2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar çok kötü bir şey oldu doktora gittim cinsiyet öğrenmeye sonra bebeğin kalbinde odacık çıkmış oda akciğerini ve damarlarını etkiliyor hava alamıyor bu yüzden büyük ihtimalle gebeliği sonlandırma kararı alacaklar ben çok kötü oldum 🙏🤧😭😭 perinatoloji bölümü doktorları birleştiler kalp doktorları da bakacak
çookk geçmiş olsun ama bence de evhamlanma canım şu an dualarını eksik etmemeye çalış bakalım doktorlar ne diyecekler doğması gereken çocuğa hiçbir şey olmaz Allahın izniyle

Kızlar çok kötü bir şey oldu doktora gittim cinsiyet öğrenmeye sonra bebeğin kalbinde odacık çıkmış oda akciğerini ve damarlarını etkiliyor hava alamıyor bu yüzden büyük ihtimalle gebeliği sonlandırma kararı alacaklar ben çok kötü oldum 🙏🤧😭😭 perinatoloji bölümü doktorları birleştiler kalp doktorları da bakacak
Detaylı ultrasonla baktılar mı canım :( insallah güzel haberler alırız hemen olumsuz şeyleri dillendirme 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kuzucum sakin ol öncelikle beni gör ağla ağla mahvoldum korktuğum şey olmadı sakın ümitsiz kalma hocalar bir baksın belki çözülebilir bir durumdur 🥹

Çok geçmiş olsun kalp doktorları bakar ve birşry yok derler inşallah

Canım sakin ol lütfen 😞 Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah endişe edilecek bir durum olmaz 🙏🏻

Vazgeçme belki anne karnında ameliyat ile iyileşek bir şey 🥹

Kızlar göğsünden süt gelen oldu mu ? Bu haftalarda normal mi sizce 🙁
Benim bildiğim oksitosin hormonu süt gelmesine yardım eder ama doğuma da yardım eden hormon
Bu haftalarda normal mi bilmiyorum ama son haftalarda normal
Acaba doktoruna sorsan mı ? Belki bu haftalarda da normaldir

Benim bildiğim oksitosin hormonu süt gelmesine yardım eder ama doğuma da yardım eden hormon
Bu haftalarda normal mi bilmiyorum ama son haftalarda normal
Acaba doktoruna sorsan mı ? Belki bu haftalarda da normaldir
Sabah göğüslerim ağrıyordu bir bakayım dedim öylesine.Uçları çatlamış baya görebilmek için hafifçe ucundan tutarak kendime doğru çevirdim yani böyle aşırı derecede sıkmadım bile nokta nokta sıvı çıktı sarı renkte diğer göğsüme de deneyince aynısı ondan da çıktı sanırım süt yani yoksa ne olabilir ki başka 🙁 bende şaşırdım buraya yazayım bir dedim belki yaşayan vardır diye doktoruma da soracağım inşallah.

Sabah göğüslerim ağrıyordu bir bakayım dedim öylesine.Uçları çatlamış baya görebilmek için hafifçe ucundan tutarak kendime doğru çevirdim yani böyle aşırı derecede sıkmadım bile nokta nokta sıvı çıktı sarı renkte diğer göğsüme de deneyince aynısı ondan da çıktı sanırım süt yani yoksa ne olabilir ki başka 🙁 bende şaşırdım buraya yazayım bir dedim belki yaşayan vardır diye doktoruma da soracağım inşallah.
Bu sabah göğüs uçlarım aşırı hassastı hatta tişört değince acıtıyordu belki de başlıyor artık normaldir canım uçları hafif tahriş olmuş benimde hep sıksam gelir sıkamıyorum acıyor benim 🥲😅

Süt değilse ne olabilir ki normal mi 😞
Sarımı geliyor beyazmı
Benden gelen sarı Hatta benim gögsüm çok küçüktü gögüs ucumda yoktu nerdeyse şimdi gögüs ucumda büyüdü südyenimdede sarı lekeler yapıyor
Önceki gebeliğimdede olmuştu zaten süt kanalları bu haftalarda süt salgılamaya başlıyormus ondan oluyor

Ben bir tek regenesis max vitamin ve demir ilacı kullanıyorum canım en önemlisi vitamin takviyesi ve demir mutlaka bu ikisini alıyor olmalısın
Omega içeren multivitamin şart
Regenesis max olur i mom olur farketmez
Bir de d vit ama demir şart değil 20.haftadan sonra rutin başlanıyor 😊

Bu sabah göğüs uçlarım aşırı hassastı hatta tişört değince acıtıyordu belki de başlıyor artık normaldir canım uçları hafif tahriş olmuş benimde hep sıksam gelir sıkamıyorum acıyor benim 🥲😅
Öff benimkilerde kuru kuru ve pul pul oldu 😒 Lansinoh Nipple Balm almiştım şimdiden kullanmaya başladım çok rahatsız etti çünki

Ben yaşamadım canım açıkçası yaşanınca noluyor onu da bilmiyorum ama eğer süt ise o ilk sarı sit kolostrom önemli ama zamanlamayı bilmiyorum bi sor ya

Benim gögüs ucumda aşırı kaşınıyor bunun için ne kullanabilirim acaba bilgisi olan varmı?
Ben liearac jeli göğsüme sürdüm kaşıntısı durdu biraz ya nemlendirmek lazım o da kuruyor çatlıyor uyarılıyor ondan bence

Back
X