2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Amerikada doğum 20 bin dolar demişlerdi.sağlık çok pahalı bide ev kirası da Aşırı Amerikada doğum diye bi sayfa var tuğce hanım en iyisi giyebilirim
Doğrudur. Ben aslında doğum için değil de genel olarak yorum yapmıştım. Sağlık sigortası olmadan her şey çok pahalı evet.

Kızlar maalesef ben yaşadığım sorunlardan dolayı hep perinatologa gittim hiç kadın doğum uzmanına gidemedim düzenli doktorum yok şu an var olanı bu süreçte olumsuz şeyler yaşadığım için değiştireceğim. Bana şu an 20 haftalık gebelikte hekimlerinizin size neler kullandırdığını yazabilir misiniz takviye olarak? Mesela magnezyum başlamalı mıyım? Demir solgar mı içiyorsunuz ? Yani neler var 🥹
Canım ben multvitamin, d vitamini ve demir ilacı kullanıyorum acilen başlamalısın sen de

Kızlar maalesef ben yaşadığım sorunlardan dolayı hep perinatologa gittim hiç kadın doğum uzmanına gidemedim düzenli doktorum yok şu an var olanı bu süreçte olumsuz şeyler yaşadığım için değiştireceğim. Bana şu an 20 haftalık gebelikte hekimlerinizin size neler kullandırdığını yazabilir misiniz takviye olarak? Mesela magnezyum başlamalı mıyım? Demir solgar mı içiyorsunuz ? Yani neler var 🥹
Ben bir tek regenesis max vitamin ve demir ilacı kullanıyorum canım en önemlisi vitamin takviyesi ve demir mutlaka bu ikisini alıyor olmalısın
Omega içeren multivitamin şart
Regenesis max olur i mom olur farketmez

Merhaba . Bu batma vajinada mı oluyor . Benim de 3 gündür batmam oluyordu bu gün azaldı. Akıntım da vardı. Doktor fitil vermişti akıntı azaldı ama var yine de . Batmalar da acaba bebeğe mi bişey oluyor diye korkuttu
Bebeğe zararı yokmuş evet ufak batmalar oluyor arada mantardanmış ve ilaç alsak bile gebelikte sık sık mantar yaşanır çok normal süreç doğumla biter dedi

Bebeğe zararı yokmuş evet ufak batmalar oluyor arada mantardanmış ve ilaç alsak bile gebelikte sık sık mantar yaşanır çok normal süreç doğumla biter dedi
Teşekkür ederim ❤️ içim rahatladı doktorumda yokmuş şu an .Çarşamba gidebileceğim anca. Acaba rahim ağzına mı baskı yapıyor diye korkuyordum. Rahim ağzı kısalığı mı var diye korktum. Öyle olsa sürekli devam eder değil mi 😔

Teşekkür ederim ❤️ içim rahatladı doktorumda yokmuş şu an .Çarşamba gidebileceğim anca. Acaba rahim ağzına mı baskı yapıyor diye korkuyordum. Rahim ağzı kısalığı mı var diye korktum. Öyle olsa sürekli devam eder değil mi 😔
İçini ferah tut canım o batmaların rahim ağzıyla ilgisi yoktur vajina iç dudaklardan geliyor o batmalar mantar sebeple bebeğe yakın bile değil 🙏🏻🙏🏻 ben de paniktim rahatlattı beni

canım dünyanın paralarını dökmüşsündür maalesef bu süreçte sen o doktorlara ara recep hocayı sor ben olsam öyle yapardım şimdi ne yapayım die en iyilerini tanıyorsun sen herseyi not al bence sor senden öğrenelim 🙏☺️onlar hocaların hocaları

Merhaba, gelmiş geçmiş olsun yaşadığınız olumsuz dönemler. Ben 16+5'teyim. Gebeliğin sonuna kadar decavit, devit-3 ve gynoferon demir ilacı kullanmam gerektiğini söyledi doktor. Gynoferon biraz mide sorunu yaptı bende rahatsız etti beni. Siz yine de bir kadın doğum doktoruna muayene olduktan sonra içmeye başlayın. Her doktorun verdiği ve her insanın bünyesi farklı oluyor.

Multivitamin olarak regenesis max kullanıyorum 2günde 1
DEmir ilacı Feramat hergün kullanıyorum
D Vitamini Felix d3 hergün 9damla kullanıyorum
Magnezyumuda hergün kullanıyorum 🌸

Ben de 16. haftamda başladım yamo sadee 2 haftadir kullaniyorum. Gynoferon Magnorm Decavit ve Devit aliyorum

Merhaba, öncelikle sizden gelen iyi haberleri okuduğuma çok sevindim, gözünüz aydın tekrar :)
Ben Niferex demir ilacı, gebeler için üretilmiş multivitamin (ebem marka bağımsız herhangi birini al dedi) ve Omega 3 (marka bağımsız, ebem yine eczacıya sorarak herhangi bi marka alabilirsin dedi) kullanıyorum ve anladığım kadarıyla hepsine gebelik sonuna kadar da devam edeceğim

canım selam,
ben regennıs max, demır hapı, d vıtamını kullanıyorum..

canım dünyanın paralarını dökmüşsündür maalesef bu süreçte sen o doktorlara ara recep hocayı sor ben olsam öyle yapardım şimdi ne yapayım die en iyilerini tanıyorsun sen herseyi not al bence sor senden öğrenelim 🙏☺️onlar hocaların hocaları
Hem de ne paralar, maalesef testler de özel klinik Perinatolog muayeneleri de aşırı pahalı gerçi çok şükür yine de ama biraz bitirdi cidden bizi 😂

Kızlar çok kötü bir şey oldu doktora gittim cinsiyet öğrenmeye sonra bebeğin kalbinde odacık çıkmış oda akciğerini ve damarlarını etkiliyor hava alamıyor bu yüzden büyük ihtimalle gebeliği sonlandırma kararı alacaklar ben çok kötü oldum 🙏🤧😭😭 perinatoloji bölümü doktorları birleştiler kalp doktorları da bakacak

Kızlar çok kötü bir şey oldu doktora gittim cinsiyet öğrenmeye sonra bebeğin kalbinde odacık çıkmış oda akciğerini ve damarlarını etkiliyor hava alamıyor bu yüzden büyük ihtimalle gebeliği sonlandırma kararı alacaklar ben çok kötü oldum 🙏🤧😭😭 perinatoloji bölümü doktorları birleştiler kalp doktorları da bakacak
Canım hemen kötü düşünme dur doktorlar kendi aralarından bir konuşsun. Hemen en kötüsünü düşünüyoruz biliyorum ama yıpratma kendini Allahım bebeğini sana bağışlasın 🤲🏻🍀

Back
X