- 30 Aralık 2019
- 538
- 550
- 53
Geçmiş olsun cNım Detaylı ultrason için ramdevu aldınmı peritonoloji uzmanına gözüktün mü peki başka bir bulgu varmı?Eşim kemoterapi almıştı.o yüzden bu ihtimali düşünerek yaptirmistim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun cNım Detaylı ultrason için ramdevu aldınmı peritonoloji uzmanına gözüktün mü peki başka bir bulgu varmı?Eşim kemoterapi almıştı.o yüzden bu ihtimali düşünerek yaptirmistim
Yarın perinatoloji randevum.var.simdilik başka bulgu yokGeçmiş olsun cNım Detaylı ultrason için ramdevu aldınmı peritonoloji uzmanına gözüktün mü peki başka bir bulgu varmı?
Evet ya bana biraz önemli gibi bahsetti yaptırmıyorsanız evrağı imzalayın falan dedi eşim de yaptıralım diye ısrar etti yoksa ilk gebelikte yaptırmamıştım2liye göre 3-4 lü testler kafa karıştırıcı olur ihtimali düşük olur demişti o yüzden hiç yaptırmadım şu teknoloji artık tamamen ilerlese de amniyosentez gibi %100 teşhis için kolay bir yöntem çıksa ortaya :/ bu testler hep insanı stres yapıyor
Giyilir giyilir normal fitilli tayt yeri ben sevdim. Ama giyince mi bollaşır emin olamadım dur ama özelden fotomu atayımKumaşı nasıl peki giyilir mi rahat gibi mi bi de link var mı canım bulamadım ben
Pentiden aldıklarım geldi m beden almıştım çok iyi oldu tam göbek büyürse bile olur göğüse kadar beli sarıyor üşütmez penye kumaş değil daha spor gibi ama naylon değil asla ben çok rahat ettim
Bir de penye gibi tayt istiyorum normal yumuş kumaş olsun
Aradı gel bakalım dedi şimdi yoldayım canımTamam canım gidersen haber ver bizede
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canımAradı gel bakalım dedi şimdi yoldayım canım
Ay coook sevindimmm cok sukurrrFetal DNA da trizomi 3 gelmişti. Test mi yanlış diye bir daha aynı firmaya vermiştik yine aynı gelmişti trizomi 3. Ama amniyosentez için 16 hafta olmam lazımdı ben öğrendiğimde 10-11 haftaydı bebeğim sürekli ağlamakla geçti bir buçuk ay. Asla kendime gelemedim. Yüzümü yıkamadıgım günler oldu hep ağladım. Sonunda amniyosentez yaptırdım. Özelde yaptırdım. Hızlı sonuç alayım diye hem mikro array yaptırdım hem hücre kültür karyotip ikisi de temiz geldi bugün çok şükür![]()
Fermuarı hiç kapatmıyosun herhalde ben öyle anladım. Pantolonun fermuar kısmını örtecek şeyler giymek gerekYa ben de gördüm bunu ama permuar nasıl kapanıyor ki bunda sürekli aşağı inmez mi![]()
maşallah canımmm,Kızlar merhaba , bende hem devlette hem özelde kontrole gidenlerdenimbugün devlette kontrol günümdü. Bebeler büyümüş birisi 20 cm diğer 21 cm. Ve kiloları da 280 gr ve 290 gr. Çok şükür her şey yolunda ikisi de gayet sağlıklı
![]()
Çok geçmiş olsun Allah korumuşKızlar dün eşim yüksekten düşüp beyninde küçük bir kanama oluşmuş banada ameliyattan sonra söylediler omurgasındada 1-2 kırık dualarınıza ihtiyacımız var ameliyat çok güzel hatta 1 saat sürmüş kanamayı durdurmuşlar bilincide açık Rabbim kızıma bana bağışlasın akşamdan beri kendime gelemedim halâkızımızda hisseder gibi dün gündüz ve gece çok teklemedi beni ağlayıp onu da üzmek istemyrum ama elimde değil 2 saatlik uykuyla duruyorum bu aralar içinde hep ona ya bişey olursa korkusu taşıyordum hep üstüne titriyordum Rabbim tekrar bize bağışlasın
![]()
Ben Napoli aldım çok büyük değil katlanınca o da küçülüyor hatta aynı boyut oluyorlar diye biliyorumCANIM BEN KRAFT KENYA MODELİNE KARAR kıldım.Aslında kafamda napoli vardı ama tek başıma taşırken çok büyük geldi kenye hafif ve katlandığında inanılmaz küçülüyorçok sevdim
evte onada baktım canım ama bu bir tık daha küçük oluyor biraz daha hafifi geldi bana zaten aklımda napoli vardı görünce fikrim değişti pusetleri hepsinin aynı ama napoli oturma hacim olarakta biraz kenyaya göre büyük oda beni düşündürdü :)Ben Napoli aldım çok büyük değil katlanınca o da küçülüyor hatta aynı boyut oluyorlar diye biliyorum
Kaç haftaydınızKızlar merhaba , bende hem devlette hem özelde kontrole gidenlerdenimbugün devlette kontrol günümdü. Bebeler büyümüş birisi 20 cm diğer 21 cm. Ve kiloları da 280 gr ve 290 gr. Çok şükür her şey yolunda ikisi de gayet sağlıklı
![]()
Siz bilirsiniz kaldirmadan pozisyon değişiyor diye ben napoliyi tercih ettim bi de bi kaç özellik daha vardı su an hatırlayamadım ama en çok bebeği kaldirmadan döndürebiliyorsun ya o cokevte onada baktım canım ama bu bir tık daha küçük oluyor biraz daha hafifi geldi bana zaten aklımda napoli vardı görünce fikrim değişti pusetleri hepsinin aynı ama napoli oturma hacim olarakta biraz kenyaya göre büyük oda beni düşündürdü :)
evet o beni de etkiledi ama işte tekerler de yıpranma olur fln dediler bilemedim işte ama napolide çok güzel direk kolun hareket etmesi en çok onu sevdim bunda oturduğu yerin yönünü değiştiriyorsun sadece iyi günler kullan yavrum belki bende hala değiştirrim bilemedim 2si de güzel hangi renk aldın?Siz bilirsiniz kaldirmadan pozisyon değişiyor diye ben napoliyi tercih ettim bi de bi kaç özellik daha vardı su an hatırlayamadım ama en çok bebeği kaldirmadan döndürebiliyorsun ya o cok
İyi![]()
Bulmana sevindim canım benimki de yarın gelecekmiş inşallah tansiyonlarımız hep normal çıkarKusura bakma canım mesajını yeni gördüm
Çok teşekkür ederim sanırım bunu alıcam ben yurt dısındayım bu siteden alamam ama aynısını amazonda buldum fiyatıda uygunmuş![]()
İnşallah canımBulmana sevindim canım benimki de yarın gelecekmiş inşallah tansiyonlarımız hep normal çıkar![]()
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumKızlar dün eşim yüksekten düşüp beyninde küçük bir kanama oluşmuş banada ameliyattan sonra söylediler omurgasındada 1-2 kırık dualarınıza ihtiyacımız var ameliyat çok güzel hatta 1 saat sürmüş kanamayı durdurmuşlar bilincide açık Rabbim kızıma bana bağışlasın akşamdan beri kendime gelemedim halâkızımızda hisseder gibi dün gündüz ve gece çok teklemedi beni ağlayıp onu da üzmek istemyrum ama elimde değil 2 saatlik uykuyla duruyorum bu aralar içinde hep ona ya bişey olursa korkusu taşıyordum hep üstüne titriyordum Rabbim tekrar bize bağışlasın
![]()
Evet ben de dün aldım penti'den naylon zannettim %97 polyester ama değilmiş giyince anlaşılıyor. İkinci ürünü kapşonlu sweatshirt olarak aldım öyle seçeneklerden de seçebiliyorsunuz. Aynen bir de pamuklu almak istiyorum ben deKumaşı nasıl peki giyilir mi rahat gibi mi bi de link var mı canım bulamadım ben
Pentiden aldıklarım geldi m beden almıştım çok iyi oldu tam göbek büyürse bile olur göğüse kadar beli sarıyor üşütmez penye kumaş değil daha spor gibi ama naylon değil asla ben çok rahat ettim
Bir de penye gibi tayt istiyorum normal yumuş kumaş olsun