Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef yeşil pasaportta Amerika için vize gerekiyor , Avrupa serbestYeşil pasaportum var öyle olunca vizeye gerek yok diyorlar doğru mu bilginiz var mı ?
Kanada’da 2019 yılında arkadaşım doğum yaptı o zaman vatandaşlık verdiler diye hatırlıyorum yaAmerika Kanada Brezilya Doğumla vatandaşlık verenler
2 senelik Schengen’im var araştırıyorum deli gibi Avrupa da doğumu ama malesef bebeğe hiçbir katkısı yok ne oturum ne vatandaşlık![]()
Öff evet 25derece klimada yatıyoruz bizde halaama dün konyaaltı çok güzeldi serin serin denize sıfır olan evler kesin soğuktur gece
![]()
Şimdi sana hafif bir üşüme gelir yorganina sarilarak yatarsin cok özledimKuşadası akşam ve gece fena olmaya başladı özellikle geceleri üşüyorum ekstradan , gündüz şort tişört![]()
Evet evlere bi faydası yok. Antalyanın o kasvetli yağmurlu günlerini özledim benBencede konyaaltinda sabahlasan mesela donarsinAslnda suan hava cok iyi disarda ama henüz evleri serinletecek durumda degil güzdüz cok sicak oldugu icin
![]()
Ya canım mısınP paki34 canım seni aradım forumda. Temiz gelmiş sonucun nasıl mutlu oldum anlatamamÇok şükür bizim de amniyosentez kesin sonucumuz ve mikroarray sonucumuz temiz geldi. Ayrıntılı ultrasonum vardı dün o da gayet iyi geçti yerinde durmayan kıpır kıpır bi kızım var. Senin haberin de ekstra iyi geldi bana bugün
Bebeğin hareketlerini hissediyor musun peki benim net olarak hissetmem 21. Haftayı buldu
![]()
Benimki de öyle 1 hafta büyük çıktı detaylıda tüm ölçümleri. Hareketlerini hissetmek çok başka bişey gerçekten. Ben de baloncuk patlaması gibi hissediyorum ve baloncuklar gittikçe büyüyor tabiYa canım mısınçok teşekkür ederim bende sana çok sevindim benim minik kuşum da ayaklarını kafasına dikmiş bacak bacak üstüne atmış yatıyordu en son
evet hissediyorum ama böyle minik minik damar atması gibi karnıma minik minik his geliyor pıt pıt şeklinde. Biz şu an 19 uz ama ultrasona göre en başından beri 1 hafta öndeyiz 20 yiz yani
![]()
idrar yolu enfeksiyonu olmuşum cumartesiden beri onunla uğraşıyorum. böbrekten kum döküyorsun dedi en son doktor kızlar çok zor bir şeymiş bu hamilelik ya ağlayacağım neredeyse çok zorlanıyorum. Az önce baş dönmesiyle uyandım2 hafta önce ben yatmıştım hastenede böyle akıntı ve kasık batmalarından dolayı ilaç geçiremeyince serum verdiler 3 gün şükür düzeldi ama akıntım hala var onada normal diyor doktorum maalesef kızlar doğurana kadar çekeceğiz galiba
Allah korusun öyle şeyler düşünme, yata yata 40 haftayı tamamlayan var. İyi bir hastanede iyi bir doktora takibini yaptır. Rabbim bebeğine sağlıklı hatırlı alacak nefes versin. İyisini düşün. Lütfen moralini bozma. Bebek de stresten etkileniyor.Herkese yeniden merhaba 20. haftada detaylı usg gittim ve malesef bebegi besleyen damarlarda çentik tespit edildi. dr tansiyon takibi ve coraspirin verdi. ama ben yine umutsuzum. sanırım bu bebegimide kaybedecegim.. başına gelen var mı dertleşmek isterim kendimi cok kötü hissediyorum
bir tane dr buldum prof riskli gebelik doktoru yarın ona gidecegim bakalım bana neler söyleyecekAllah korusun öyle şeyler düşünme, yata yata 40 haftayı tamamlayan var. İyi bir hastanede iyi bir doktora takibini yaptır. Rabbim bebeğine sağlıklı hatırlı alacak nefes versin. İyisini düşün. Lütfen moralini bozma. Bebek de stresten etkileniyor.
Aynen öylesanki krem sıkıyomusum gibi geliyor altımdan hele su tutuncailk oldugumda çok sasırmıstım
Merhaba . Bu batma vajinada mı oluyor . Benim de 3 gündür batmam oluyordu bu gün azaldı. Akıntım da vardı. Doktor fitil vermişti akıntı azaldı ama var yine de . Batmalar da acaba bebeğe mi bişey oluyor diye korkuttuTek kullanımlık olan fitili yaptım sonra yapmadım akıntı yoğunluğu geçti batma da geçti ama doktorum dedi ki gebelikte tekrarlanabilir tamamen yok edemiyoruz dedi :/
canım benim de solda direnç var dedi doktor ama aspirin veremem kanama yapabilir dedi oksapar iğne kullanıyorum hergün karından özele mi devlete mi gidiyorsun bence iyi bir görüş alHerkese yeniden merhaba 20. haftada detaylı usg gittim ve malesef bebegi besleyen damarlarda çentik tespit edildi. dr tansiyon takibi ve coraspirin verdi. ama ben yine umutsuzum. sanırım bu bebegimide kaybedecegim.. başına gelen var mı dertleşmek isterim kendimi cok kötü hissediyorum
İyi günler bende de damar direnci var çentik yok amaHerkese yeniden merhaba 20. haftada detaylı usg gittim ve malesef bebegi besleyen damarlarda çentik tespit edildi. dr tansiyon takibi ve coraspirin verdi. ama ben yine umutsuzum. sanırım bu bebegimide kaybedecegim.. başına gelen var mı dertleşmek isterim kendimi cok kötü hissediyorum
Ben de sürekli soruyorum doktoruma ama extra takviye vermedi hiç. Sadece D vitamini ve demir ilacı kullanıyorum.Kızlar maalesef ben yaşadığım sorunlardan dolayı hep perinatologa gittim hiç kadın doğum uzmanına gidemedim düzenli doktorum yok şu an var olanı bu süreçte olumsuz şeyler yaşadığım için değiştireceğim. Bana şu an 20 haftalık gebelikte hekimlerinizin size neler kullandırdığını yazabilir misiniz takviye olarak? Mesela magnezyum başlamalı mıyım? Demir solgar mı içiyorsunuz ? Yani neler var![]()
Amerikada doğum 20 bin dolar demişlerdi.sağlık çok pahalı bide ev kirası da Aşırı Amerikada doğum diye bi sayfa var tuğce hanım en iyisi giyebilirimTürkiye’nin şartlar malum. Herkes daha iyisine yöneliyor. Keşke hiç düşünmek zorunda kalmasak da işte malesef.