2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Evet bende südyensiz gezemiyorum😕
Acaba şimdiden gögüsten sarı sıvı gelmesi bebek doğdugunda emzirebilicegimiz anlamınamı geliyor🤣
Bence kesin o anlama gelir 😀😀 ben sezaryen oldum 2. Gün sonunda sütüm geldi çünkü zamanından önce idi hormonlar hazır değildi . Ama erken olmasını bi doktora sormalı ya

Bence kesin o anlama gelir 😀😀 ben sezaryen oldum 2. Gün sonunda sütüm geldi çünkü zamanından önce idi hormonlar hazır değildi . Ama erken olmasını bi doktora sormalı ya
12 gün sonra randevum var sorarım
Ama google da normal diyor
Bide leke gibi geldiği için önemsemedim şahsen🤣

Kızlar bebeğinize yelek örecek misiniz ben şunu öreyim diyorum :KK15:

Eklentiler

• IMG_20230922_190428.webp
    IMG_20230922_190428.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar bebeğinize yelek örecek misiniz ben şunu öreyim diyorum :KK15:
Yok öremeyeceğim annem 1 2 tane örmüş birkaç sene önce onları bile kullanmak istemiyorum 😅 2 annemide tembihledim asla örgü bir sey görmek istemiyorum sakın yapmayın diye 😅 sevmiyorum ben böyle şeyleri penye yeleklerden alacağım

Merhabaaa gobeginde piercing olan var mi kizlar? Suan 16. Haftamdayim gobegim yok gibi cok az var hemen cikarttiniz mi? Veya kacinci haftada cikardiniz hemen cikarmak istemiyorum🥹🥹

Ya ben hazır olanları daha çok beğeniyorum annem örmüş hevesle ondan aa çok tatlı ama daha yapma yeter bu kadar dedim 😅Bir de yünlü şeyleri ilk zamanlar önermiyorlar alerjik olabilir diye
Yok canım yün ip değil öreceğim ip tabii ki kış olacak diye öreceğim 1 tane

Yok öremeyeceğim annem 1 2 tane örmüş birkaç sene önce onları bile kullanmak istemiyorum 😅 2 annemide tembihledim asla örgü bir sey görmek istemiyorum sakın yapmayın diye 😅 sevmiyorum ben böyle şeyleri penye yeleklerden alacağım
Bende penye alırım ama böyle birşeyde yapacağım az da olsa giysin 🤗

Canım bizde ekim 15ten sonra gelmek istiyoruz tatile nasıl olur denize girilir mi o zamanlar
Soyle bir baktmda hava durumuna yagmurlu diyor genelde ozamandan sonra ama burda azicik günes görüp denize girenler var hava ısiniyor 26 derece filan diyor aslnda girilebilir.mesela benim annem az gunes gorse denize girer hic bisi olmaz 🤷‍♀️aksamlari 14 e kadar dusuyor ama derece.

Bu sabah göğüs uçlarım aşırı hassastı hatta tişört değince acıtıyordu belki de başlıyor artık normaldir canım uçları hafif tahriş olmuş benimde hep sıksam gelir sıkamıyorum acıyor benim 🥲😅
Bende bakınca huylanıyordum nedense uçlarına ilk defa incelemeye girdim ki böyle oldu dhdhdh

Back
X