2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben türkiyede olsam ufacık şeyde doktora giderim heralde
Geçen gün suyum sızıyo diye gittim @Hasretimm123 şahit 3-4 saat beklettiler acilde
Türkiyede bekletmeden alıyolar hemen
Magnezyumuda almakta iyi yapmışsın canım yalancı kasılmalara kramplara çok iyi geliyor
Evet ya özel imkanı var burda bence ondan şükür
Ben devlete gitmiyorum çok yoğun

Kızlar birsey danışmak istiyorum hastanede doğum yaptığımızda Allah nasip ederse inşallah süslü terlik mi düşünüyorsunuz yoksa normal terlik mi ben kızımda 2 çift almstm süslü ama giymeye kıyamadım şimdi de bilemedm

Kızlar birsey danışmak istiyorum hastanede doğum yaptığımızda Allah nasip ederse inşallah süslü terlik mi düşünüyorsunuz yoksa normal terlik mi ben kızımda 2 çift almstm süslü ama giymeye kıyamadım şimdi de bilemedm
Ben şahsi olarak uygun bulmuyorum süslü terlikleri tuvalete girip çıkıp o şekilde geziyor herkes etrafta , crocs tarzı terlikler daha uygun gibi hijyen açısından

Biriniz bunu önermiştiniz kızlar sanki ben de aldım bundan . Eline ulaşan var mı 😀
IMG_8932.webp

Süslü terlik vardı hiç giymedim hiç. Bir kere evde giydim bir kere de mevlütte sanki sonra çıkardım

Ben muhtemelen hastanenin verdiği kağıt terliği giyerim hiç aklıma gelmedi başka türlü 🤭🤭 ya da panduf alırım yanıma

Evet ya özel imkanı var burda bence ondan şükür
Ben devlete gitmiyorum çok yoğun
Burda yogunda olmuyor 4 kişi vardı hatta kadının teki saat 1 de geldim hala bekliyorum dedi ben saat akşam 8 de gitmiştim
Çok sıkıntı burda ya birde doktorum acile gelirsen serklajın oldugunu söyle seni hemen almalarını söyliycem demişti söylememe rağmen beklettiler

Ben almistim fotograf cekimi icin ama kullanmadim normal terlik giydim hastanede hep

Burda yogunda olmuyor 4 kişi vardı hatta kadının teki saat 1 de geldim hala bekliyorum dedi ben saat akşam 8 de gitmiştim
Çok sıkıntı burda ya birde doktorum acile gelirsen serklajın oldugunu söyle seni hemen almalarını söyliycem demişti söylememe rağmen beklettiler
Uzun uzun bakıyorlar mı peki bebeğe

Uzun uzun bakıyorlar mı peki bebeğe
Yok canım burda bebege ne kadar uzun bakarlarsa o kadar zararı olur kafasındalar
Randevuları bile 1.5 2 ayda bir veriyorlar
Bazen gidiyorum sadece idrar kan tansiyon testi yapıyolar ağrın varmı diyolar bu kadar bebege bakmıyorlar

Yok canım burda bebege ne kadar uzun bakarlarsa o kadar zararı olur kafasındalar
Randevuları bile 1.5 2 ayda bir veriyorlar
Bazen gidiyorum sadece idrar kan tansiyon testi yapıyolar ağrın varmı diyolar bu kadar bebege bakmıyorlar
Hangi ülke idi acaba? O kadar da değil ya haberleşmeyi de ateşle mi yapıyorlar 🙄 bizi de düşünüp biraz baksalar ya

Kızlar dün eşim yüksekten düşüp beyninde küçük bir kanama oluşmuş banada ameliyattan sonra söylediler omurgasındada 1-2 kırık dualarınıza ihtiyacımız var ameliyat çok güzel hatta 1 saat sürmüş kanamayı durdurmuşlar bilincide açık Rabbim kızıma bana bağışlasın akşamdan beri kendime gelemedim halâ😞kızımızda hisseder gibi dün gündüz ve gece çok teklemedi beni ağlayıp onu da üzmek istemyrum ama elimde değil 2 saatlik uykuyla duruyorum bu aralar içinde hep ona ya bişey olursa korkusu taşıyordum hep üstüne titriyordum Rabbim tekrar bize bağışlasın 😕🤲
canım çok geçmiş olduğu Allah evladına bağışlamış 🙏çok şükür kurtulmuş verilmiş sadakanız varmış

Back
X