedirgin ediyor maalesef benimde 8 cm çikolata kıstım vardı gebelikte öğrendiğim ama su an 4 cm e küçülmüş daha da küçülecek dedi doktorum
Rahim ağzıma bugün yine baktı bebek de iyi dedi şükür yüzünü bugün daha net gördüm

Kızlar bi de demire başlayacağım ben
Regenesiz max alıyorum onun içinde folik asit günlük alınması gereken doz kadar
Doktorum gynoferon yazmış onda da folik asit var bugün sordum sadece demir al dedi
Sizler hangisini kullanıyorsunuz ?

Ben bu ikisini kullanıyorum vitamin patlaması

Merhaba kızar ne guzel her kes bugun kontrole mi gitmiş çok güzelmiş bence artımları maşallah hepsine bende bebrgimi girmek istiyorum ya acaba kaç gram nasıl buyumuşmu benim kontrolum 16ekim detaylida aynı gün

İyi akşamlar kızlar 18+5' deyim yarın doktor randevum var o da 3 hafta sonra perinatolojiye göndereceğini söyledi beni sizler de göründünüz mü perinatolojiye

Bende de fena gaz var ya..
Masallah canım sağlıkla gelsin minnak

Ben regennis max kullanıyorum canım, demir için de ferrum flokan yazdırdım..
Haptan daha çok seviyorum bunu

Ben bu ikisini kullanıyorum vitamin patlaması
İşte Regenesiz max ve gynoferon ikisinde de folik asit var günlük dozu asıyoruz doktorum bi şey olmaz dedi ama yinde de sadece demir al dedi sadece demir olarak ne kullanıyorsunuz ?

Regenesis Max(2günde1)
D vitamini
Demir olarak Feramat
Birde Magnezyum bu 3ünü hergün kullanıyorum

İyi akşamlar kızlar 18+5' deyim yarın doktor randevum var o da 3 hafta sonra perinatolojiye göndereceğini söyledi beni sizler de göründünüz mü perinatolojiye
Detaylı ultrason için gönderecek olabilir mi
İşte Regenesiz max ve gynoferon ikisinde de folik asit var günlük dozu asıyoruz doktorum bi şey olmaz dedi ama yinde de sadece demir al dedi sadece demir olarak ne kullanıyorsunuz ?
Bu ikisi dışında d vitamini puf kullanıyorum o kadar

Geçmiş olsun canım
Rahimağzı uzunluğunu söyledimi acaba

Porodica canm eşin nasıl oldu
Teşekkür ederim 3 gün yoğun bakımdaydı 3 günde normal odada uyuttular 2 gündürde kendine gelmeye başladı şükür kırık çıkık yok baya bi dikişi var kafasında kanama alanınındada sıkıntı yok dediler ama beynin toparlaması 6 ayı bulur dediler şükür hafıza kaybı herhangi birşey yok

Kızlar benimde 4gundur fena halde gazım var dün gece karnım bi sancdl acıslndan bağırmaya başladım biraz elimle elledim karnımı affedersiniz gazım çıktı ondan sonra geçti. tüm günü bi anda gaz çıkarıyorum amma hala karnımda garip şişlik var ve sancı oluyor bagirsaklarımda. geçsede rahatlasam artık. bebeğe zarar olurmu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…