2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
neden bu kadar çok mantar olan oldu ki :(( vitaminler falan mı yaptı :(( dışarda tuvalete girmek mi herkesin çok özen hijyenine gösterdiğine zaten eminiz de gebelik yüzünden mi cinsellikle mi ilgili

neden bu kadar çok mantar olan oldu ki :KK43:( vitaminler falan mı yaptı :KK43:( dışarda tuvalete girmek mi herkesin çok özen hijyenine gösterdiğine zaten eminiz de gebelik yüzünden mi cinsellikle mi ilgili
Canım ben dışarı çıkmıyorum hep evdeyim
İlişkiyede girmiyoruz
Hergünde banyo tuvalet çamasır suyuyla temizleniyor
Neyle alakalı hiç bilmiyorum önceki gebeliğimde hiç olmamıştı bu durumu ilk kez bu gebeliğimde yasadım önceden mantar nedir bilmezdim

Canım ben dışarı çıkmıyorum hep evdeyim
İlişkiyede girmiyoruz
Hergünde banyo tuvalet çamasır suyuyla temizleniyor
Neyle alakalı hiç bilmiyorum önceki gebeliğimde hiç olmamıştı bu durumu ilk kez bu gebeliğimde yasadım önceden mantar nedir bilmezdim
canım çok kimyasal da yapabilir mi acaba sirkeyle fslan mı temizlemek lazım grubun çoğunda var gitsem bende de vardır belki :/

neden bu kadar çok mantar olan oldu ki :KK43:( vitaminler falan mı yaptı :KK43:( dışarda tuvalete girmek mi herkesin çok özen hijyenine gösterdiğine zaten eminiz de gebelik yüzünden mi cinsellikle mi ilgili
Gebelik sebepmiş herkeste oluyor dedi benim doktor :/ normalmiş aslında

canım çok kimyasal da yapabilir mi acaba sirkeyle fslan mı temizlemek lazım grubun çoğunda var gitsem bende de vardır belki :/
Hormonlardan oluyomus galiba sağ veya sol kasıgında batma oluyosa bide altından krem gibi bişey geliyosa o mantar işte canım

2 hafta önce ben yatmıştım hastenede böyle akıntı ve kasık batmalarından dolayı ilaç geçiremeyince serum verdiler 3 gün şükür düzeldi ama akıntım hala var onada normal diyor doktorum maalesef kızlar doğurana kadar çekeceğiz galiba

Kızlar sanki bu mantar çok seker tüketmektende oluyor diye duymuştum doğrumu bilmiyorum ama

Back
X