18+6 da 271 gramımmisKızlar bebeklerin gramları nasıl doktorlarımız söyledi mi ve kaç haftalıksınız
Ben bu ikisini kullanıyorum vitamin patlamasıKızlar bi de demire başlayacağım ben
Regenesiz max alıyorum onun içinde folik asit günlük alınması gereken doz kadar
Doktorum gynoferon yazmış onda da folik asit var bugün sordum sadece demir al dedi
Sizler hangisini kullanıyorsunuz ?
Bende de fena gaz var ya..Kızlar bende de var gaz siskinlik gece nasıl yattığımı bilmiyorum deli gibi beni de tedirgin ediyor maalesefbenimde 8 cm çikolata kıstım vardı gebelikte öğrendiğim ama su an 4 cm e küçülmüş daha da küçülecek dedi doktorum
Rahim ağzıma bugün yine baktı bebek de iyi dedi şükür yüzünü bugün daha net gördüm
Evet canım görünecegim bende 5ekimdeİyi akşamlar kızlar 18+5' deyim yarın doktor randevum var o da 3 hafta sonra perinatolojiye göndereceğini söyledi beni sizler de göründünüz mü perinatolojiye
Ben regennis max kullanıyorum canım, demir için de ferrum flokan yazdırdım..Kızlar bi de demire başlayacağım ben
Doktorum gynoferon yazmış onda da folik asit var bugün sordum sadece demir al dedi
İşte Regenesiz max ve gynoferon ikisinde de folik asit var günlük dozu asıyoruz doktorum bi şey olmaz dedi ama yinde de sadece demir al dedi sadece demir olarak ne kullanıyorsunuz ?Ben bu ikisini kullanıyorum vitamin patlaması
Çok teşekkür ederim hepimizinki insallahBende de fena gaz var ya..
Masallah canımsağlıkla gelsin minnak
Ferrum bende tabletini alayım o zamanBen regennis max kullanıyorum canım, demir için de ferrum flokan yazdırdım..
Haptan daha çok seviyorum bunu
Canım eğer göremediği organ vs olursa tekrar çağırıyorlar mis..Umarım erken bir tarih değildir
Regenesis Max(2günde1)Kızlar bi de demire başlayacağım ben
Detaylı ultrason için gönderecek olabilir miİyi akşamlar kızlar 18+5' deyim yarın doktor randevum var o da 3 hafta sonra perinatolojiye göndereceğini söyledi beni sizler de göründünüz mü perinatolojiye
Bu ikisi dışında d vitamini puf kullanıyorum o kadarİşte Regenesiz max ve gynoferon ikisinde de folik asit var günlük dozu asıyoruz doktorum bi şey olmaz dedi ama yinde de sadece demir al dedi sadece demir olarak ne kullanıyorsunuz ?
Geçmiş olsun canımKızlar bende de var gaz siskinlik gece nasıl yattığımı bilmiyorum deli gibi beni de tedirgin ediyor maalesefbenimde 8 cm çikolata kıstım vardı gebelikte öğrendiğim ama su an 4 cm e küçülmüş daha da küçülecek dedi doktorum
Rahim ağzıma bugün yine baktı bebek de iyi dedi şükür yüzünü bugün daha net gördüm
Teşekkür ederim 3 gün yoğun bakımdaydı 3 günde normal odada uyuttular 2 gündürde kendine gelmeye başladı şükür kırık çıkık yok baya bi dikişi var kafasında kanama alanınındada sıkıntı yok dediler ama beynin toparlaması 6 ayı bulur dediler şükür hafıza kaybı herhangi birşey yokPorodica canm eşin nasıl oldu
16 +0 da 165 di benimMasallah masallah benim 16 haftalikken 143 gramdi acaba benim geri mi kaldı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?