Çok sık karsilasilmasa da normal diye biliyorum hormonların dolayı oluyor ama sıkmaman gerekiyorKızlar göğsünden süt gelen oldu mu ? Bu haftalarda normal mi sizce![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sık karsilasilmasa da normal diye biliyorum hormonların dolayı oluyor ama sıkmaman gerekiyorKızlar göğsünden süt gelen oldu mu ? Bu haftalarda normal mi sizce![]()
Benden süt gelmedi ama ucu baya bir koyulaşmaya başladıKızlar göğsünden süt gelen oldu mu ? Bu haftalarda normal mi sizce![]()
Öyle yapıyım canım bioderma var şimdilik onu sürüyümBen liearac jeli göğsüme sürdüm kaşıntısı durdu biraz ya nemlendirmek lazım o da kuruyor çatlıyor uyarılıyor ondan bence
Ay evet ya insan kesmek istiyor orayıÖyle yapıyım canım bioderma var şimdilik onu sürüyüm
Kaşıntısı çok gıcık
Evet bende südyensiz gezemiyorumAy evet ya insan kesmek istiyor orayı
Asla sütyeni çıkaramıyorum göğsüm ağrıyor taşıyamıyorum![]()
Bence kesin o anlama gelirEvet bende südyensiz gezemiyorum
Acaba şimdiden gögüsten sarı sıvı gelmesi bebek doğdugunda emzirebilicegimiz anlamınamı geliyor![]()
LAnsinoh kullanabilirsinBenim gögüs ucumda aşırı kaşınıyor bunun için ne kullanabilirim acaba bilgisi olan varmı?
Çok normal canım benim de 1-2 ay önce gelmişti önceki gebeliğimde de geliyordu.Süt değilse ne olabilir ki normal mi![]()
12 gün sonra randevum var sorarımBence kesin o anlama gelirben sezaryen oldum 2. Gün sonunda sütüm geldi çünkü zamanından önce idi hormonlar hazır değildi . Ama erken olmasını bi doktora sormalı ya
Yok öremeyeceğim annem 1 2 tane örmüş birkaç sene önce onları bile kullanmak istemiyorumKızlar bebeğinize yelek örecek misiniz ben şunu öreyim diyorum![]()
Ya ben hazır olanları daha çok beğeniyorum annem örmüş hevesle ondan aa çok tatlı ama daha yapma yeter bu kadar dedimKızlar bebeğinize yelek örecek misiniz ben şunu öreyim diyorum![]()
Evet turist vizemiz var.Turist vizeniz mi var acaba?
Siz aracı firmayla mı gideceksiniz ?Bu arada ilk mesajım türkçe terk olmuş kusura bakmayınAmerika doğum lafını görünce heyecanlanmışım belki aynı şehirde oluruz birbirimize destek oluruz diye hızlı hızlı yazdım
![]()
Yok canım yün ip değil öreceğim ip tabii ki kış olacak diye öreceğim 1 taneYa ben hazır olanları daha çok beğeniyorum annem örmüş hevesle ondan aa çok tatlı ama daha yapma yeter bu kadar dedimBir de yünlü şeyleri ilk zamanlar önermiyorlar alerjik olabilir diye
Bende penye alırım ama böyle birşeyde yapacağım az da olsa giysinYok öremeyeceğim annem 1 2 tane örmüş birkaç sene önce onları bile kullanmak istemiyorum2 annemide tembihledim asla örgü bir sey görmek istemiyorum sakın yapmayın diye
sevmiyorum ben böyle şeyleri penye yeleklerden alacağım
He normal diyorsa iyi o zaman çok duymadım şaşırdım12 gün sonra randevum var sorarım
Ama google da normal diyor
Bide leke gibi geldiği için önemsemedim şahsen![]()
Soyle bir baktmda hava durumuna yagmurlu diyor genelde ozamandan sonra ama burda azicik günes görüp denize girenler var hava ısiniyor 26 derece filan diyor aslnda girilebilir.mesela benim annem az gunes gorse denize girer hic bisi olmazCanım bizde ekim 15ten sonra gelmek istiyoruz tatile nasıl olur denize girilir mi o zamanlar
Bende bakınca huylanıyordum nedense uçlarına ilk defa incelemeye girdim ki böyle oldu dhdhdhBu sabah göğüs uçlarım aşırı hassastı hatta tişört değince acıtıyordu belki de başlıyor artık normaldir canım uçları hafif tahriş olmuş benimde hep sıksam gelir sıkamıyorum acıyor benim![]()